Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 15, 12:38)
Bet kepta varškė, jau sugadintas baltymas  verysad.gif Aišku, tai žymiai geriau, nei kokie miltyniai saldūs blynai smile.gif

Tai va tik dėl to ir ieškau pakaitalo. Ryte kiaušiniai jiems nusibosta. Bus daržovių metas galėsiu sumuštinius daryt- koks pomidoras, agurkas, į salotą suvyniotas su mėsyte, ale dabar tik chemija tuose pomidoruose doh.gif
Atsakyti
suvalgius varskes apie 100g ir pora saukstu grietines - kita diena baisiausiai troskina.
del baltymu pertekliaus?
bet negi tie 100g varskes yra labai daug? g.gif
taip iseina ja galima valgyt tik jei pries tai labai daug riebalo uzvalgei, taip?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 15, 13:06)
suvalgius varskes apie 100g ir pora saukstu grietines - kita diena baisiausiai troskina.
del baltymu pertekliaus?
bet negi tie 100g varskes yra labai daug? g.gif
taip iseina ja galima valgyt tik jei pries tai labai daug riebalo uzvalgei, taip?

Tai tu ja juk ir valgai su riebalu g.gif Baltymu 100 g varskes apie 20-30 g turetu but, bet priklauso, ka valgai pietums ir vakarienei - suvesk skaicius ir pamatysi, ar padaugini ar ne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 01 15, 12:43)
Tai va tik dėl to ir ieškau pakaitalo. Ryte kiaušiniai jiems nusibosta. Bus daržovių metas galėsiu sumuštinius daryt- koks pomidoras, agurkas, į salotą suvyniotas su mėsyte, ale dabar tik chemija tuose pomidoruose  doh.gif

O tai jei is varskes a la rafaelo padaryt - su kokosu sumaisyt, po puse riesuto y vidu yspaust ir saldytuve pasaldyt pernakt g.gif
Nes kazi kas daugiau zalos padaro - ar tas pomidoras ( kury galima pamirkyt sodos ir vandens tirpale pora valandu) ar ta pakepus varske g.gif
Kad ir tie patys blynai - bananas ir kiausinis - jau sugadinti. Tai mano manymu jau tuscios kalorijos gaunas, aisku sveikesnes nei kokie sudaliukai, bet vistiek maistines vertes ten jokios nebera g.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 15, 12:23)
buvau echo, nelabai norėjau, bet gydytoja prispyrė, nes buvo jai abejonių, ar vystosi vaikas, po visų mano bėdų, tai paaiškėjo, kad gulinėti man dar teks ilgai ir nuobodžiai, nes placenta prisitvirtinus labai žemai, bandė atsisloksniuoti, dėl to ir buvo visi negerumai, ir yra tikumybė, kad ji ir nepakils... Taip kad, gaunasi taip, kad jei ne tas fiziologinis reikalas prisitvirtinimo ne vietoj, būtų nebuvę jokių sunkumų ir blogumų iš esmės.

Primink, kelinta nėštumo savaitė? Ir ką reiškia "bandė atsisluoksniuoti"? Kraujavai, ta prasme galėjo būti kraujo pėdsakai? Turiu asmeninės patirties tuo klausimu, kai placentos pirmeiga, t.y. labai žemai placenta įsitvirtinusi. Su pirmu persileidimas 12 sav., antrą - labai sunkiai, bet placenta užkilo, nors visą nėštumą buvau didžiausioj rizikoj, kad neužkils. unsure.gif Užkilo. Ir gimdžiau narūraliai, pati.
Laikykis ir tikėk, kad viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egja: 15 sausio 2014 - 12:38
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 15, 13:21)

O tai jei is varskes a la rafaelo padaryt - su kokosu sumaisyt, po puse riesuto y vidu yspaust ir saldytuve pasaldyt pernakt

Puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 15, 12:21)
O tai jei is varskes a la rafaelo padaryt - su kokosu sumaisyt, po puse riesuto y vidu yspaust ir saldytuve pasaldyt pernakt g.gif

aš "susikomplektavau" sau tokius šaltus varškės variantus (skaičiuota pagal cronoemter):

Varškė su kakava – 468 kcal
150 g varškės (4,5 proc.)
1-1,5 š. kokoso aliejaus (arba sviesto)
1,5 š. kakavos
1,5 a. š. cinamono
viską sutrinti į vientisą masę. vaikai vadina ledais rolleyes.gif tiesa, jiems leidžiu užsivarvinti klevų sirupo blush2.gif

Varškė su morkomis – 494 kcal
200 g varškės
2 morkos smulkiai tarkuotos
2 a.š. cinamono
2 š. kokosų aliejaus

Varškė su žirneliais – 532 kcal
200 g varškės
0,5 st. žirnelių
2 š. grietinės
2 š. kokosų aliejaus

o dar mano šeima mėgsta tiesiog tą grūdėtą varškę (kur gatavai su grietinėle).
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 15, 12:38)
Bet kepta varškė, jau sugadintas baltymas  verysad.gif Aišku, tai žymiai geriau, nei kokie miltyniai saldūs blynai smile.gif

drinks_cheers.gif tą patį norėjau rašyti...

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 15, 13:21)
-O tai jei is varskes a la rafaelo padaryt - su kokosu sumaisyt, po puse riesuto y vidu yspaust ir saldytuve pasaldyt pernakt g.gif

-Nes kazi kas daugiau zalos padaro - ar tas pomidoras ( kury galima pamirkyt sodos ir vandens tirpale pora valandu) ar ta pakepus varske g.gif
Kad ir tie patys blynai - bananas ir kiausinis - jau sugadinti. Tai mano manymu jau tuscios kalorijos gaunas, aisku sveikesnes nei kokie sudaliukai, bet vistiek maistines vertes ten jokios nebera g.gif

- thumbup.gif va, kur išradingumas... Bet mūsų šeimoje niekas nevalgytų, nes nesaldu.. schmoll.gif

- visiškai pritariu, bevertis maistas... drinks_cheers.gif
Atsakyti
rytorasa, ypras su laiku vistiek, nepastebimai ateis tai smile.gif Nes as smalize baisiausia, bet dabar jau daug kas, ka megau anksciau, patapo per saldu schmoll.gif Ir kai mesos nevalgau, potrukis saldumynams dingo lotuliukas.gif Nesuprantu as, kas per fruktas isvis esu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 15, 14:43)
rytorasa, ypras su laiku vistiek, nepastebimai ateis tai smile.gif

be šansų... schmoll.gif mano vaikai ne leliukai, jeigu aš neduodu, patys nusiperka, ar pasivaišina kitur... verysad.gif o šiais laikais kur pažvelgsi visur saldainiai, pyragai, sausainiai, tortai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egja @ 2014 01 15, 12:28)
Primink, kelinta nėštumo savaitė? Ir ką reiškia "bandė atsisluoksniuoti"? Kraujavai, ta prasme galėjo būti kraujo pėdsakai? Turiu asmeninės patirties tuo klausimu, kai placentos pirmeiga, t.y. labai žemai placenta įsitvirtinusi. Su pirmu persileidimas 12 sav., antrą - labai sunkiai, bet placenta užkilo, nors visą nėštumą buvau didžiausioj rizikoj, kad neužkils.  unsure.gif Užkilo. Ir gimdžiau narūraliai, pati. 
Laikykis ir tikėk, kad viskas bus gerai.  4u.gif

13 savaičių. Jo, tepliojo, ir echo matosi, kad bande atplyšti vienoj vietoj.. Nu tu man košmarikų nepasakok schmoll.gif Aš tikiuosi, kad pakils, bet nelabai didelė tikimybė.
Atsakyti
o kurios cia vaikas, man isimine dar is pirmu temu, pardei vis sake - sudu maistais, sudu maistas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 15, 15:04)
13 savaičių. Jo, tepliojo, ir echo matosi, kad bande atplyšti vienoj vietoj.. Nu tu man košmarikų nepasakok  schmoll.gif  Aš tikiuosi, kad pakils, bet nelabai didelė tikimybė.

sad.gif 4u.gif stiprybes tau...
Papildyta:
turiu versiuko sirdi! vien nuo vaizdo MB vos nesupykino hihihi.gif

kas kaip gamino - ar kaip Liutauras kepe trumpai, ar vire kaip leizuvi?
ir liezuvi beje turiu. tai matyt teks kept smile.gif nes sako skonis panasus. nu ir gerai jei neisk daugiau nevalgys, man daugiau bus nestuke.gif itariu kad turetu but skanu.
tik kaip buna- vilciu daug, o kai padarau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 15, 15:15)
o kurios cia vaikas, man isimine dar is pirmu temu, pardei vis sake - sudu maistais, sudu maistas? biggrin.gif

mano, sakydavo "šūdų skyrius" biggrin.gif
Atsakyti