Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 02 20, 09:43)
Nieko čia keisto, tiesiog į pasigautą visrusą pirma sureaguoja kvėpavimo sistema, prasideda paūmėjimas, o tik tada išlenda temperatūrą ir visa kita. Tiesiog jūsų vaiko bronchai labai jautrūs virusams, va dėl šios priežasties pulmonologai ir skiria ilgalaikiam vartojimui montelukastos preparatus.

bet kad neiko kito ner. kaip nieko nebuve kai temp nebeliko.
speju saltas oras cia mus veikia labai g.gif
aisku ir virusu versija neatmestina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 vasario 2014 - 11:42
Virusai nebūtinai buri būti "peršalimo" wink.gif dažnai vaikus puola eilinės karštinės. Oi kiek maniškis jū apturėjo. O sakyk, aukšta temperatūra vaikui?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mano dukra net po 2-ju dienu darzelyje vel susirgo doh.gif Sloguoja ir koseja. Klausimas butu kokiu atveju duoti Ventolina? Pulmo mums ji paskyre purksti pagal reikala, pas gyd. nueisim ryt arba 1dieni. Kosulys man panasus i nuo slogos, bet ryte tik atsikelus buvo skardziau pakosejus kaip is skardines, po to lyg gerkliniu kosuliu. Kaip gydyt? Purskiu Delufen ir daug arbatu, Vit C.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 20, 11:48)
Virusai nebūtinai buri būti "peršalimo" wink.gif dažnai vaikus puola eilinės karštinės. Oi kiek maniškis jū apturėjo. O sakyk, aukšta temperatūra vaikui?

si karta buvo nelabai auksta,apie 37.7 daugiausia
g.gif
Atsakyti
Na ir kaip jums? doh.gif Sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis derina įsakymų projektus, pagal kuriuos vaikas, nepaskiepytas pagal Lietuvos Respublikos vaikų profilaktinių skiepijimų kalendorių arba paskiepytas ne visais pagal amžių nustatytais skiepais, nesant skiepų kontraindikacijų, į ikimokyklinio ir (ar) priešmokyklinio ugdymo įstaigą nebūtų priimamas.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 02 20, 14:03)
Na ir kaip jums?  doh.gif Sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis derina įsakymų projektus, pagal kuriuos vaikas, nepaskiepytas pagal Lietuvos Respublikos vaikų profilaktinių skiepijimų kalendorių arba paskiepytas ne visais pagal amžių nustatytais skiepais, nesant skiepų kontraindikacijų, į ikimokyklinio ir (ar) priešmokyklinio ugdymo įstaigą nebūtų priimamas.

man čia šokas buvo doh.gif mes neskiepyjame nes yra be šansų doh.gif ką reiks daryti nežinau schmoll.gif nežinau ar gydytoja išduos tokia pažyma, kad nėra kada laiko paskiepyti nes sergame, sunkiai reaguojame į skiepus unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 20, 13:06)
man čia šokas buvo doh.gif mes neskiepyjame nes yra be šansų doh.gif ką reiks daryti nežinau schmoll.gif nežinau ar gydytoja išduos tokia pažyma, kad nėra kada laiko paskiepyti nes sergame, sunkiai reaguojame į skiepus unsure.gif  g.gif
neišrašys schmoll.gif nes jie "įsitikinę" kad skiepai padės apsisaugot, dėl to pastoviai ir braukia dar ir papildomus skiepus (gripo, pneumo...)
Jei tik bus alergija (nustatyta) sudedamajai medžiagai tik tada galima kažką įrodyt, ir tai, yra ir tokiu gyd., kurie žinodami tai, tiesiog siūlo pagert nuo alergijos prieš ir po skiepo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 20 vasario 2014 - 13:14
QUOTE(nataliuncik @ 2014 02 20, 14:13)
neišrašys  schmoll.gif nes jie "įsitikinę" kad skiepai padės apsisaugot, dėl to pastoviai ir braukia dar ir papildomus skiepus (gripo, pneumo...)
Jei tik bus alergija (nustatyta) sudedamajai medžiagai tik tada galima kažką įrodyt, ir tai, yra ir tokiu gyd., kurie žinodami tai, tiesiog siūlo pagert nuo alergijos prieš ir po skiepo  doh.gif

mano gydytoja pati patarė neskiepyti, nes nėra tikslo, kai tiek serga sako ir skiepas bus neveiksmingas schmoll.gif tai ką man daryti, iki mokyklos laikyti namie doh.gif nes dar metus tikrai neskiepysiu schmoll.gif nežinau reiks su viena moterimi pakalbėti ji apie tuo dalykus daugiau išmano. nes nejuokinga, kiek skaičiau ten neįeina sergantys vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 20, 13:27)
Sveikos  4u.gif  Mano dukra net po 2-ju dienu darzelyje vel susirgo  doh.gif  Sloguoja ir koseja. Klausimas butu kokiu atveju duoti Ventolina? Pulmo mums ji paskyre purksti pagal reikala, pas gyd. nueisim ryt arba 1dieni. Kosulys man panasus i nuo slogos, bet ryte tik atsikelus buvo skardziau pakosejus kaip is skardines, po to lyg gerkliniu kosuliu. Kaip gydyt? Purskiu Delufen ir daug arbatu, Vit C.

ventolina purskiu kai yra sausas ir daznas kosulys ir kai islenda svokstimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 02 20, 12:57)
si karta buvo nelabai auksta,apie 37.7 daugiausia
g.gif

Tada plačiau: kaip vaikas jaučiasi, kodėl matavai temperatūrą?

Šiaip teigiama, kad astma sergančio vaiko bronchuose nuolat rusena uždegimas, vaistais mes jį prislopinam, paūmėjimo metu jis uždegimas paaštrėja ir tas gali įtakoti temperatūros pakilimą, nors dažniausiai iki 37,4, bet individualiai kiekvienam vaikui.
Patikėk kryžiaus kelius nuėjau aiškindamasi kodėl mano vaikui po 2 mėn skiepo (Pentaxim) nuolat laikėsi temperatūra nuo 37,2 iki 37,6. Niekas ligos nerado. Kol galų gale nebuvo diagnozuota astma ir nesusipažianu su keleta mokslinių straipsnių, kuriuose ir buvo nurodyta, kad dėl astmos gali laikytis neaukšta temperatūra. Skiepų atsisakėm, laimei kad darželio nebelankom, bet manau alergiškiems vaikams nebus bėdos gauti atleidimo nuo skiepų pažymą (tikiuosi kad nebus bėdos unsure.gif ).
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 20, 15:12)
bet manau alergiškiems vaikams nebus bėdos gauti atleidimo nuo skiepų pažymą (tikiuosi kad nebus bėdos  unsure.gif ).

as irgi manau, kad turi buti parengta kazkokia isimtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 20, 15:17)
as irgi manau, kad turi buti parengta kazkokia isimtis g.gif

aš ir tikiuosi, kad bus galima gauti tokia pažyma g.gif
Atsakyti