Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

sveikutes,
kokiu tik nebuna bedu ziuriu unsure.gif vargsai vaikiukai,ir vargses mamytes,kiek nervu kainuoja unsure.gif
Atsakyti
laba, na kaip gyvena vaikuciai?

Mes nuo pirmadienio pedinam i darziuka smile.gif krenkstimas nesiliove, tad 27d einam pas gastro.
Atsakyti
Ačiū visoms dėl IgE normos. Užklausiau peditrės, tai...nežino bigsmile.gif sakė, jei būtų 500, tai labai blogai biggrin.gif

Maniškį nori š ligoninę guldyt, o aš labai nenoriu, nes vėl kokį Rotą pasigaus doh.gif Pas mus visus į tą patį skyrių guldo...o išvengti kontakto neįmanoma, nes visam skyriuj 1 WC... dar nedūsta, kvėpuoja gražiai, tik temperatūra nekrenta jau 6 dienos ir šiandien karkalus užgirdo.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 16, 17:48)
laba, na kaip gyvena vaikuciai?

Mes nuo pirmadienio pedinam i darziuka smile.gif krenkstimas nesiliove, tad 27d einam pas gastro.

mes intensyviai ruošiamės į sanatorija.
tik šiandiena kažko po pietų miego baisiai daug čiaudo g.gif
tai lauksime ką jums pasakys g.gif

QUOTE(~Astartė~ @ 2014 01 16, 17:54)
Ačiū visoms dėl IgE normos. Užklausiau peditrės, tai...nežino  bigsmile.gif sakė, jei būtų 500, tai labai blogai  biggrin.gif

Maniškį nori š ligoninę guldyt, o aš labai nenoriu, nes vėl kokį Rotą pasigaus  doh.gif Pas mus visus į tą patį skyrių guldo...o išvengti kontakto neįmanoma, nes visam skyriuj 1 WC... dar nedūsta, kvėpuoja gražiai, tik temperatūra nekrenta jau 6 dienos ir šiandien karkalus užgirdo.

turiu pažystama kur IgE 2000 vaikui yra blink.gif
nu gal kaip nors ir be ligoninės išsisuksite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Mano dukrai žiemą ir pavasarį jau 2trus metus kartojosi keisti kosuliai, kai slogos nėra, plaučiai švarūs, o mergaitė kosėja naktim sausai. Apskritai per 4 metus pas ja išvien tik sausi kosuliai, šlapi buvo tik porą kartų. Gruodžio pabaigoj vėl prasidėjo naktinis kosulys. Pradžioj gydėmės pas savo pediatrą, bet praktiškai negerėjo, tad ji nusiuntė pas pulmunologą, kuris girdėjo karkalus iš šiurkštumą plaučiuose, tada mums pradėjo įtarti astmą. Padarė kraujo tyrimus, kraujas nerodė bakterinio susirgimo, apie leukocitus nieko nesakė, išrašė purškiamą Ventoliną 3k /d. ir kažkokių žolių(gemoterapijos, kurių net nepirkau) Ir mano nuostabai naudojant vien Ventoliną mano mergaitei pradėjo gerėti. Vis didėjo tarpai kosėjimo naktį, kosulys drėko, po to visai nustojo kosėti naktim. Po savaitės nuėjus pas pulmo. pasakė, kad plaučiai jau švarūs, bet patarė dar tęsti purškimą Ventolinu, taip pat išrašė Montelukast gert 1k/d. 3mėn iš pradžių, o gal net ir iki pat vasaros. Taip pat išrašė ta inhaliatorių Ventolinui, taip ir likau nesupratus ar dukrai jau tikrai astma, ar tik įrašė, kad vaistai būtų kompensuojami. Dusulio priepuolių nėra buvę. sakykit kaip atsilieps ši diagnozė? Pvz ar galės lankyt šokių būrelį?

p.s IEg darytas pavasarį, neparodė alergijos, arba kaip sako gyd. gali būti, gali ir nebūti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 16 sausio 2014 - 18:38
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 16, 19:02)
Sveikos merginos  4u.gif  Mano dukrai žiemą ir pavasarį jau 2trus metus kartojosi keisti kosuliai, kai slogos nėra, plaučiai švarūs, o mergaitė kosėja naktim sausai. Apskritai per 4 metus pas ja išvien tik sausi kosuliai, šlapi buvo tik porą kartų. Gruodžio pabaigoj vėl prasidėjo naktinis kosulys. Pradžioj gydėmės pas savo pediatrą, bet praktiškai negerėjo, tad ji nusiuntė pas pulmunologą, kuris girdėjo karkalus iš šiurkštumą plaučiuose, tada mums pradėjo įtarti astmą. Padarė kraujo tyrimus, kraujas nerodė bakterinio susirgimo, apie leukocitus nieko nesakė, išrašė purškiamą Ventoliną 3k /d. ir kažkokių žolių(gemoterapijos, kurių net nepirkau) Ir mano nuostabai naudojant vien Ventoliną mano mergaitei pradėjo gerėti. Vis didėjo tarpai kosėjimo naktį, kosulys drėko, po to visai nustojo kosėti naktim. Po savaitės nuėjus pas pulmo. pasakė, kad plaučiai jau švarūs, bet patarė dar tęsti purškimą Ventolinu, taip pat išrašė Montelukast gert 1k/d. 3mėn iš pradžių, o gal net ir iki pat vasaros. Taip pat išrašė ta inhaliatorių Ventolinui, taip ir likau nesupratus ar dukrai jau tikrai astma, ar tik įrašė, kad vaistai būtų kompensuojami. Dusulio priepuolių nėra buvę. sakykit kaip atsilieps ši diagnozė? Pvz ar galės lankyt šokių būrelį?

o šokant sportuojant ji koso g.gif
nes juk bronchinė astma netrugdo sportuoti, kontroliuojama ji netrugdo pilnavertiškai gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 16, 18:12)
o šokant sportuojant ji  koso g.gif
nes juk bronchinė astma netrugdo sportuoti, kontroliuojama ji netrugdo pilnavertiškai gyventi g.gif

Tuo metu kai serga, tai palaksčius, pašokinėjus pradeda dažniau kosėt. Nors būdavo, kad ir sveikai būnant laikas nuo laiko sukosti pabėgiojus. Bet dar mano dukrai adenoidai antro laipsniop buvo pernai, o šiemet tai tik 1dienį eisim pas Lor.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 16, 19:47)
Tuo metu kai serga, tai palaksčius, pašokinėjus pradeda dažniau kosėt. Nors būdavo, kad ir sveikai būnant laikas nuo laiko sukosti pabėgiojus. Bet dar mano dukrai adenoidai antro laipsniop buvo pernai, o šiemet tai tik 1dienį eisim pas Lor.

manau jums todėl ir išrašė gerti monkasta 4u.gif jei nesukels nerimo ir piktumo tai vaistas jums padės tokiu krūvio metu. ir dusimas nevisada būna, o kosulio priepoliai ir skaitosi BA priepoliai 4u.gif
dar ir pas LOR dėl visko pasiklauskite 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
siandien bedirbdama susimasciau,kada geriau vaziuoti i alergologiny tyrimams? dabar ar pavasariop?nes mums pulmonologe liepe pasidaryti tyrimus g.gif
isvis musu gyd labai norejo musu neisleisti i darzely bent menesi g.gif sakau ne ne,negaliu ir neturiu aks man ja priziures tiek laiko namie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 01 16, 20:46)
sveikutes,
siandien bedirbdama susimasciau,kada geriau vaziuoti i alergologiny tyrimams? dabar ar pavasariop?nes mums pulmonologe liepe pasidaryti tyrimus g.gif
isvis musu gyd labai norejo musu neisleisti i darzely bent menesi  g.gif sakau ne ne,negaliu ir neturiu aks man ja priziures tiek laiko namie schmoll.gif

jei į vilnių registruosites ir taip užtruksite ilgai apie mėnesį ar ilgiau tai jau ir pavasaris bus. tai laisvai galite dabar registruotis
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 16, 19:50)
jei į vilnių registruosites ir taip užtruksite ilgai apie mėnesį ar ilgiau tai jau ir pavasaris bus. tai laisvai galite dabar registruotis

antakalny kiek gulejom,tai i pacia ligonine greit priimdavo. siustu jau ne pas alergologa konsultacijai,bet planiniam istyrimui ir gydymui.tiesiai i priimamaji.jei vaziuodavom galedavom jau uz keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 01 17, 14:41)
antakalny kiek gulejom,tai i pacia ligonine greit priimdavo. siustu jau ne pas alergologa konsultacijai,bet planiniam istyrimui ir gydymui.tiesiai i priimamaji.jei vaziuodavom galedavom jau uz keliu dienu.

va čia tai liuks. tada važiuokite kada jums patogiau ir tiek jei taip galite.
Atsakyti