Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Nebijok, viskas bus gerai.
O tu jam neduok vakarienės 19 val, o ją duok 20 val.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 30, 16:03)
Nebijok, viskas bus gerai.
O tu jam neduok vakarienės 19 val, o ją duok 20 val.

su vakariene irgi buna visaip, gryzta is darzelio pavalges, bet vis tiek sako kad valgys ir valgo dar su mumis, tai buna apie 19h, o jei namie buna, tai irgi valgo kada tetis gryzta is darbo, 18 ar 18:30. ir iki miegojimo isalksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 sausio 2014 - 17:24
atejau parasyti naujienu.

Tai va, turim mes ir refliuksa, ir uzdegima ir dar bakterija kazkokia. Visa puokste visokiu... Gersim dvejus antibiotikus 10 dienu, plius rugstis reguliuojanciu vaistu menesi.
Atsakyti
Ta bakterija vadinamas Helicobacter pylori, būtent ji skatina uždegimų ir žaizdų atsiradimą skrandyje ar dvylikapirštėje. Beje, šiandien ją galima nustatyti ir iš kraujo mėginio, nebereikia ryti žarnos.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 31, 13:02)

Tai va, turim mes ir refliuksa, ir uzdegima ir dar bakterija kazkokia. Visa puokste visokiu... Gersim dvejus antibiotikus 10 dienu, plius rugstis reguliuojanciu vaistu menesi.

Vajei sad.gif Sveikit dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 31, 14:02)

Svarbiausia, kad jau žinote kas yra ir jau yra gydymas, sugersite ir pasveiksite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 31, 14:37)
Ta bakterija vadinamas Helicobacter pylori, būtent ji skatina uždegimų ir žaizdų atsiradimą skrandyje ar dvylikapirštėje. Beje, šiandien ją galima nustatyti ir iš kraujo mėginio, nebereikia ryti žarnos.

taip, ta pati bakterija. Ska ekad ja turi 80% zmoniu ir gali net nezinoti, apie tokia, bet kai buna refliuksas, daznai ir ta bakterija suaktyveja, be to, sake refliuksas yra jautriu vaiku ir zmoniu beda.

tik man klausimas dabar, sugersim ta menesi, kas po to? g.gif nes Gastro irgi itaria, kad mums ne BA, o refliukso isprovokuoti kosuliai ir dusuliai. Eisim pas pulmonolog, tik nebezinau pas koki doh.gif negi viskas po antibiotiku pasikeis g.gif dusuliai, kosuliai, obsturkcijos? g.gif
Atsakyti
Tu nieko neplanuo, astmą kontroliuok taip kaip kontroliavai. Kai praeis mėnuo ir jei refliuksas susitvarkys tieisog nuimk astmos vaistus ir bus matyt ar jums tik refliuksas ar vistik abu kartu kaip maniškiui. Aš va taip apsidžiaugiau kai man pasakė kad oi vaikui refliuksas ir čia veltui nuo astmos vaistus vartojat, tai kaip dėjo paūmėjimas teko grįžti prie Flexotido. Taip kad turim ir BA ir GERL, paūmėjus bent vienam paūmėja ir kitas. taip kad geruliuojam BA vaistais, o GERLS mityba, jei vis tik vaikas svečiuose ar per šventes prisivalgo ko nesveiko, tai visada duodu jam tą dieną ir Frutin tablečių pačiulpt.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 31, 15:01)
Tu nieko neplanuo, astmą kontroliuok taip kaip kontroliavai. Kai praeis mėnuo ir jei refliuksas susitvarkys tieisog nuimk astmos vaistus ir bus matyt ar jums tik refliuksas ar vistik abu kartu kaip maniškiui. Aš va taip apsidžiaugiau kai man pasakė kad oi vaikui refliuksas ir čia veltui nuo astmos vaistus vartojat, tai kaip dėjo paūmėjimas teko grįžti prie Flexotido. Taip kad turim ir BA ir GERL, paūmėjus bent vienam paūmėja ir kitas. taip kad geruliuojam BA vaistais, o GERLS mityba, jei vis tik vaikas svečiuose ar per šventes prisivalgo ko nesveiko, tai visada duodu jam tą dieną ir Frutin tablečių pačiulpt.

aciu uz patarimus. Kazkaip daug info galvoje, bet kai kazka naujo suzinau, pasimetu ir viskas isgaruoja, visi racionalus sprendimai smile.gif

Mums vasario 9bus menuo kaip purskiam felxotido flakoneli, kazin, ar bandyt gydytojos prasyti, kad israsytu, ar pirkti is savu ir nekvarsinti niekam galvos?> g.gif
Papildyta:
Aciu mergaites uz linkejimus sveikti 4u.gif tik kazin ar cia mes isbrisim is BA diagnozes ar prisidejo dar vienas vinukas prie ligu smile.gif
Atsakyti
Jei turi galimybę nulėkti iki gydytojos recepto tai nulėk, vistik apie 45 Lt vaistukai kainuoja wink.gif Už tuos pinigus geriau javinukų vaikui nupirk, kad turėtų ką užkąsti kai praalks smile.gif

Kaip bus su BA laikas parodis, tieisog sek vaiko būklę ir tiek. O ką skyrė nuo rugščių?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 31, 15:18)
aciu uz patarimus. Kazkaip daug info galvoje, bet kai kazka naujo suzinau, pasimetu ir viskas isgaruoja, visi racionalus sprendimai smile.gif

Mums vasario 9bus menuo kaip purskiam felxotido flakoneli, kazin, ar bandyt gydytojos prasyti, kad israsytu, ar pirkti is savu ir nekvarsinti niekam galvos?> g.gif
Papildyta:
Aciu mergaites uz linkejimus sveikti 4u.gif  tik kazin ar cia mes isbrisim is BA diagnozes ar prisidejo dar vienas vinukas prie ligu smile.gif

susigulės info, svarbu vaikas sveiktu smile.gif

pažiūrėkit pirkimo čekį, kuris prisegtas prie recepto, ten parašyta kiek turi vaisto užtekti. jai ta data dar nesuėjo, tai gydytoja negalės kompensuoti vaisto. bet gal jus iš anksčiau pirkot, tai tada galėsit prašyt, kad naują receptą rašytu.
man tai šeimos gyd iškart rašo po 2 flakonėlisu, kad nereikėtu vaikščioti recepto
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 01 31, 14:22)
man tai šeimos gyd iškart rašo po 2 flakonėlisu, kad nereikėtu vaikščioti recepto

Ot kaip gerai, man taip neišrašo net pulmonologas sad.gif
Atsakyti