QUOTE(bevardė @ 2014 01 28, 13:43)
O man iš karto alergologai tvirtino, kad tyrimas nėra tikslus jis gali kisti kasmet, ir neverta pinigų mėtyti į balą. Daugių daugiausia užtektų IgE pasidaryti, bet ir tai tuo atveju jei nebeliktų alergijos požymių, tai tyrimas galėtų patvirtinti, kad alergijos nėra. O šiaip liepė sekti maisto produktus, nes vaikui augant alergenai gali keistis.
man sake ta pati
QUOTE(Dalyte:) @ 2014 01 28, 13:53)
hmm, žinant kad ligonių kasos apmoką tyrimą, tai jau pinigų skaičiavimo nelieka
nes mes visada tik santariškių poliklinikoje darome.
visus tyrimus daremes pernai. uz visus tyrimus mokejau, apart breziamuju.
cia gal ligoniu kasos apmoka jei tyrimai daromi stacionare?
nes net uz Img bendraji reikejo susimoketi.
QUOTE(bevardė @ 2014 01 28, 15:04)
O tai nemokamai daro dabar jau ir tas paletes iš kraujo? Dūrio mėginiai tai nemokami, bet paletės bent jau kai aš kreipiausi į alergologus buvo mokamos ir nepigios.
jo, jo. priklausomai nuo paletes dydzio ir kaina. bet ji nera maza.
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 28, 15:41)
Merginos nepykit, kad tiek daug klausineju, man viskas taip nauja ir idomu.
Sakykit ar skiepyjote vaikus Pneumo23 ? Ar Jusu pulmunologai rekomenduoja si skiepa? Tos kurios skiepijot vaikucius ar pastebejote, kad reciau sirgtu?
Kaip Jusu vaikuciams nustate AR? Vien is apziuros ar imanoma ji nustatyt? ar tik is kraujo, ir durio testu?
Papasakokit apie durio testus, ar galima pasirinkti alergenus? ar duoda tik nustatyta misini? Nes man aktualu, kad butu ir pelesio, ir dulkiu erkuciu ir sokolado, citrusu, baltymu. Tokius ar daro ant odos?
Siaip kiek teko dometis, tai gali alergija maistui, ar kitkam buti, bet tyrimai jso gali nerodyti..
Man paciai yra alergija dulkiu erkutems, bet neigimta, o nuo paauglystes, ir kad ir kaip keista, bet pulmo. sake, kad dukra galejo paveldeti. Bet nesuprantu kokiu budu? juk paauglystej susirgus mano DNR del to juk nepasikeite.
ne, nei pulmonologas nei alergologas, nei pediatras sio skiepo nerekomendavo kaip priemones ligos buklei palengvinti.
o siaip pradzioje pulmonologas paskyre bendraji imunoglobulino testa (kraujo emimas is venos), mokejau. rezultatas - normos virsijimas.
tuomet siuntimas pas alergologa. ibrezimu testas. musu atveju atsakymas neigiamas. nemokejau. tuomet palete. mokama, cia jau pagal kisene. kraujas is venos. musu atveju atsakymai taip neigiami.
arba kadabra
tada pasidarem patys toksikaro, mikoplazmos ir chlamidiju bekterijoms tyrima. atsakymai neigiami. mokami.
o bet taciu, kraujas alergija rodo ir nemaza.