Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 10:40)
Flixonase skiria rečiau, nes manau jis neseniai pasirodęs, o ir kaip minėjot Nasonex geriau gal veikia.

Šiaip čia dauguma F purškalu vadina Flexotide, kuris skirtas ne nosytei o broncham.

Aš žinau kad F vadinat Flexotida bronchams, o F rašydama aš turėjau galvoje Flixonase( neprisiminiau pavadinimo )

Bet šiaip tai nu ir panašūs pavadinimai, kam to reikia doh.gif doh.gif
Atsakyti
Panašūs pavadinimai nes veiklioji medžiaga jų ta pati- flutikazonas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 11:09)
Ir aš nemanau kad tai nuo Monkastos. Roga, o kiek laiko aplamai mergaitė jau vartoja monkastą?
F ir aš purškiu po 125 du kartus paroje, bijau sumažinti.

Mes vartojame monkasta nuo spalio. Sakau, gal sureagavo i vakarykscius blogumus ir naktį išsiliejo, nes ir gydytoja patikrino mažoji sveika g.gif

Mes Fliksotida vartojame jau daugiau kaip metai laiko ir tik du mėnesiai pertrauka galėjome padaryti. Bet purskiu, nes žinau, kad tada astma kontroliuojama, ir ramiau ir man ir jai.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 05, 11:31)
Dar sakė, kad labai gali būti, kad mūsų problemos su kosuliais būtent dėl nosies prasideda ir po kurio laiko to hormoninio purškalo naudojimo turėtų pagerėt situacija, ir netgi ji sakė, kad kažkokie tyrimai daryti, kad po kurio laiko net ir adenoidai gali aprimti nuo jo.

mums Nasonex skyre butent del adenoidu rolleyes.gif turim 3laipsnio, operacijos dar nesiule, eisim birzelio men patikrinimui vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 05, 11:48)
Mes vartojame monkasta nuo spalio. Sakau, gal sureagavo i vakarykscius blogumus ir naktį išsiliejo, nes ir gydytoja patikrino mažoji sveika g.gif

matyt taip ir buvo, mažoji juk irgi išgyvena viską kartu su mama mirksiukas.gif Tik mums atrodo, kad mokam savo emocijas vidines nuslėpti, pasirodo- nė velnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 05, 13:35)
mums Nasonex skyre butent del adenoidu rolleyes.gif turim 3laipsnio, operacijos dar nesiule, eisim birzelio men patikrinimui vel smile.gif

pas mus irgi trečio laipsnio, davė nasonex, dar kai 2 laipsnio buvo, gal 2 flakonėlius iš eilės usipurškė, o rezultatas tik išaugę adenoidai g.gif mergaitei, tai greitai slogą nuima nasonex

sūnui jau nepurškiu F, S ir nasonex kartu, tai baigėsi nosies kraujavimas. purškiasi jis F, S bet vis tiek pastoviai atrodo, kad sekreto kvepavimo takuose yra. nesigirti obstrukcijų, karkalų, nekosti, bet kartais atrodo nu stovi jam kažkas išsikosto ir toliau eina, dažniausiai rytais taip būna
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 05, 12:35)

Pas maniske 2012 gruodi buvo 2 laipsnio. Nuo to laiko pas Lor buvom neseniai, bet abu kartus nepatikrino, nors pati prasiau. Atsiet del to, akd vaiko netraumuot, nes po to nenores pas ji eiti. O per nosi, kuri siuo metu paburkus jis nieko nemato.

Operacijos mums irgi nesiule, dukra ausu uzdegimo nei karto neturejo (tfu tfu tfu), antibiotikus per 4 metus gere 3 kartus.

Kaip Jusu vaikam tikrina? Maniskei kiso pirsta i gerkle, ji vargsiuke net atpyle su krauju.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 13:43)
matyt taip ir buvo, mažoji juk irgi išgyvena viską kartu su mama  mirksiukas.gif  Tik mums atrodo, kad mokam savo emocijas vidines nuslėpti, pasirodo- nė velnio  doh.gif

Tikrai, kad taip, na tvarkosi jau viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 05, 14:14)

Kaip Jusu vaikam tikrina? Maniskei kiso pirsta i gerkle, ji vargsiuke net atpyle su krauju.

fu, ne....mes buvom pas LOR santariškese, ten pasaodina ant kedės ir su tokiais pletikliais pažiūri ausytes, nosyte, o tas pletiklis prie ekranų pajunktas, tai iškart patikrino klausa, kažkoks išrašas išėjo, kad viskas ok, o nosyte irgi pan tikrino. tikrai niekur pirštu nekaišiojo. mums per 3 mėn adenoidai išaugo.
Mažytei pažiūrėjo, parašė, kad 1 laipsnio ir tai dėl AR

kalbant apie fluticazona, tai aš pirkau tepaliuką cutivate, jis irgi šios medžiagos pagrindu. ilgai jau nebėrė sūnaus, o nuo kalėdų pabėrė, sako nuo mandarinų, saldainių, buvo jau praėjė ramiai pabuvo 2 sav, vėl išbertas...todėl sakau, reikia alerginius tyrimus pakartoti, gal kokią naują alergija yra kurios mes nesisaugom. juk nei aplinka, nei maistas nepasikeitė, o ji ėmė ir nubėrė
Atsakyti
Oi tik seno kirpimo LOR gydytojai pirštais adenoidus tikrina. Šiaip šiuolaikiškam gydytojui užtenka veidrodėlio.
Papildyta:
Apie Cutivate, nesu girdėjus. Įdomu, kuris hormonas veiksmingesnis tepalo pavidalu ar Flutikazonas(Cutivate) ar Prednizolonas (Advantan)? gal kas ką žinot? Kolkas vaistinėlėje turiu tik Advantan, gal būtų geriau Cutivate?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 13:50)
kuris hormonas veiksmingesnis tepalo pavidalu ar Flutikazonas(Cutivate) ar Prednizolonas (Advantan)?

maniškiams nepalyginamai geriau advantanas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 14:50)
Oi tik seno kirpimo LOR gydytojai pirštais adenoidus tikrina. Šiaip šiuolaikiškam gydytojui užtenka veidrodėlio.
Papildyta:
Apie Cutivate, nesu girdėjus. Įdomu, kuris hormonas veiksmingesnis tepalo pavidalu ar Flutikazonas(Cutivate) ar Prednizolonas (Advantan)? gal kas ką žinot? Kolkas vaistinėlėje turiu tik Advantan, gal būtų geriau Cutivate?

man rodos Advantan receptinis ir stipresnis, ji ribotą laiką leidžia naudoti. O cutivate pirkom be recepto ir iilgesnį laiką galima tepti. jau aš primiršus tuos tepalus buvau, nes kelis metai be to gyvenam , bet mano seserų vaikai dabar tą kelią eina AD, aš kaip paranojike galvoju, kad netruks ir BA prirašys....
Atsakyti