Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bevardė @ 2014 01 28, 17:21)
A, tai čia 20 dūrių? Maniau čia iš kraujo. Na ir dūrių maniškiui tiek nedarė, pirmam gal darė kokių 15, bet tas buvo 2003 Alergologijos centre Antakalnyje, o mažiui 2008 regis tai viso gal kokių 10 dūrių darė, tipo neturėjo alergenų, o paletę su 36 alergenais abiem atvejais mokama dariau.

g.gif aš mačiau , kad loborantė irgi turi tuos 36 alergenus, bet gal juos parenka pagal aktualumą
iš kraujo tik IEg linginėje dfarydavo
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 28, 13:43)
O man iš karto alergologai tvirtino, kad tyrimas nėra tikslus jis gali kisti kasmet, ir neverta pinigų mėtyti į balą. Daugių daugiausia užtektų IgE pasidaryti, bet ir tai tuo atveju jei nebeliktų alergijos požymių, tai tyrimas galėtų patvirtinti, kad alergijos nėra. O šiaip liepė sekti maisto produktus, nes vaikui augant alergenai gali keistis.

man sake ta pati

QUOTE(Dalyte:) @ 2014 01 28, 13:53)
hmm, žinant kad ligonių kasos apmoką tyrimą, tai jau pinigų skaičiavimo nelieka biggrin.gif nes mes visada tik santariškių poliklinikoje darome.

visus tyrimus daremes pernai. uz visus tyrimus mokejau, apart breziamuju.
cia gal ligoniu kasos apmoka jei tyrimai daromi stacionare? g.gif
nes net uz Img bendraji reikejo susimoketi.

QUOTE(bevardė @ 2014 01 28, 15:04)
O tai nemokamai daro dabar jau ir tas paletes iš kraujo? Dūrio mėginiai tai nemokami, bet paletės bent jau kai aš kreipiausi į alergologus buvo mokamos ir nepigios.

jo, jo. priklausomai nuo paletes dydzio ir kaina. bet ji nera maza.

QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 28, 15:41)

Merginos nepykit, kad tiek daug klausineju, man viskas taip nauja ir idomu.
Sakykit ar skiepyjote vaikus Pneumo23 ? Ar Jusu pulmunologai rekomenduoja si skiepa? Tos  kurios skiepijot vaikucius ar pastebejote, kad reciau sirgtu?
Kaip Jusu vaikuciams nustate AR? Vien is apziuros ar imanoma ji nustatyt? ar tik is kraujo, ir durio testu?

Papasakokit apie durio testus, ar galima pasirinkti alergenus? ar duoda tik nustatyta misini? Nes man aktualu, kad butu ir pelesio, ir dulkiu erkuciu ir sokolado, citrusu, baltymu. Tokius ar daro ant odos?

Siaip kiek teko dometis, tai gali alergija maistui, ar kitkam buti, bet tyrimai jso gali nerodyti..

Man paciai yra alergija dulkiu erkutems, bet neigimta, o nuo paauglystes, ir kad ir kaip keista, bet pulmo. sake, kad dukra galejo paveldeti. Bet nesuprantu kokiu budu? juk paauglystej susirgus mano DNR del to juk nepasikeite. g.gif

ne, nei pulmonologas nei alergologas, nei pediatras sio skiepo nerekomendavo kaip priemones ligos buklei palengvinti.

o siaip pradzioje pulmonologas paskyre bendraji imunoglobulino testa (kraujo emimas is venos), mokejau. rezultatas - normos virsijimas.
tuomet siuntimas pas alergologa. ibrezimu testas. musu atveju atsakymas neigiamas. nemokejau. tuomet palete. mokama, cia jau pagal kisene. kraujas is venos. musu atveju atsakymai taip neigiami.
arba kadabra biggrin.gif

tada pasidarem patys toksikaro, mikoplazmos ir chlamidiju bekterijoms tyrima. atsakymai neigiami. mokami.

o bet taciu, kraujas alergija rodo ir nemaza.
Atsakyti
Mes ir niekam neskiepoijau ir nieko ne rekomendavo schmoll.gif net pasiūlė musu gydytoja visus skiepus dar atidėti taip ir padariau skiepyta tik nuo hepatito b bet ir tai su alerginemis reakcijomis tai abejoju,kad sliekas galioja g.gif
Alerginis tyrimus nereikėjo mokėti tik už IgE ir brezimus, daugiau už viska reikėjo mokėti ir už palete ir už mikroplazas ir chlamidijas viskas buvo mokama.
Apart IgE nemažas, dagiau palete iš venos nieko neparodė, o dūrio viskam alergija parodė vieniems didesne kitiems mažesne, maistui niekam, ikvepiemiems, dulkių erkutems ir birželio mėnesio kažkam kas žydi, reikia sake patiems stebėti,nes tada sloga bėganti buna,.
Atsakyti
Sveikos, kaip ir zadejau parašyti apie lazerio prietaisą: BTL physio BTL-5000, programa 0610, 100 mBt.
Atsakyti
Merginos, kaip gydotes GERL ? Mano dukrai kolkas nenustatė, bet man šiandien loristas rado Gerl doh.gif Zinau, kad ne i tema as, bet daugelio Jusu vaikams yra si liga, tai norisi is pirmu lupu isgirst. Israse Lanobex 30mg. Ar padeda tie vaistai? Jie kaip suprantu rūgštingumą mažina? Man dabar toks sausas baisus kosulys, kartais kai priepuolinis atrodo, krūtinę skauda kosėjant, jau net pati apie Pulmo galvoju, ar gali viskas nuo Gerl būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 29 sausio 2014 - 16:34
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 29, 17:31)
Merginos, kaip gydotes GERL ? Mano dukrai kolkas nenustatė, bet man šiandien loristas rado Gerl  doh.gif Zinau, kad ne i tema as, bet daugelio Jusu vaikams yra si liga, tai norisi is pirmu lupu isgirst. Israse Lanobex 30mg. Ar padeda tie vaistai? Jie kaip suprantu rūgštingumą mažina? Man dabar toks sausas baisus kosulys, kartais kai priepuolinis atrodo, krūtinę skauda kosėjant, jau net pati apie Pulmo galvoju, ar gali viskas nuo Gerl būti?

suaugusiam? g.gif manau refliuksas tikrai gali buti ir suaugusiam, bet dusinti tai neturetu del to, Bet Jums kosulys tikrai tiketinas nuo gerl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 sausio 2014 - 17:57
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 29, 17:29)
suaugusiam? g.gif manau refliuksas tikrai gali buti ir suaugusiam, bet dusinti tai neturetu del to, Bet Jums kosulys tikrai tiketinas nuo gerl

Nera, kad grynai dusina, kosulio metu( ne kiekvieno) atrodo, kad sunku kvepuoti, kartais, dazniausiai po nakties spaudzia krutine.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 29, 20:40)
Nera, kad grynai dusina, kosulio metu( ne kiekvieno) atrodo, kad sunku kvepuoti, kartais, dazniausiai po nakties spaudzia krutine.

tai manau kad tiketina jog cia gerl pasekmes g.gif
Atsakyti
Vaikams galima pradžioj tiesiog mitybą sutvarkyti be vaistų, t.y. Vakarieniauti ne vėliau kaip 18-19 val, neduodi rūgtis keliančių produktų vakarienei.
Lanobax vaisto nesam vartoję.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 30, 10:59)
Vaikams galima pradžioj tiesiog mitybą sutvarkyti be vaistų, t.y. Vakarieniauti ne vėliau kaip 18-19 val, neduodi rūgtis keliančių produktų vakarienei.
Lanobax vaisto nesam vartoję.

va mes turim beda su valgymo rezimu, maniskis pavalgo apie 19h, bet kokia 21 jis man sako,kad jis alkanas, nori valgyt. Einam miegoti apie 22h. aisku sunkaus maisto tokiu metu jis nebevalgo, bet uzkandziauja. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 sausio 2014 - 11:52
Zirze, tada duok bent 20 val, kad dvi valandas iki miego nieko neužkandžiautų wink.gif Būna ir maniškis paprašo ko nors, bet jis didesnis ir užtenka jam paaiškinti kodėl negalima ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 01 30, 14:31)
Zirze, tada duok bent 20 val, kad dvi valandas iki miego nieko neužkandžiautų wink.gif Būna ir maniškis paprašo ko nors, bet jis didesnis ir užtenka jam paaiškinti kodėl negalima ir vsio.

siulau as jam 20, bet tada sako nenoriu, realiai buna pavalges pries valanda laiko, o veliau prasideda uzkandziavimai, tai baronka, tai javainis ar sausainis.
as savajam irgi aiskinu, bet jis ziuri i mane liudnai, sako: "mama, bet as alkanas" verysad.gif dar apsikabina ir vos ne maldauja sakydamas "prasau" doh.gif neatsilaikau as pries toki vaiko prasyma doh.gif
Papildyta:
bet mane tai labai rytojus baugina, taip bijau, kad nuo dabar sedziu kaip ant adatu doh.gif bet ryt bent paaiskes, turim refliuksa ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 30 sausio 2014 - 13:53