Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 21, 14:28)
Dar girdejau toki dalyka, kad persalimo metu nederetu gerti jokiu vitaminu, isskyrus Vit C, nes priesingu atveju mes maitinam  tuo metu esanti virusa ar bakterija.

Tas irgi tiesa. O tu pasirodo mano kraštietė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 21, 14:36)
Tas irgi tiesa. O tu pasirodo mano kraštietė  bigsmile.gif

Nutekejus krastiete smile.gif O Tu dabar Kedainiuose gyveni? 4u.gif

Man labai patinka homeopatija, fitoterapija, nors ir yra nuvylus. Man rodos tu daug nusimanai homeopatijoj. Patark ka dabar duoti dukrai. Sloga skaidri, rodos giliau esanti, temperaturos nera. Gerkles negaliu paziuret. Vakar akys paraudusios buvo. Koseja ypac naktim atsigulus, pas ja populiariausias kosulys atsigulus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 21 vasario 2014 - 14:43
Aš nutekėjau nuo Kėdainių wink.gif

Jei sloga skaidri tai Alium cepa, jei gili hepar sulfur, bet tai homeopatiniai žirniukai. Bet vaistinėj tikrai gausi Euphorbium compositum purškalo, o gal pavyktų gauti Euphorbium compositum geriamų lašiukų, tai duodant ir purškalą ir lašiukus kartu, efektas būtų.
Dėl kosulio atsigulus, nebandei pakelti kažkiek pagalvės, arba duoti ją aukštesnę?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 21, 14:52)
Aš nutekėjau nuo Kėdainių wink.gif

Jei sloga skaidri tai Alium cepa, jei gili hepar sulfur, bet tai homeopatiniai žirniukai. Bet vaistinėj tikrai gausi Euphorbium compositum purškalo, o gal pavyktų gauti Euphorbium compositum geriamų lašiukų, tai duodant ir purškalą ir lašiukus kartu, efektas būtų.
Dėl kosulio atsigulus, nebandei pakelti kažkiek pagalvės, arba duoti ją aukštesnę?

Aciu smile.gif Visada pakeliu, bet ne visada tai padeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 21, 15:28)
Mes ne didmiesty gyvenam. Kedainiuos toks darzelis. Ne taupumo sumetimais. Buvau pas direktore, tai sake, kad butent mano dukros grupe ir dar lyg viena pastoviai saltesne buna. Atseit santechnikai tvarke ne karta, nieko neimanoma padaryt tik renovacija. Bet as sito dalyko taip nepaliksiu, neiseina patausyt tai galu gale perkelia tegul kitur vaikus, jei ne tai ir darzeli pakeisim. Bet as tokai teisybes ieskotoja, norii skundais apmetyt uz tokius dalykus.

saunuole, kad nenuleidi visko, ir nepalieki likimo valioje, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 21, 15:50)
saunuole, kad nenuleidi visko, ir nepalieki likimo valioje,  4u.gif

Kolkas dar nieko nepasiekiau, bet aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal as biskuti ne i tema, bet surizikuosiu :-) ir vienoj temoj rsiau ir kitoj ir nei vienoj koknkretau atsakymo :-( gal sitoj temoj bus patarimu :-) vaikiukui 2.5 metuku turim alergini rinita ir adenoidus paskirta nasonex 3 men ir lymphomysot lasai , neramina tai kad lasu reikia sugerti visa buteliuka o jie tokie spiritiniai ar nuo to nebus kazko maziukui?

Atsakyti
Siandien temp auksta.visgi bus variantas kad virusinis reikalas isprovokavo astma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 02 21, 22:08)
Sveikos mamytes, gal as biskuti ne i tema, bet surizikuosiu :-) ir vienoj temoj rsiau ir kitoj ir nei vienoj koknkretau atsakymo :-( gal sitoj temoj bus patarimu :-) vaikiukui 2.5 metuku turim alergini rinita ir adenoidus  paskirta nasonex 3 men ir lymphomysot lasai , neramina tai kad lasu reikia sugerti visa buteliuka o jie tokie spiritiniai ar nuo to nebus kazko maziukui?

man būtų, nes spiritas aš alergiška alkoholiui, bet jei vaika nealergizuoja tai manau nieko schmoll.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2014 02 22, 00:15)
Siandien temp auksta.visgi bus variantas kad virusinis reikalas isprovokavo astma g.gif

niu va unsure.gif sveikite 4u.gif
Atsakyti
Pries gera pusmeti aplinkybiu priversta nemazai domejausi zuvu taukais. Skaiciau viska kas papuldavo i rankas ir ant akiu. Tiesa angliskai neskaitau, tai kuiciausi po lietuviskus ir rusiskus tinklapius ivairios informacijos.

Is to ka perskaiciau pasidariau isvadas: zuvu taukai su imunines sistemos stiprinimu mazai ka turi. Ypac virusiniu lygu metu ju apskritai geriau privengti. O siaip atsizvelgiant i sudeti ko juose daugiau ar EPR ar DHR jie ir vartojami. Vienu atveju skiriami kaip maisto papildas stiprinantis smegenu veikla, kitu atveju - sirdies raumens veikla ir kraujagysliu sieneliu elastinguma/stipruma.
Jei jau rinktis zuvu taukus, tai rekomenduotini zuvu taukai isgauti is zuvies raumens. Musu rinkoje, kiek as domejaus,i tokiu nera daug - vos keli. Rinktis geriau kapsulemis, nes skystame pavidale "'gavus" salycio su oru labai greitai genda. Vaikams negalintiems nuryti kapsulytes, ja galima tiesiog pradurti ir isspausti.
Gerti geriausia butu kartu su vitaminu D ir tuo sezono metu kai maziausias sergamumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 22 vasario 2014 - 11:38
QUOTE(Roga @ 2014 02 22, 11:15)
man būtų, nes spiritas aš alergiška alkoholiui, bet jei vaika nealergizuoja tai manau nieko schmoll.gif
niu va unsure.gif sveikite 4u.gif

Na kiek esam naudoja tokiu trumpalaikiu spirituotu vaistuku kaip aflubinas influicidas nepastebejau kad alergizuotu , o cia neramina tai kad reikia sugerti visa buteliuka tai ne savaite ir ne dvi
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 02 22, 13:11)
Na kiek esam naudoja tokiu trumpalaikiu spirituotu vaistuku kaip aflubinas influicidas nepastebejau kad alergizuotu , o cia neramina tai kad reikia sugerti visa buteliuka tai ne savaite ir ne dvi

Nebijokit, nieko blogo tikrai nebus, tik neviršykite paskirtų dozių. Daugumos vaistų geresnis poveikis kai jie su alkoholiu. Prisiminkite kaip Pertusiną vaikystėje visi gėrė ir nebuvo problemų.
Atsakyti