Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Kadangi mano vaikai virš 6 m, tai jei tik matau kad sloga susijusi su alergija duodu A;ergodil purškaliuką, nei jis hormoninis nei ką, veikia kaip zyrtec tik vietiškai, o kodėl lapelyje nurodoma jog tik nuo 6 metų nežinau, gal kaip ir su Pertusinu, bile parašyt kad tik nuo 6 m?
Šiaip slogą gydau Euphorbium purškalu į nosį ir tuo pat metu geriamais Euphorbium lašais kas 15 min po tiek lašų kiek vaikui metų, tik jie parduodami vien homeopatinėse vaistinėse, o purškalo yra visose.

O kodėl sinupreto negalima?
Atsakyti
QUOTE(rokada @ 2014 02 03, 15:20)
Lyg kažkur skaičiau apie Aerius  - antialerginiai jie, nuo nosytės užgulimo ypač...
nesam vartoję, tai nežinau kaip jie... Gal esat kas vartoję? aš vis pagalvoju, bet taip ir lieka...

Mes esam, kai dukrai buvo 1.9m , tai padejo uzgulusiai nosiai. Nuo to karto daugiau nebandziau, bet noreciau isbandyti vel.

QUOTE(bevardė @ 2014 02 03, 15:37)
Kadangi mano vaikai virš 6 m, tai jei tik matau kad sloga susijusi su alergija duodu A;ergodil purškaliuką, nei jis hormoninis nei ką, veikia kaip zyrtec tik vietiškai, o kodėl lapelyje nurodoma jog tik nuo 6 metų nežinau, gal kaip ir su Pertusinu, bile parašyt kad tik nuo 6 m?
Šiaip slogą gydau Euphorbium purškalu į nosį ir tuo pat metu geriamais Euphorbium lašais kas 15 min po tiek lašų kiek vaikui metų, tik jie parduodami vien homeopatinėse vaistinėse, o purškalo yra visose.

O kodėl sinupreto negalima?

Ar gerai padeda Euphorbium? Ar bet kokiai slogai naudojate? Mano dukrai paskutini karta Lor israse Delufen purksti 10d, is pradziu nosies bukle net pablogejo( kas kiek man zinoma yra normalu gydantis homeopatija) o po to jau ir dingo tas vos ne nuolatinis nosies uzsikimsimas. As jau rimtai dukrai itariu alergine sloga, nes kiek slogu yra turejus, tai 90proc buvo skaidrios, ir nosis daznai uzgulus, buna ir paciaudi, bet daugiau neisiserga, o bandant istraukti snargliukus, nieko nesitraukiu, o pati pusti kategoriskai atsisako.

Papasakokit apie Zyrtec? kodel jis geriau uz Tavegyli? arba Claritina?
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 03, 16:13)
Ar gerai padeda Euphorbium? Ar bet kokiai slogai naudojate?

Betkokiai, ir padeda, bet kompleksiškai tik naudojant ir purškalą ir lašiukus.

QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 03, 16:13)

Tai labai individualu, vienam tinka labiau vienas, kitam kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 03, 17:13)

tavegylis geria, bet jo negalima ilga laika vartoti, iki savaites, tai rusiskas vaistas, jis veikia greitai, bet tik trumpam vartojimui, o va Zyrtecas, ji galima ilgai. Apie Claritina nieko nezinau smile.gif
Atsakyti
Va va bandysim Euphorbium,aciu kad priminet pavadinima bigsmile.gif Sinupret musu pulmonologe aiskina kad negalima todel,kad jis labai skystina ir viskas nusileidzia i bronchus ,o tada ir dusimas prasideda.Singulair tikrai pasitvirtino,jokiu kosmaru naktimis nebuna thumbup.gif apie monkasta net pagalvot negaliu kas darydavos,nors gyd.neigia kad tai salutiniai poveikiai gali buti...Aerus mes turime,bet jis daugiau prie alergines slogytes man atrodo g.gif
Ir dar mamytes klausimas,kiek laiko naudojat Flexotida ir poto nutraukiat,zinau kad staiga negalima jo nutraukt.Mes 3men.125mg naudojom,dabar men.po 2*2 po 50mg naudosim,kita men.liepe vel mazint ipurskimu skaiciu,poto dar uz men.dar mazint ir nutraukt.Man baisu daros,cia puse metu beveik naudoji vaistus ir nutraukt,ar nebus kad organizmas priprato ir nebegales be siu vaistu ar nebus dusimo?kaip jus naudojat ir kiek laiko Flexotida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 03 vasario 2014 - 19:00
mamytes,kuriu vaikuciai turi refliuksa, patarkite, ko negalima duoti is viso, ir ko - vakarais
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 03, 19:54)
mamytes,kuriu vaikuciai turi refliuksa, patarkite, ko negalima duoti is viso, ir ko - vakarais

Mums peilis karves pienas, pomidorai, ir viskas kas rauginta, marinuota, neduodu, jei nespeju pamatyti, tada jau tenka duoti nuo refliukso.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 02 03, 19:58)
Mums peilis karves pienas, pomidorai, ir viskas kas rauginta, marinuota, neduodu, jei nespeju pamatyti, tada jau tenka duoti nuo refliukso.

su pienu tada bus bedu g.gif megsta maniskis dribsnius su pienu, arba arbata juoda pienu (jis isivaizduoja, kad ten kava biggrin.gif), na ir kakava kartais.

O kaip del sureliu? jogurto? surio g.gif man paciai labai rugsti sukelia sumustiniai su suriu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 03, 21:00)
su pienu tada bus bedu g.gif megsta maniskis dribsnius su pienu, arba arbata juoda pienu (jis isivaizduoja, kad ten kava biggrin.gif), na ir kakava kartais.

O kaip del sureliu? jogurto? surio g.gif man paciai labai rugsti sukelia sumustiniai su suriu.

Jogurtą valgo retai, surelius jei nori tik pirmoje dienos pusėje ir tai po rimto maisto, kartais ir nuo jų kyla, bet ne nuo visu rusių, sūrio nevalgo kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 03, 13:43)
Ar yra vaiku, kuriems GERL nustate Lor gydytojas? As vis galvoju ir nerimstu, ar tikrai jau mano dukrai astma, ar tas obstrukcijas kazkas sukelias. Dabar pvz. kelias dienas nekoseja, isskyrus palakscius, pasokinejus, perejus per lauke, sukosti.

nemanau, kad oficialiai jie galėtų nustatyti, nes tai ne jų srities susirgimas (nors čia kalbu iš bendrosios logikos, įstatymų nežinau). manau, kad jie gali tik rekomenduoti išsitirti dėl GERL įtarimų. bet gerklėje gerai matosi pastoviai rūgščių dirginamos gleivinės požymiai, tai tikrai. nežinau, ar jie labai skiriasi nuo kitų ligų gerklės paburkimų ir galima supainioti. bet kai sėdėjau LOR kabinete ir priiminėjo tris pacientus man girdint, visiems "nustatė" GERL. man irgi nustatė. man rūgštys būna, bet būna nuo nėštumo ir vaistų. kitais laikotarpiais nejaučiu, bet "nustatinėja" LOR man jį nuolat. bjauriausia, kad nė vienas nepasako, ką turėčiau pakeisti, kad jo nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 02 03, 22:21)
nemanau, kad oficialiai jie galėtų nustatyti, nes tai ne jų srities susirgimas (nors čia kalbu iš bendrosios logikos, įstatymų nežinau). manau, kad jie gali tik rekomenduoti išsitirti dėl GERL įtarimų. bet gerklėje gerai matosi pastoviai rūgščių dirginamos gleivinės požymiai, tai tikrai. nežinau, ar jie labai skiriasi nuo kitų ligų gerklės paburkimų ir galima supainioti. bet kai sėdėjau LOR kabinete ir priiminėjo tris pacientus man girdint, visiems "nustatė"  GERL. man irgi nustatė. man rūgštys būna, bet būna nuo nėštumo ir vaistų. kitais laikotarpiais nejaučiu, bet "nustatinėja" LOR man jį nuolat. bjauriausia, kad nė vienas nepasako, ką turėčiau pakeisti, kad jo nebūtų.

o kodel neinat pas Gastro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 03, 18:54)

Čia matyt labai individualu. Maniškiui netinka kopūstai ir kalafijorai. Ribojami produktai su kakava, tai ir saldainiai ir šokoladas ir kakavos gėrimas, aplabai patartina kuo mažiau saldumynų. Pieno produktus valgo tik iki kokios 16 val. Vakare jei verdu košę tai ji būna tik vos užbalinta pienu.
Krauišės maniškiui tabu, obuoliai su saiku ir tik pirmoje dienos pusėje. Pastebėjau, kad darželyje reaguodavo jei vakarieni būdavo makaronai.
O šiaip tai džiaugiuosi, kad gerl nėra stiprus ir pažabojus astmą vaikas gali laisviau valgyti.
Atsakyti