Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2014 01 17, 13:45)
va čia tai liuks. tada važiuokite kada jums patogiau ir tiek jei taip galite.

mes pirma karta vaziavom tik pas alergologa konsultacijai,ir pagulde mus ta apcia diena. po to siuntima tik parasydavo kad pakartotiniems tyrimams siuncia ir gydymui,ir tada vaziuoji jau i priimamaji
Atsakyti
tylu cia pastarosiom dienom:)

as tyliai tyluteliai dziaugiuosi,kad mano vaikis siandien antra savaite iseiles eina i darzeli smile.gif pirma k per du metus saltuoju sezonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 10:12)
tylu cia pastarosiom dienom:)

as tyliai tyluteliai dziaugiuosi,kad mano vaikis siandien antra savaite iseiles eina i darzeli smile.gif pirma k per du metus saltuoju sezonu ax.gif

šššššš bigsmile.gif

mes intensyviai ruošiamės į sanatorija, pasirodo pamiršau dvejus vaistus nusipirkti lėksiu iki vaistinės. o ryt liks tik maisto į šaltkrepšį nusipirkti ir trečiadienį iš ankstaus ryto išlekiame. taip nepatinka toks jausmas kad karts nuo karto ji pakarkia, bet gydytoja sako po tokio paūmėjimo taip ir turi būti, sanatorija padės išsivalyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 20, 10:49)
šššššš bigsmile.gif
mes intensyviai ruošiamės į sanatorija, pasirodo pamiršau dvejus vaistus nusipirkti lėksiu iki vaistinės. o ryt liks tik maisto į šaltkrepšį nusipirkti ir trečiadienį iš ankstaus ryto išlekiame. taip nepatinka toks jausmas kad karts nuo karto ji pakarkia, bet gydytoja sako po tokio paūmėjimo taip ir turi būti, sanatorija padės išsivalyti g.gif

taip, sanatorija tikrai pades isisvalyti smile.gif o ka planuojate veikti tokiu metu, gi taaaaip salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 20, 11:04)
taip, sanatorija tikrai pades isisvalyti smile.gif o ka planuojate veikti tokiu metu, gi taaaaip salta biggrin.gif

ten taigi šilčiau nei visoje Lietuvoje. vistiek visada išeisime palakstyti, kad ir du kart dienoje po 30 min ar trumpiau, pušyne juk jokio vėjo nesijaus. žaidimai, filmukai, piešimas ir visko galima prigalvoti ax.gif
Atsakyti
Dėl alergijos tyrimų, tai juos geriausia daryti rudenį arba žiemą, pavasaris ir vasara nelabai tinka, čia matyt dėl ore tvyrančių žiedadulkių ir kitų dulkių wink.gif Taip kad dabar gultis būtų pats tas. Tyrimai būtų tikslesni, bent jau nemažai alergologų laikosi tokios nuomonės.
Atsakyti
Sveikos,

Na ka, mano mazius vel svokscia verysad.gif Eisim siandien pas savo pulmunologe, nors is jos mazai naudos..treciadieni pas Cirtauta vaziuosim.
Gal kas duodat savo vaikams Siuslerio drusku profilaktiskai? Domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2014 01 20, 11:46)
Sveikos,

Gal kas duodat savo vaikams Siuslerio drusku profilaktiskai? Domina atsiliepimai smile.gif

nežinau kas tai yra g.gif negaliu ką ir pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2014 01 20, 11:46)

anksciau apie jas girdejau, bet kiek domejausi, tai susidariau nuomone tokia pat,kaip ir apie zuvu taukus smile.gif
Atsakyti
Gėrėm ilgą laiką tas Šuslerio druskas .Mažoji dviejų rūšių aš trijų rūšių.Mano nomone tai dar vienas eilinis briedas.Jei kam įdomu tai 4 mėn. gėrėm ir metėm.Nieko neatsitiko blogiau ,bet ir gero nieko negaliu pasakyti.Kokius nr. gėrėm tai jau nebepasakysiu.Mums tiek išgyrė vaistininkė ....sako buvau seminare ir t.t. stebūklas....nu žodžiu pasimoviau.....
Mažoji mano vėjaraupius pasigavus sėdim antra savaitė namie ir vakar dar plius kosuliai prasidėjo..............vienu žodžiu atsidaro namie procedūrinis
Gal dar pasveiksim ir spėsim iki 8 gimtadienio į sanatoriją atvykti blink.gif
Atsakyti
Siuslerio druskos geras dalykas, bet labai sungu pataikyti tai kas tinka. Tie aprasymai yra mizeris. Reikia skaityti atskirai kiekvieno nr sudeti ir ziureti kurie komponentai gali suveikti, cia jau reikia labai labai dometis homeopatija. Yra kam veikia tie sudaryti kompleksai pagal standartini numerio aprasyma, o kitiems visai neveikia.

Mane tai salciai nervuoja, bijau, kad vaikai nesusaltu ir nesusirgtu. Mazajam net nedristu mazint Flexotido, nors ir visai nekosti.
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2014 01 20, 13:56)

Mažoji mano vėjaraupius pasigavus sėdim antra savaitė namie ir vakar dar plius kosuliai prasidėjo..............vienu žodžiu atsidaro namie procedūrinis
Gal dar pasveiksim ir spėsim iki 8 gimtadienio į sanatoriją atvykti blink.gif

sveikite 4u.gif
o jums kada 8 metukai. nes va paskaičiavau pačiu ilgiausiu atveju dokumentus užtrunku tvarkytis 21 diena, šį karta taip kliuvo g.gif tai ir pasveikti ir į sanatorija spėsite 4u.gif

QUOTE(bevardė @ 2014 01 20, 14:02)

Mane tai salciai nervuoja, bijau, kad vaikai nesusaltu ir nesusirgtu. Mazajam net nedristu mazint Flexotido, nors ir visai nekosti.

aš net į lauka nedrįstu vesti, toks žvarbus vėjas ji net kvepuoti nemoka g.gif -15 pas mus. kažin su metais palengvės juk į darželį reiks eiti g.gif
Atsakyti