Sveikos mamos
Ar yra vaikuciu serganciu ne tik BA, bet ir alergine sloga? Teko skaityti, kad sergant BA, labai daznai buna alergine sloga ir atvirksciai.
Vis kalbat apie refliuksa, man taip idomu del saviskes, bet jau to zarnos rijimo labai bijociau, atrodo, kad traumuoja vaika ilgam.
QUOTE(Zirzė @ 2014 01 27, 17:46)
pernai, ziemos sezona, nepamenu kuri menesi, jis po paumejimo labai ilgai krenkste, virs menesio. Siemet vel tas pats, nuo kaledu krenkscia
Mano dukra irgi nuo gruodzio 26d vis dar koseja, buvo pagerejimas, o dabar vel koseja, pradejau vel nakti Ventolina purksti, tai naktim nekoseja, bet ryte po nakties issikoseja, jei palaksto, arba iseinam i lauka, tai vel ta pati dainele. Tik dabar nakti jau girdziu suskystejusi sekreta gerklej, tai gal dabar tas kosulys nuo slogos.( Lor israse Cinnabsina ir Delufen).
Merginos, sakykit kada jau galima tiketis nors minimalaus Monkastos poveikio?
P.s Ar pastebejote, kad vaikuciams kosulys suintensyveja, arba atsiranda po pvz. daug suvalgyto sokolado?? Ar gali taip buti? Ar kakavos? Ar baltymu? Ar citrusiniu? Mano dukros beveik pastoviai nugara paberta smulkiais vos matomais spuoguciais, bet pagloscius jauciasi siurkstumas. Ir pagrinde nugara isberta, dar krutine kiek. Gyd. rodem, sake gali but nuo kakavos, baltymu, citrusiniu.