QUOTE(Roga @ 2014 01 24, 11:28)
I Palangos gintarą nebepriima iš anksto jei apie ji kalbate, dabar vasaros metu skambantis prieš 15 dienų reikia, jei bus vietų pasiūlys jei ne pasakys kada skambantis.
tai skaičiau. aš kita sanatorija domiuosi
QUOTE(bevardė @ 2014 01 24, 11:49)
Ventolinas 4 kartus paropje po 2 įpurškimus skiriamas bent jau savaitei, po to žiūrima pagal ligos eigą
mums net ligoninėje neduodavo Vvisa savaitė 4 kart dienoje. bet čia kaip visada - individualus dalykas ir pacientas ir gydytojas
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 24, 12:49)
Mamos, papasakokit plačiau apie tuos įbrėžimus?
daugiau baisu nei skauda. mano sūnui darė 1,5 m pirmą kartą, bet būdamas 6 m nemažiau rėkė
QUOTE(bevardė @ 2014 01 24, 14:54)
Svarbiausia, kad valote, bet jei bent vienoje vietoje namuose aptikote pelėsi, jis gali daug kur slėptis, jis net ore tvyro, tiksliau jo sporos. Todėl būtina kiek imanoma dažniaus vėdinti patalpas, nes pelėsiui grynas oras- mirtis.
mano vyras koks jautrus pelėsiui, atrodos plika akims nesimato, o jis kur pas žmones nueina ir jaučia pelėsį, sako ilgai būti negaliu. pas mus pelėsis slėptas po vata, plevele, gipskartoniu. bet kažkaip prie lanko kampučiuose pamačiau, gal nuo drėgmės ar ko, išlindo pelėsis, bet kartą pavaliau su obuoliu actu, kaip ir neatsinaujino
QUOTE(agne_ja @ 2014 01 24, 15:34)
nerūko, tik seneliai, bet retai pas juos būnam, prie vaikų nerūko. mes prie poliklinikos daugiausiai dūmų prisiuostom
QUOTE(bevardė @ 2014 01 24, 16:18)
svarbu po sukvepavimo duoti vaikui vandens burnytei praskalauti.
o kodėl svarbu? priminkit. mums ir ligoninėje taip sakydavo, bet namie, kažkaip susipurškiam ir einam dantukų valyti, specialiai nepaskalaujam
QUOTE(gupija @ 2014 01 24, 16:21)
nereiks tuoj ir meluoti, kai Zuokas uždraus balkonuose rūkyt
QUOTE(Kategoriška @ 2014 01 24, 17:47)
pagal poreiki, kai yra paūmėjimas, kai jaučiat kai vaikas negali išsikosėti
pas mus būna, kad jai neišsikosti vaikas tai papurškiu vienkartinai ventolino ir praeina, bet jai jau švilpti pradeda tai jau F ir minimum mėnesi laiko