QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 15:57)
čia jau visas menas reikia nemažai sužinoti apie jas
Papildyta:
ir tikrai 1 sav purškimas jums padeda
ir kiek kartu per metus jums būna obstrukcijų
ir staigiai nutraukus ir gerai
mistika man
Suprantat, man sunku ką ir pasakyt, nes aš tų obstrukcijų visai negirdžiu, net terapeutė su stetoskopu negirdi, čia tik pulmonologė labai ausinga
Bet aš ją pasitikiu, nes pastebiu, keistus dukros sukosėjimus, nors jei nežinočiau, kad jai ta lengvutė astmutė neatkreipčiau dėmesio. Mano dukra niekada nekosėdavo visai ir nesisnargliuodavo,o turi alerginį rinitą ir astmą...
Astma pasijautė po to plaučių uždegimo, tai gydymas vyksat iki šiol, tuoj metai..
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 02 14, 16:35)
tai minimalia doze mažini pradžioje viena kart dienoje kokias 2 savaites vat tada ir nutraukiu, bent jau aš taip darau.
mes nedidiname fliksotida, o geriame nuo alergijos, nes tai bent jau mūsų atveju yra alergija virusams, tai padeda. o kas yra pridengti
tai kad tai vaistai jie gydo
ar man jau kvankt ir aš nieko nebesuprantu,
Tai aš juk irgi kvankt, juk negydytoja esu...
Kadangi astmiukams nuolat rusena bronchuose uždegimas, tai susirgus virusu tas uždegimas sustiprėja, tai, kad nesustiprėtų, o išliktų tosks tylus ramus, purškiam Flexotidą. Baigiasi virusas, nebeiškyla astma...
Minimali 1 dozė organizmui ir yra du kartai, du purškimai (vienas įpuršk ryte ir vienas vakare)
Pvz. jei Jūs geriat nuo skausmo paracetamolio vieną tabletę, jei išgersit pusę jos- nesuveiks
Gaunasi taip,kad vaisto dozę nemažinate, o padidinate laiko tarpą iki paros...