Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2014 02 13, 12:06)
g.gif vakar patalyne keiciau, jis davesi aplinkui, gal dulkiu itrauke g.gif bandziau ilasinti lasiuku gaminamu, nes sekretas pasirode, pradejo sakyti, kad skauda nosyte doh.gif

nosanex nutraukiau 6diena g.gif bet dvi pastariasias naktis nosis uzgulusi. dabar galvoju gal sloga prasidedanti itakoja g.gif

Gali buti.as patalynes keist negaliu salia savo velniukstes.tuoj ima ciaudet, parausta visa, koseja, kasosi ir visa kita doh.gif
Atsakyti
Net prie sintetinės patalynės?
Atsakyti
pas mane sintetinė, užvelku tik pagalve medvilniniu užvalkalu, kaldros nevelku, paklaode naudoju lina, po apačia ir į manieža kloju sintetika. tai kaldra ir pagalve skalbiu kas mėnesi 60 laipsnių, dar svajoju isigyti džiovykle sako ir labai gerai naikina dulkių erkutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 12:01)
pas mane sintetinė, užvelku tik pagalve medvilniniu užvalkalu, kaldros nevelku, paklaode naudoju lina, po apačia ir į manieža kloju sintetika. tai kaldra ir pagalve skalbiu kas mėnesi 60 laipsnių, dar svajoju isigyti džiovykle sako ir labai gerai naikina dulkių erkutes g.gif

doh.gif

Del erkuciu nieko pasakyti negaliu. Bet dulkiu is filtro isimu kamuoliais. Ar tai patalyne, ar tai ranksluosciai butu, ar tai iprasti skalbiniai.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 12:01)
mes turim džiovyklę, tai prasuku viską-antklodę, pagalves, patalynę, pledus, nes surenka prisikaupusias dulkes ir užmuša erkutes, nes ten didele temp.

Roga, jei jus gyvenat bute, tada reikia rinktis kondesacine, nes dažniausia nėra kur išvest vamzdžio garams, bet jei name, tada imant venteliacine ir nesukat sau galvos. Anksčiau turėjom pačia pigiausia Beko džiovykle, tai nieko mandraus, bet drabužius išdžiovindavo, iš patalynės surinkdavo dulkes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 10:04)
man klausimas tai jūs Fliksotida 1 savaite purškiate ir viskass nutraukiate g.gif man toks klausimas iškilo g.gif

Dabar taip, kai pasigauna virusą, kad neįsisirgtų, šiaip obstrukcijų nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 02 14, 15:44)
mes turim džiovyklę, tai prasuku viską-antklodę, pagalves, patalynę, pledus, nes surenka prisikaupusias dulkes ir užmuša erkutes, nes ten didele temp.

Roga, jei jus gyvenat bute, tada reikia rinktis kondesacine, nes dažniausia nėra kur išvest vamzdžio garams, bet jei name, tada imant venteliacine ir nesukat sau galvos. Anksčiau turėjom pačia pigiausia Beko džiovykle, tai nieko mandraus, bet drabužius išdžiovindavo, iš patalynės surinkdavo dulkes  thumbup.gif

čia jau visas menas reikia nemažai sužinoti apie jas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dūle @ 2014 02 14, 15:53)
Dabar taip, kai pasigauna virusą, kad neįsisirgtų, šiaip obstrukcijų nėra 4u.gif

ir tikrai 1 sav purškimas jums padeda g.gif ir kiek kartu per metus jums būna obstrukcijų g.gif ir staigiai nutraukus ir gerai g.gif mistika man g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 14, 11:01)

Vat ir be reikalo, antibiotikai- ne profilaktinė priemonė. O Fleksotido naudojimas tik savaitę ar dvi daugiau bėdos pridarys, nei padės. Min jis turi būti naudojamas bent jau mėnesį du kartus dienoje ir dar mėnesį ar bent pora savaičių- vieną kartą dienoje.

Netiesa, plaučių uždegimui "pridengti", apsaugoti reikalingi antibijotikai, tą patį pasakė ir mano terapeutė, neverta rizikuoti, nes komplikacijos g.b. labai sudėtingos 4u.gif Fleksotidą naudojom po plaučių uždegimo po mėnesį pačia minimaliausia doze, tai mažinti nebūdavo ko, kitu atveju tie vaistai jos nepasieks, tai priklauso nuo dozių, po didelių dozių reikalingas laipsniškas mažinimas... Dabar tik palaikomas gydymas, kol nesigirdės mažiausio šniokštimo, nes bent jau dukros terapeutė nieko iš vis negirdi, o pulmonologė girdi mažiuką spazmiuką, todėl mėnesiui paliko Monkastą, bet sako norinti visai sumažint vaistus, kaip ir sveika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 14 vasario 2014 - 15:07
QUOTE(Dūle @ 2014 02 14, 16:00)
Netiesa, plaučių uždegimui "pridengti", apsaugoti reikalingi antibijotikai, tą patį pasakė ir mano terapeutė, neverta rizikuoti, nes komplikacijos g.b. labai sudėtingos 4u.gif Fleksotidą naudojom po plaučių uždegimo po mėnesį pačia minimaliausia doze, tai mažinti nebūdavo  ko, kitu atveju tie vaistai jos nepasieks, tai priklauso nuo dozių, po didelių dozių reikalingas laipsniškas mažinimas... Dabar tik palaikomas gydymas, kol nesigirdės mažiausio šniokštimo, nes bent jau dukros terapeutė nieko iš vis negirdi, o pulmonologė girdi mažiuką spazmiuką, todėl mėnesiui paliko Monkastą, bet sako norinti visai sumažint vaistus, kaip ir sveika 4u.gif

o mum viska priešingai pasakoja g.gif net minimaliausia doze ir reikia mažinti palaipsniui, g.gif kalbu apie Fliksotida, nes tai hormonas g.gif monkasta manau galima ir staigiai nutraukti, bet ne fliksotida schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 16:14)
o mum viska priešingai pasakoja g.gif net minimaliausia doze ir reikia mažinti palaipsniui, g.gif kalbu apie Fliksotida, nes tai hormonas g.gif monkasta manau galima ir staigiai nutraukti, bet ne fliksotida schmoll.gif

Nelogiška, juk minimumas jau nebesimažina... smile.gif mirksiukas.gif 4u.gif Monkastą negerai nutraukti viruso metu, kai pasveiksta, tuomet. 4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau, astmiukams sergant virusais, net virusine sloga ir be temperatūros, provokuojama astma. Todėl virusus reikia pridengti Flexotidu, nuo pirmos susirgimo dienos, savaitę taikyti palaikomąjį gydymą, pagal kiekvieno vaikučio būklę, kiekius nustato gydytojas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 14 vasario 2014 - 15:17
QUOTE(Dūle @ 2014 02 14, 16:23)
Nelogiška, juk minimumas jau nebesimažina... smile.gif  mirksiukas.gif  4u.gif Monkastą negerai nutraukti viruso metu, kai pasveiksta, tuomet.  4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau, astmiukams sergant virusais, net virusine sloga ir be temperatūros, provokuojama astma. Todėl virusus reikia pridengti Flexotidu, nuo pirmos susirgimo dienos, savaitę taikyti palaikomąjį gydymą, pagal kiekvieno vaikučio būklę, kiekius nustato gydytojas 4u.gif

tai minimalia doze mažini pradžioje viena kart dienoje kokias 2 savaites vat tada ir nutraukiu, bent jau aš taip darau.

mes nedidiname fliksotida, o geriame nuo alergijos, nes tai bent jau mūsų atveju yra alergija virusams, tai padeda. o kas yra pridengti g.gif tai kad tai vaistai jie gydo g.gif ar man jau kvankt ir aš nieko nebesuprantu, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 15:57)
čia jau visas menas reikia nemažai sužinoti apie jas biggrin.gif
Papildyta:
ir tikrai 1 sav purškimas jums padeda g.gif ir kiek kartu per metus jums būna obstrukcijų  g.gif ir staigiai nutraukus ir gerai g.gif mistika man g.gif

Suprantat, man sunku ką ir pasakyt, nes aš tų obstrukcijų visai negirdžiu, net terapeutė su stetoskopu negirdi, čia tik pulmonologė labai ausinga biggrin.gif Bet aš ją pasitikiu, nes pastebiu, keistus dukros sukosėjimus, nors jei nežinočiau, kad jai ta lengvutė astmutė neatkreipčiau dėmesio. Mano dukra niekada nekosėdavo visai ir nesisnargliuodavo,o turi alerginį rinitą ir astmą... biggrin.gif 4u.gif Astma pasijautė po to plaučių uždegimo, tai gydymas vyksat iki šiol, tuoj metai..

Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 16:35)
tai minimalia doze mažini pradžioje viena kart dienoje kokias 2 savaites vat tada ir nutraukiu, bent jau aš taip darau.

mes nedidiname fliksotida, o geriame nuo alergijos, nes tai bent jau mūsų atveju yra alergija virusams, tai padeda. o kas yra pridengti g.gif tai kad tai vaistai jie gydo g.gif ar man jau kvankt ir aš nieko nebesuprantu, g.gif

Tai aš juk irgi kvankt, juk negydytoja esu... mirksiukas.gif Kadangi astmiukams nuolat rusena bronchuose uždegimas, tai susirgus virusu tas uždegimas sustiprėja, tai, kad nesustiprėtų, o išliktų tosks tylus ramus, purškiam Flexotidą. Baigiasi virusas, nebeiškyla astma... 4u.gif

Minimali 1 dozė organizmui ir yra du kartai, du purškimai (vienas įpuršk ryte ir vienas vakare) 4u.gif Pvz. jei Jūs geriat nuo skausmo paracetamolio vieną tabletę, jei išgersit pusę jos- nesuveiks 4u.gif

Gaunasi taip,kad vaisto dozę nemažinate, o padidinate laiko tarpą iki paros... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 14 vasario 2014 - 15:58