Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 22, 15:24)
Nebijokit, nieko blogo tikrai nebus, tik neviršykite paskirtų dozių. Daugumos vaistų geresnis poveikis kai jie su alkoholiu. Prisiminkite kaip Pertusiną vaikystėje visi gėrė ir nebuvo problemų.

As netgi duodu maziau nei gydytoja sake blush2.gif liepe po 10 lasiukubet anatacijos roso kad tokio amziaus vaikui duoti 5 lasus,tai net nezinau kuo vadovautis g.gif
Atsakyti
Laa.siandien mes be temp, slogos beveik ner.nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 21, 16:50)

noriu paklausti, kokie pas jus kosuliai buvo, kad jau gastroentorelogas pasiūlė ryti žarna dėl bakterijų g.gif po miego vis dar koso įtariu arba mūsų bakterijos arba skrandžio g.gif nežinau jau ką ir begalvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 23, 17:35)
noriu paklausti, kokie pas jus kosuliai buvo, kad jau gastroentorelogas pasiūlė ryti žarna dėl bakterijų g.gif po miego vis dar koso įtariu arba mūsų bakterijos arba skrandžio g.gif nežinau jau ką ir begalvoti unsure.gif

mums nebuvo kosuliu, buvo nuolatinis krenkstimas, ir kartais atsigulus skusdavosi pilvo skausmu. Gydytoja dave siuntima pas gastro, ji pro tv nieko nemate, sake refliukso pagal tai nenustatys, bet pozymiu is pasakojimu buvo. todel nusprendziau, kad mums vienintelis budas isitikinti turim ar ne - zarnos ryjimas.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 23, 19:49)
mums nebuvo kosuliu, buvo nuolatinis krenkstimas, ir kartais atsigulus skusdavosi pilvo skausmu. Gydytoja dave siuntima pas gastro, ji pro tv nieko nemate, sake refliukso pagal tai nenustatys, bet pozymiu is pasakojimu buvo. todel nusprendziau, kad mums vienintelis budas isitikinti turim ar ne - zarnos ryjimas.

man va, kad ji gana dažnai sako, kad pilvelį skauda, todėl ir pagalvojau, bet ar ji sako tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 23, 20:05)
man va, kad ji gana dažnai sako, kad pilvelį skauda, todėl ir pagalvojau, bet ar ji sako tiesa g.gif

as irgi abejodavau savo vaiku, nes budavo taip, akd tik atsigulam, o jis "man pilva skauda, noriu kaku" -galvodavau, kad cia issisukimas nuo miegojimo,nes kartais padarydavo kazka, kartais ne. O dabar kol geriam vaistukus, buvo tik vienas toks "noriu". Tai dabar tikiu jau kai sako, kad pilvuka skauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 23, 21:40)
as irgi abejodavau savo vaiku, nes budavo taip, akd tik atsigulam, o jis "man pilva skauda, noriu kaku" -galvodavau, kad cia issisukimas nuo miegojimo,nes kartais padarydavo kazka, kartais ne. O dabar kol geriam vaistukus, buvo tik vienas toks "noriu". Tai dabar tikiu jau kai sako, kad pilvuka skauda ax.gif

mano ir sako skauda pilvuka, sako reikia tepti, paiimu kamparo alieju ir patepu aplink bambyte nu ir praeina g.gif mes turime su viduriais bėdų ji pas mane kakoja kas 2 ar 3 dienas, retai kas diena. sakau gal dėl to, skauda, nes retai kakoja g.gif
nu ryt pas gydytoja, žiūrėsiu ar leis jau į darželį g.gif ir tuo pačiu dėl to pakalbėssiu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 23, 21:53)
mano ir sako skauda pilvuka, sako reikia tepti, paiimu kamparo alieju ir patepu aplink bambyte nu ir praeina g.gif mes turime su viduriais bėdų ji pas mane kakoja kas 2 ar 3 dienas, retai kas diena. sakau gal dėl to, skauda, nes retai kakoja g.gif
nu ryt pas gydytoja, žiūrėsiu ar leis jau į darželį g.gif ir tuo pačiu dėl to pakalbėssiu.

bet jus daret pilvo organu echoskopija? g.gif

maniskiui tai su kakojimu viskas ok, tik jam matyt asocijuodavosi, nes neatskirdavo kur pilvukas o kur skrandukas.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 23, 22:10)
bet jus daret pilvo organu echoskopija? g.gif

maniskiui tai su kakojimu viskas ok, tik jam matyt asocijuodavosi, nes neatskirdavo kur pilvukas o kur skrandukas.

aha darė ir sakė viskas ok, bet vistiek parašė GERL ir pradėjo gydyti nuo Nexiumo doh.gif aš pastebėjau, jei daugiau vaistų tai ir rūgštys kyla. bet dabar vaistų beveik nėra ir ryte kvapas iš burnos būna hmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 24, 10:43)
aha darė ir sakė viskas ok, bet vistiek parašė GERL ir pradėjo gydyti nuo Nexiumo doh.gif aš pastebėjau, jei daugiau vaistų tai ir rūgštys kyla. bet dabar vaistų beveik nėra ir ryte kvapas iš burnos būna hmmm g.gif

pilvo organu echo tikrai neparodo ar yra refliuksas schmoll.gif schmoll.gif jis tik parodo ar su zarnynu viskas gerai. mums sake, kad vienintelis budas isitikinti., tai zarna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 24, 10:55)
pilvo organu echo tikrai neparodo ar yra refliuksas schmoll.gif  schmoll.gif jis tik parodo ar su zarnynu viskas gerai. mums sake, kad vienintelis budas isitikinti., tai zarna.  g.gif

tai vat, kad jis sakė, ten viskas gerai, bet sako refliuksas tokia ir turime diagnoze, nei tirta toliau ir viskas. klausiau dėl viduriukų, sakau kas dvi paras kakoja, po paros laiko nekakojimo kai darė, sako nieko nematau tai vat dabar i rkyla abejonės, ar vykti kur toliau ar taip ir palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 24, 12:26)
tai vat, kad jis sakė, ten viskas gerai, bet sako refliuksas tokia ir turime diagnoze, nei tirta toliau ir viskas. klausiau dėl viduriukų, sakau kas dvi paras kakoja, po paros laiko nekakojimo kai darė, sako nieko nematau tai vat dabar i rkyla abejonės, ar vykti kur toliau ar taip ir palikti g.gif

as esu tos nuomones, kad ne kiekviena diena vaikai turi tustintis g.gif beda yra tuomet, kai nesitustina trecioje ketvirtoje paroje g.gif

dar vienas dalykas, jeigu viduriukai pakieteje, tai gali buti alerine reakcija. Jei gerai pamenu, Jusu mergaite alergiska, tik kad pakieteje viduriai yra alergijos maistui pozymis. g.gif

refliuka dauguma gastro nustato is pozymiu (pilvo skausmai, krenkstimas ir/ar kosulys, negeras kvapas is burnos). Kai kuriems Lor pamato pozymius. Musu atveju Lor nemate nieko, bet tai dar nereiskia, kad nera refliukso...

Atsakyti