Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mergaites, pirma karta pamirsau suduoti vakare monkasta doh.gif vos širdis nesustojo ryte atsikėlus ilindau i vaistus ir prisiminimai. Esu iš tu kur sąžiningai ir laiku su vaistais elgiuosi, o CIA bast verysad.gif tai nuo šio vakaro pasidarius kad telefonas o zystu tuo pačiu laiku. Gal nieko nenutiks, jei para laiko be jos g.gif fliksotida ir toliau reikia purkstis, sake visa žiema.
Atsakyti
Baik tu, nieko nenutiks, aš būna kartais ir F pamirštu suduoti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 04, 10:25)
Čia matyt labai individualu. Maniškiui netinka kopūstai ir kalafijorai. Ribojami produktai su kakava, tai ir saldainiai ir šokoladas ir kakavos gėrimas, aplabai patartina kuo mažiau saldumynų. Pieno produktus valgo tik iki kokios 16 val. Vakare jei verdu košę tai ji būna tik vos užbalinta pienu.
Krauišės maniškiui tabu, obuoliai su saiku ir tik pirmoje dienos pusėje. Pastebėjau, kad darželyje reaguodavo jei vakarieni būdavo makaronai.
O šiaip tai džiaugiuosi, kad gerl nėra stiprus ir pažabojus astmą vaikas gali laisviau valgyti.

radau tokia lentele, ko negalima tiksliau nepatartina duoti, tai siek tiek lengviau orentuotis, va tenr aso, kad makaronus galima, bet, kaip sakai,labai individualu viskas g.gif o kaip bus su darzelio maistu? ten juk koteltukai, kepiniai, net kugeli duoda g.gif makaronai ten daznas patiekalas g.gif
Atsakyti
Aš su auklėtojų pagalba atsekdavau kas vaikui netinka, ir kadangi darželis tas buvo alergiškiem vaikam, tai ir maistą buvo galimą parinkti individualiai kiekvienam.
Atsakyti
aha, dabar nebera pas mus vlnt tokio darzelio. As tai bijau prasyti individualaus meniu, nes jei jam duos viska tik virta, zinau kad nores to, ka kiti vaikai valgo doh.gif ir pas mus su aukletojom yra tokia situacija, kad yra dvi, ir viena is ryto dirba, kita po pietu, jei paklausi ar vaikas miegojo, valge, ar lanke krepsini, nezino nes ne toji buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Siandien buvom pas Lor, itaria alergini rinita, paskyre dvi sav. purksti FLIXONASE 2k /d ryte ir vakare, po viena ipurksima i kiekviena snerve. Po dvieju sav. ateisim pasirodyt ir jei pades, tai kaip suprantu pripaisys alergija. Gal kas nors naudojat si vaista vaikams? Su pulmunologe pasitariau, tai ji uz si vaista, sake tikrai bandyt, nes gal nuo nosies viskas ir prasideda. Baisiausia man tai, kad hormoninis.
Atsakyti
Na baikit Jūs vieną kartą taip gasdintis tų hormonų. jau geriau laiku juos panaudoti minimaliom dozėm ir gal būt laikinai, nei visam gyvenimui po to vaikui užkraut sunkią alergijos formą, kai vietiškai veikiantys hormonai nebepadės ir reikės ne tik juo gerti, bet ir leistis wink.gif
man geriau jau hormoninis gydymas, nei ligos komplikacijos.
Atsakyti
Man ir geriau hormonai, nes komplikacijos, jei sako vartoti visa žiema, net neklausineju vargonų, tada bent jau lengviau yra.

Tiesa klausimą, mes uzvakar pamirsome išgerti monkasta, vakar sugereme o ji sianakt visa naktį prareke, Nū mums taip nėra buve schmoll.gif CIA kažin nuovargis ar i praleista taip sureagavo g.gif
Atsakyti
mane is pradziu irgi uosviene labai gasdino del tu hormonu doh.gif oda pasidarys kaip popierius, nuodas ir t.t. Tai ir paciia buvo baisu, bet kai pasidomejau, ir kokios gali buti pasekmes ju siuo metu nenaudojant - tai tikrai ramiai purskiu smile.gif ryt sueis du men kai purskiam nosanex, tai vienu bus maziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2014 02 05, 10:48)
Man ir geriau hormonai, nes komplikacijos, jei sako vartoti visa žiema, net neklausineju vargonų, tada bent jau lengviau yra.
Tiesa klausimą, mes uzvakar pamirsome išgerti monkasta, vakar sugereme o ji sianakt visa naktį prareke, Nū mums taip nėra buve schmoll.gif CIA kažin nuovargis ar i praleista taip sureagavo g.gif

nemanau, kad galejo taip sureaguoti g.gif Juk jis ilgo veikimo, ir nutraukus tik po kokiu 3dienu gali pasijusti poveikis g.gif g.gif
Atsakyti
Ir aš nemanau kad tai nuo Monkastos. Roga, o kiek laiko aplamai mergaitė jau vartoja monkastą?
F ir aš purškiu po 125 du kartus paroje, bijau sumažinti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 02 05, 09:39)
Na baikit Jūs vieną kartą taip gasdintis tų hormonų. jau geriau laiku juos panaudoti minimaliom dozėm ir gal būt laikinai, nei visam gyvenimui po to vaikui užkraut sunkią alergijos formą, kai vietiškai veikiantys hormonai nebepadės ir reikės ne tik juo gerti, bet ir leistis wink.gif
man geriau jau hormoninis gydymas, nei ligos komplikacijos.

Suprantu, kad reikia, tik va pradžioje gąsdino hormonai labai. Maniškei 2 metukų dar nebuvo kai Lor išrašė Nasonex, pirkau, bet paskaičius, kad hormonai nepurškiau, o sėkmingai sau sunaudojau, nes turiu alergiją dulkių erkutėms.

QUOTE(Zirzė @ 2014 02 05, 09:53)
mane is pradziu irgi uosviene labai gasdino del tu hormonu doh.gif oda pasidarys kaip popierius, nuodas ir t.t. Tai ir paciia buvo baisu, bet kai pasidomejau, ir kokios gali buti pasekmes ju siuo metu nenaudojant - tai tikrai ramiai purskiu smile.gif ryt sueis du men kai purskiam nosanex, tai vienu bus maziau ax.gif

Idomu kodėl vieniems skiria Nasonex, o kitiems ta iš F purškalą? Pulmunologė sakė, kad Nasonex stipresnis. Vakar pas ją buvom, paklausė plaučius, sakė idealus:) Jei viskas gerai, tai po 3mėn. Monkastos vartojimo pasirodyt. Dar sakė, kad labai gali būti, kad mūsų problemos su kosuliais būtent dėl nosies prasideda ir po kurio laiko to hormoninio purškalo naudojimo turėtų pagerėt situacija, ir netgi ji sakė, kad kažkokie tyrimai daryti, kad po kurio laiko net ir adenoidai gali aprimti nuo jo.

Aš vis pagalvoju, kodėl anksčiau nieks neįtarė alergijos, pati įtariau, bet ta jos sloga ir nosies užgulimas man pasirodė skirtingas nuo mano ir maniau, kad alergija taip pasireišti negali, nes dukrai dažniausiai kemšasi nosis, čiaudi mažai, beveik niekad nebėga sloga.

Labai lauksiu mamų su alergine sloga pasakojimų, kaip sekasi sveikt, ar pagerėja BA simptomai gydant nosį ir t.t
Atsakyti
Flixonase skiria rečiau, nes manau jis neseniai pasirodęs, o ir kaip minėjot Nasonex geriau gal veikia.

Šiaip čia dauguma F purškalu vadina Flexotide, kuris skirtas ne nosytei o broncham.
Atsakyti