Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

man tai iorgi neramu, jei juos darziuke veda i lauka unsure.gif gi taip salta, bet is kitos puses, jei vejo nera, ir saulute sviecia g.gif priminiau,kad MB paklaustu,ar juos veda i lauka tokiu salciu ar ne.

beje,ir ir vis da rpurskiu 125x2 dienoje, bijau mazinti

Ligoniukams greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Na matai mano abu mokinukai, tai kol nera -20, tol reikia i mokykla eiti.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 14:15)
man tai iorgi neramu, jei juos darziuke veda i lauka unsure.gif gi taip salta, bet is kitos puses, jei vejo nera, ir saulute sviecia g.gif priminiau,kad MB paklaustu,ar juos veda i lauka tokiu salciu ar ne.

QUOTE(bevardė @ 2014 01 20, 14:15)
Na matai mano abu mokinukai, tai kol nera -20, tol reikia i mokykla eiti.

bet mokinukams kitaip, į darželius visada reikia, pas mus net pabrėžė, net jei -40 jei nevesime reiks mokėti, bet ne čia esmė. netoli namų tas darželis, išėjimas į lauka taip kaip šiandiena vėjas didelis negerai mano mazgei. aš už vedima į lauka. bet vis galvoju gal pripras jos bronchai su laiku ir taip smarkiai nespazmuos g.gif

aš tai kaip ir sakė pulmonologė be pavasario nemažinsiu ir purškiu 125 x 2.
Atsakyti
man rodos darzelinukams ir pradiniu klasiu vaikams kai diena yra -24 nereikia eiti g.gif bet so ryta buvo -17 pas mus
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 14:22)
man rodos darzelinukams ir pradiniu klasiu vaikams kai diena yra -24 nereikia eiti g.gif bet so ryta buvo -17 pas mus

per krize pakeitė, į darželį gali neiti tik kai tėvai atostogauja ir kai vaikas serga yra pateisinamas tada nereikia mokėti visais kitais atvejais patvirtintos šio miesto taisyklės reikia eiti arba mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 20, 14:25)
per krize pakeitė, į darželį gali neiti tik kai tėvai atostogauja ir kai vaikas serga yra pateisinamas tada nereikia  mokėti visais kitais atvejais patvirtintos šio miesto taisyklės reikia eiti arba mokėti.

aaa, nu aisku smile.gif gerai,akd musu gydytoja noriai duoda musu ligos atveju pazymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 14:29)
aaa, nu aisku smile.gif gerai,akd musu gydytoja noriai duoda musu ligos atveju pazymas ax.gif

vat tuom ir gerai ir mūsų gydytoja, visada bet kada išrašo merginai pažyma. nežinau kai pradėsiu dirbti sakiau pakaitom su vyru imsime biuletenius, dar močiutės paprašysime, tai taip ir suksimės.
Atsakyti
mes Vilniuje tai vieni, be seneliu, todel ir turiu vilti, kad kitamet jau galesiu eiti dirbti smile.gif
Atsakyti
Kaune bent prieš metus, jei lauke ryte -20, galima vaikų į darželį nevesti ir už tas dienas mokėti nereikės. Šiaip čia miesto švietimo skyrius turi tai patvirtinti, arba galima sveikatos apsaugos ministerijoj pasiteirauti.

Ka sliečia mokinukus tai vaikai nuo 1 iki 5 klasės į mokyklą gali neiti kai temperatura -20, o vaikai nuo 6 iki 12 klasės kai temperatrūra -25.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 14:47)
mes Vilniuje tai vieni, be seneliu, todel ir turiu vilti, kad kitamet jau galesiu eiti dirbti smile.gif

o kiek jums dabar metų g.gif

QUOTE(bevardė @ 2014 01 20, 14:58)
Kaune bent prieš metus, jei lauke ryte -20, galima vaikų į darželį nevesti ir už tas dienas mokėti nereikės. Šiaip čia miesto švietimo skyrius turi tai patvirtinti, arba galima sveikatos apsaugos ministerijoj pasiteirauti.

Ka sliečia mokinukus tai vaikai nuo 1 iki 5 klasės į mokyklą gali neiti kai temperatura -20, o vaikai nuo 6 iki 12 klasės kai temperatrūra -25.

va matote kaip g.gif o pas mus ne tik trys priežastys dėl ko gali neiti ir nereiks mokėti visais kitais atvejais reiks.
dėl pradinu ir didelių žinau, mano dičkis amžinai eina į mokykla, kai šalta mums jį gražina atgal vykstame su mašina pasiimti doh.gif nes jam bausmė jei negali eiti į mokykla doh.gif
Atsakyti

4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 15:11)

4u.gif
čia matyt man nepaguoda, mes antri metai kaip sergame intensyviai, vis turiu viltį, kad sustiprės organizmas ir mažiau sirgs g.gif
Atsakyti