Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 02 10, 22:29)
Ne, paprasti vaistai alerginės slogos neveikia. Mes dabar gavom kompensuojamo nasonex, nors pagal amžių dar kaip ir negali kompensuoti.

o nuo kokio amziaus tik kompensuoja? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mes nasonex vartojam ir mums konpensuoja, nuo 2m.
esu davus šių vaistų ir sesės mergaitei, jai 1,5m. turi BA, AR neturi, bet kad tokia baisi sloga buvo, tai daviau keliom dienom-padėjo

dėl darbo, imu biuleteni, kai ligininėje gulim, sunkiau serga, kitais atvejais yra auklė. su metais sergam mažiau smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai didesni, bet vistiek kai serga imu biuletenį, laimei kad serga mažiau.
Atsakyti
Negaliu ir aš dar dirbti, mažylė serga labai daug, tai be šansų dirbti.

Rytų jau namo, laikas pralėkė greitai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 11, 16:14)
Negaliu ir aš dar dirbti, mažylė serga labai daug, tai be šansų dirbti.

Rytų jau namo, laikas pralėkė greitai patiko.

lauksim ispudziu, kas buvo kitaip nei pernai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 11, 18:40)
lauksim ispudziu, kas buvo kitaip nei pernai 4u.gif

Jau vien tai skirtumas, kad ne susirgusi išbuvo nuo sausio 7 iki vasario 7 dienos, jau vien tai yra neįtikėtina, jaučiasi kad stiprėja, na o toliau ziuresime, kaip bus su darželiu kai nueisime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 11, 19:51)
Jau vien tai skirtumas, kad ne susirgusi išbuvo nuo sausio 7 iki vasario 7 dienos, jau vien tai yra neįtikėtina, jaučiasi kad stiprėja, na o toliau ziuresime, kaip bus su darželiu kai nueisime g.gif

puiku smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien buvau pas pediatrę išsirašyti vaistukų, tai sakė, bent jau dabar i daržą jokiu būdu dar neleisti, sakė, kad labai daug sergančių doh.gif
Sakė išvis pagalvoti dėl daržo, kas tėvams svarbiau, vaiko sveikata, ar ligos doh.gif
Atseit galima galvoti bent jau 6-7 metų į priešmokyklinę, kad adaptuotųsi....
Vienu žodžiu doh.gif o maniškė baisiausiai nori į daržą g.gif ..o ką daryt, jei dirbti reikia, toks užburtas ratas...
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 02 09, 14:45)
jei alergine sloga ji zalos nepridarys (ta prasme i rimtus susirgimus nepereis),o

netiesa.
mano mažajai buvo uždaras ratas: alerginė sloga - neaiški kokia sloga (virusai, kuriems žymiai lengviau apsigyventi pastoviai varvančioj nosy) - bronchitas - dusimas - sveikstam - pasigaunam kitą ligą - alerginė sloga - sloga.... ir t.t.
išeit iš užburto rato padėjo alergenų vengimas ir tinkami antihistamininiai (tik ketvirti bandyti vaistai padėjo).
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 02 11, 23:30)
netiesa.
mano mažajai buvo uždaras ratas: alerginė sloga - neaiški kokia sloga (virusai, kuriems žymiai lengviau apsigyventi pastoviai varvančioj nosy) - bronchitas - dusimas - sveikstam - pasigaunam kitą ligą - alerginė sloga - sloga.... ir t.t.
išeit iš užburto rato padėjo alergenų vengimas ir tinkami antihistamininiai (tik ketvirti bandyti vaistai padėjo).

Laba diena 4u.gif

Pakanka nosies gleivinės paburkimo ir ji jau pasiruošusi priimti virusus, nereikia bėgančios, varvančios slogos... smile.gif Tačiau prie tokio paburkimo, kaip mūsų, kuomet gyventi galima be antihistamininių purškalų į nosį, gydytojai jų ir neskiria, ir kol kas tikiu, kad nereikia. Bet tai nereiškia , kad nereikia vartoti antihistamininių tablečių ("Monkastos"), kurios stabdo pačią alerginę viso organizmo tuo pačiu ir nosies, alerginio rinito, reakciją .. smile.gif Ir mano pastebėjimu, kai po viruso arba stipraus viruso metu ( pvz. virusinio plaučių uždegimo) paūmėja ne tik bronchinė astma, bet ir alerginė sloga, jos viena su kita labai susiję- paburksta bronchai- sustiprėja sloga, sustiprėjo sloga- paburksta bronchai... dažniausiai... Be to, kaip aš suprantu, į posausę ( išskyrų nėra, tik paburkimas) gleivinę purkšti vaistų negalima... smile.gif 4u.gif Sveikatos visiems vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 12 vasario 2014 - 09:48
Kiek nesa mano zinios, tai "Monkasta" nera antihistamininis vaistas. Jis yra antiastminis vaistas. Tai nera vienas ir tas pats. Kita vertus jis yra Singulair analogas.
Monkastos atsisakeme, nes pasireiske neitin malonus pasalinis poveikis.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2014 02 12, 12:26)
Kiek nesa mano zinios, tai "Monkasta" nera antihistamininis vaistas. Jis yra antiastminis vaistas. Tai nera vienas ir tas pats. Kita vertus jis yra Singulair analogas.
Monkastos atsisakeme, nes pasireiske neitin malonus pasalinis poveikis.

o koks pasalinis poveikis jums pasireiškė, nes mes geriame jau trečią savaitę....
kad irzlesnė šiek tiek, miegas ne toks gilus, tai pastebėjau....nežinau, ar nauda bus g.gif
Atsakyti