Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(crazy woman @ 2014 01 10, 15:51)
Purškiamą ventoliną turiu, jį tikrai galima nusipirkt be spec recepto, tik kažkaip pat dozuot be gydytojo žinios nedrįstu, juk jis yra kelių stiprumų, o dozę mano manymu gyd turėtų parinkt  g.gif

Šiaip įkvepiamas Ventolinas yra tik vieno stiprumo. Tradiciškai jei vaikui bent du metukai, bronchų obstrukcijos metu skiriama po 2 įpurškimus 4 kartus dienoje, dažniausiai savaitei. Jūs bijokit geriamo Ventolino o ne purškiamo. Jį naudoti lengva, jei neturite tarpinės pasidaryti ją galima iš butelio ar net jogurto indelio, aišku ne tas kas originali tarpinė bet vis šis tas, jei vaiaks nenori žiotis jis ventolina sukvėpuos tiesiog per nosį wink.gif

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 13, 12:18)
Šiaip įkvepiamas Ventolinas yra tik vieno stiprumo. Tradiciškai jei vaikui bent du metukai, bronchų obstrukcijos metu skiriama po 2 įpurškimus 4 kartus dienoje, dažniausiai savaitei. Jūs bijokit geriamo Ventolino o ne purškiamo. Jį naudoti lengva, jei neturite tarpinės pasidaryti ją galima iš butelio ar net jogurto indelio, aišku ne tas kas originali tarpinė bet vis šis tas, jei vaiaks nenori žiotis jis ventolina sukvėpuos tiesiog per nosį wink.gif

kad aš būčiau žinojusi tai kol dar apie BA nieko nežinojau, geriamas tik blogino situacija. na bet dabar jau žinau kas padeda.
Atsakyti
Is smalsumo susiradau laboratoriniu tyrimu atsakymo lapa.
Jame IgE pazymetas kapi norma suaugusiems <158 IU/ml

cia imetu nuoroda: http://mdc.medcentra...imu_interpr.pdf

jei kartais neatidarytu reikaima puslapi mus dominancia tema, tai ieskoti reiketu ties 57 puslapiu.
reiktu atkraipti demesi, kad jame vienetai nurodyti kIU/ml,, tad vertinant deretu suvienodinti vienetus.

atskirai vaikams neradau. tik bendra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 sausio 2014 - 12:59
QUOTE(janna @ 2014 01 13, 13:58)
Is smalsumo susiradau laboratoriniu tyrimu atsakymo lapa.
Jame IgE pazymetas kapi norma suaugusiems <158 IU/ml

cia imetu nuoroda: http://mdc.medcentra...imu_interpr.pdf

jei kartais neatidarytu reikaima puslapi mus dominancia tema, tai ieskoti reiketu ties 57 puslapiu.
reiktu atkraipti demesi, kad jame vienetai nurodyti kIU/ml,, tad vertinant deretu suvienodinti vienetus.

atskirai vaikams neradau. tik bendra  g.gif

kai su mažyle buvau jai buvo 8 mėn o IgE buvo 102, alergologė už galvos sako norma 20 biggrin.gif o vilniuje 109 dabar sako lengvai įdirgintas alergenų organizmas. tai manau kiekvienas vertina skirtingai jį g.gif
Atsakyti
Sveikutes.buvom snd pas pulmo. Diagnoze/nepatvirtinta bronchine astma.gavom ta pompa, vaistuku.menesi vartot liepe ir stebet
Atsakyti
Sveikos, sugersim dar šį kart mūsų gyd paskirtus vaistus, o tada jau ieškosim alternatyvų gydymuisi kiek kitokių, su mažesniu šalutiniu poveikiu organizmui ir pažabojant ligos priežastis..

Buvom šiandien pas savo gyd, tai padarė bendrąjį kraujo tyrimą mažiukui, kruris jokio bakterinio susirgimo neparodė: CRB 2.5 toks, koks turi būt pas sveiką žmogų, o HGB 118, maždaug prieš mėnesį buvo 130 unsure.gif Pasak gydytojo normalu, kad esant organizmo negalavimams HGB pakrenta, bet toks pakritimas man atrodo gan didokas g.gif
Gydymui prie geriamo ventolino, brontex'o ir inhaiacijų papildomai paskyrė Sumamed antibiotikus, ilgokai pakalbėjm apie šį vaistą, priminiau, kad beria, bet vis tiek sutikau, kad išrašytų.. Psak gydytojo Sumamedas neturėtų alergizuot, jei jau atsiras kokių dėmelų iškart lėksiu pas gyd.. Na ir ką, šiand po piet išgėrė pirmąją dozę ir vakare viduriai pralaisvėjo.. Gal tai tik sutapimas, žiūrėsiu kaip bus rytoj unsure.gif
Atsakyti
Pala o kam tie antibiotikai jei CRB tik 2,5? Kad hemaglobinas pakrito tai yra normalu, nesigasdink, tikrai dažnai po kiekvienos ligos jis krenta.
Atsakyti
ir aš nesupratau kam antibijotikai g.gif
nu tikrai hemoglobinas geras, kai serga, įdomiai, kodėl skyrė antibijotikus, jei nėra bakterinio susirgimo, juk antibijotikai gydo tik bakterinius susirgimus g.gif
gal jums vietoj geriamo ventolino geriau kveuoti jį g.gif ir vietoje brontekso Fluditek ir padės atsikosėti g.gif
Atsakyti
Man brontexas iš vis nebe vaistas, netinka nei mano vaikui nei man pačiai, tik pablogina situaciją. O Ventolino irgi nevartočiau geriamo, vaiko širdelei labai kenkia, o geriant jo mažiau- jis tiesiog neveiks.
Paimk maza jogurto indeli, jo dugne issikirpk skyle pro kurią tilptų Ventolino purkstuko antgaliukas, pridėk tai vaikui prie veiduko ir supurkšk, kadangi nemažai vaisto nueis vis tik į orą, tai aš purkšdavau po 3 ipurskimus kas 10 sekundžių.
Atsakyti
Nu va taip va, ėmė ir paskyrė doh.gif dėl tų visų parzitų kurie siaucia darzeliuose ir sukelia letinius kosulius.. g.gif
Dukrai ir buvo analogiška situacija, dar intensyvesnis kosulys ir kažkaip padėjo g.gif
Kadangi jau pradėjau duot antibus tai ir suduosiu kursą, viliuosi, kad padės, o jei ne teks iš pagrindų viską keist
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2014 01 14, 13:31)
Nu va taip va, ėmė ir paskyrė  doh.gif  dėl tų visų parzitų kurie siaucia darzeliuose ir sukelia letinius kosulius..  g.gif 
Dukrai ir buvo analogiška situacija, dar intensyvesnis kosulys ir kažkaip padėjo  g.gif
Kadangi jau pradėjau duot antibus tai ir suduosiu kursą, viliuosi, kad padės, o jei ne teks iš pagrindų viską keist

aišku dabar reikia sugerti, sėkmės jums pasveikti ir sustiprėti 4u.gif

aš todėl geriau paaukojau didele suma pinigų ir ištyriau nuo mikroplazų ir chlamidijų, bet juos žudo Klacidas, o duoti plataus profilione antibijotikus manau betikslis, primažins o paskui ir vėl šaus g.gif gal aš blogai mastau, nes vat dabar du kursai po 14 dienų antibijotikai, be jau išžudėm bakterijas, aišku nusilpo organizmas, geros bakterijas jau geriame nuo spalio be sustojimo, eiti į lauka tik pradėjome neseniai nes ir vėl buvo paūmėjimas, dabar kol sustiprės, nes viena žudai organizma silpninu. net gydytojai feritina padariau už savo pinigus kad nebepanikuotu, jog organizmas nuo tiek ligų neturi jėgų kovoti, turi. dabar tik stiprėti liko mums. čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Sumamedas yra labai stiprus antibiotikas, keik žinau ir už Klacidą stipresnis. Nenoriu gasdinti, bet bereikalo vartojami tokie vaistai Jus gali įsukti į nesibaigiančia ligų karuselę sad.gif Pritarčiau Rogai, jau geriau pirma pasidaryti chlamidijų ir mikoplazmų tyrimą, o ti tada galvoti apie antibiotikus. Aš ne gydytoja ir negaliu patarinėti ką daryti, bet Jūsų vietoje pasidėčiau tuos antibiotikus giliai į stalčių. O ką rodo bendras kraujo tyrimas? Gal ten kažkas netvarkoje su leukocitais?
Atsakyti