Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 02 12, 13:26)
Kiek nesa mano zinios, tai "Monkasta" nera antihistamininis vaistas. Jis yra antiastminis vaistas. Tai nera vienas ir tas pats. Kita vertus jis yra Singulair analogas.
Monkastos atsisakeme, nes pasireiske neitin malonus pasalinis poveikis.

ir as pritarciau del monkastos g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2014 02 12, 13:49)
o koks pasalinis poveikis jums pasireiškė, nes mes geriame jau trečią savaitę....
kad irzlesnė šiek tiek, miegas ne toks gilus, tai pastebėjau....nežinau, ar nauda bus g.gif

va toks ir yra salutinis poveikis smile.gif irzlumas, prastas miegas, naktiniai kosmarai smile.gif
Atsakyti
Dule, o kaip jums nustate virusini plauciu uzdegima? Is nuotraukos? Nes kraujas prie virusu normalus buna. Itariu ir mums dabar tas pats buvo, nors ligonineje uzrase BA paumejima. Plauciu foto nedare, nes kraujas normalus, specifinio gydymo nera, toks pat gydymas kaip BA. Sergam Jau menuo. Dabar savaite ligonineje, nes buvo daug slapiu sunkiu karkalu, kurie niekaip nesivale. Ir tik va po savaites salbutamolio po 8 ipurskimus per para, iprastiniu flixotido doziu (4 men. Be pertraukos kvepuojames po 100 du kartus dienoj), masazu, parafino pagaliau pirma diena kada nebegirdi karkalu.

Nasonex skirtas nuo 3 metukų. Gyd. Kompensuojamą mažesniems vaikams išrašo ant savo atsakomybės, nes šiaip jau negalima. Toli gražu ne kiekvienas alergologas sutiks išrašyti.

Atsakyti
Pagrindinis monkastos šalutinis poveikis tai nervų sistemos pažeidimas, kai vaikas tampa irzlus, piktas, miega sunkiai, dažnai beveik kasnakt sapnuoja košmarus, pabudęs verkia, nesugeba paaiškinti kodėl ir pan. Monkasta tikrai neveikia histamino, ji veikia tik leukotrienų kvėpavimo takuose išsiskyrimą.
Atsakyti
siandien D burnyteje vel pastebejau zaisdeliu unsure.gif ant zanduku, lupyciu is vidines puses, prie gimuriuko doh.gif vakar kaip tik buvom pas gydytoja, ar ji nepastebejo ar per nakti galejo atsirasti? g.gif kas mums per velnias vis su tom zaizdelem? g.gif negi vel stomatitas? bet juk geriam antibus doh.gif tiesa, si ryta po dvieju dienos pertraukos vel krenkste, plius kai giliai nusiziovauja, net ir jis pats girdi ir atpazysta sucypima kazkur kvepavimo takuose g.gif bet taip tik pries pietu miega buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 12, 14:37)
negi vel stomatitas? bet juk geriam antibus

stomatitas būna ne vien bakterinis.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 12, 14:37)
siandien D burnyteje vel pastebejau zaisdeliu unsure.gif ant zanduku, lupyciu is vidines puses, prie gimuriuko doh.gif vakar kaip tik buvom pas gydytoja, ar ji nepastebejo ar per nakti galejo atsirasti? g.gif kas mums per velnias vis su tom zaizdelem?  g.gif negi vel stomatitas? bet juk geriam antibus doh.gif tiesa, si ryta po dvieju dienos pertraukos vel krenkste, plius kai giliai nusiziovauja, net ir jis pats girdi ir atpazysta sucypima kazkur kvepavimo takuose g.gif bet taip tik pries pietu miega buvo g.gif

Būtent antibai gali išprovokuoti žaizdeles, nes jos greičiausiai virusinės kilmės sad.gif Antibai muša vaiko imunitetą ir virusas burnos gleivinėj išbujojo. F vartojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 12 vasario 2014 - 14:48
QUOTE(bevardė @ 2014 02 12, 14:13)
Pagrindinis monkastos šalutinis poveikis tai nervų sistemos pažeidimas, kai vaikas tampa irzlus, piktas, miega sunkiai, dažnai beveik kasnakt sapnuoja košmarus, pabudęs verkia, nesugeba paaiškinti kodėl ir pan. Monkasta tikrai neveikia histamino, ji veikia tik leukotrienų kvėpavimo takuose išsiskyrimą.

aš buvau labai prieš, 2 mėn. tempiau, net nežinau ką ir bedaryti...gal nustoti duoti g.gif o greit pasibaigė tas šalutinis poveikis, kai nustojot duoti g.gif
kai pagalvoju kokį š savo vaikui duodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2014 02 12, 15:46)
stomatitas būna ne vien bakterinis.

taip,aciu smile.gif

QUOTE(bevardė @ 2014 02 12, 15:47)
Būtent antibai gali išprovokuoti žaizdeles, nes jos greičiausiai virusinės kilmės sad.gif Antibai muša vaiko imunitetą ir virusas burnos gleivinėj išbujojo. F vartojat?

taip, F purskiam g.gif
jau kuri laika vaiko akys vis asaroja, taip budavo pies kiekviena sloga. Tai as jau Deivido sloga numatau vien no to, bet si karta sloga atmeciau, nes labai ilga laika tos akytes, tiksliau viena labiau, asaroja. Kalte suverciau sildymo sezonui g.gif maniau gal nuo sausesnio oro namuose g.gif

QUOTE(agne_ja @ 2014 02 12, 15:48)
aš buvau labai prieš, 2 mėn. tempiau, net nežinau ką ir bedaryti...gal nustoti duoti g.gif o greit pasibaigė tas šalutinis poveikis, kai nustojot duoti g.gif
kai pagalvoju kokį š savo vaikui duodu doh.gif

salutinis poveikis dingta greitai smile.gif pabandykite pakeisti i Singulaira, tik jis nepigus lietuvoje, ir visiskai nekompensuojamas.
Atsakyti
Nustojo per gerą parą pirmą vakarą nedaviau, tai vaikas naktį dar blaškėsi, bet antrą naktį jau miegojo ramiai.
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 12, 14:52)
taip,aciu smile.gif
taip, F purskiam  g.gif

Gal nepilnai išsiskalauja burnytė? Bet aš vis tik labiau linkusi visą kaltę suverst antibiotikams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 12, 15:58)
Gal nepilnai išsiskalauja burnytė? Bet aš vis tik labiau linkusi visą kaltę suverst antibiotikams  unsure.gif

g.gif nu gal g.gif reikes atidziua ziureti kaip jis skalauja, bet mes dantukus dar po to valom g.gif
Atsakyti
jei valot dantukus po to tai tikrai ne F kaltas. Vit C duok, o jei skaudės jai labai valgant papuršk kokiu Hexaspray ')
Atsakyti