QUOTE(Fedes @ 2014 02 11, 23:30)
netiesa.
mano mažajai buvo uždaras ratas: alerginė sloga - neaiški kokia sloga (virusai, kuriems žymiai lengviau apsigyventi pastoviai varvančioj nosy) - bronchitas - dusimas - sveikstam - pasigaunam kitą ligą - alerginė sloga - sloga.... ir t.t.
išeit iš užburto rato padėjo alergenų vengimas ir tinkami antihistamininiai (tik ketvirti bandyti vaistai padėjo).
Laba diena
Pakanka nosies gleivinės paburkimo ir ji jau pasiruošusi priimti virusus, nereikia bėgančios, varvančios slogos...
Tačiau prie tokio paburkimo, kaip mūsų, kuomet gyventi galima be antihistamininių purškalų į nosį, gydytojai jų ir neskiria, ir kol kas tikiu, kad nereikia. Bet tai nereiškia , kad nereikia vartoti antihistamininių tablečių ("Monkastos"), kurios stabdo pačią alerginę viso organizmo tuo pačiu ir nosies, alerginio rinito, reakciją ..
Ir mano pastebėjimu, kai po viruso arba stipraus viruso metu ( pvz. virusinio plaučių uždegimo) paūmėja ne tik bronchinė astma, bet ir alerginė sloga, jos viena su kita labai susiję- paburksta bronchai- sustiprėja sloga, sustiprėjo sloga- paburksta bronchai... dažniausiai... Be to, kaip aš suprantu, į posausę ( išskyrų nėra, tik paburkimas) gleivinę purkšti vaistų negalima...
Sveikatos visiems vaikučiams