QUOTE(Zirzė @ 2014 01 23, 21:14)
tai kad Jums nieko nereikes paciai tvarkyti
gaunat is gydytojos siuntima pas reabitologa, jis paskiria proceduras, tuo paciu metu, kai jau zinote, kada paskutine procedura bus, galite skambinti i sanatorija ir rezervuoti vietas. Po reabilitacijos proceduru nueinate vel pas reabitologa, jis israso dokumentus, kuriuos nunesat savo gydytojai, ir ji viska sutvarko, per 2-5d.d. isvaziuojat i sanatorija
tai žinot, man ta kelionė pas reabilitologa yra bjauriausia dalis, nes iki poliklinikoms mums 25 km, o dar ir į darbą reikia
na bet gal kaip nors,
tik dėl vietu manau reiktu tartis gal iš anksčiau vasara.
QUOTE(agne_ja @ 2014 01 24, 07:09)
turiu ir monkastą, bet bijau duoti
nežinau, kažkaip viduj kažkas neleidžia
Ar po mūsų tokio bronchito priklauso kokios nors procedūros poliklinikoje?
aš irgi tuos nuomonės, kad gal nebijokit
nes susirgus vaikui daugiau ir stipresnių vaistų skirs
hmm...čia kaip visada nuo gydytojo priklauso. o kodėl ne bronchito metu, o po procedūrų norit?
mums tai būdavo paguldydavo į ligininę ir mes atvažiuodavom masažų, o taip jie daugiau nieko poliklinikoje neduoda
QUOTE(bevardė @ 2014 01 24, 09:33)
Svarbu, kad nebūtų pradžia pumpurų. Vasara netinka tyrimam, tinka ruduo ir žiema. Nors esant reikalui daro juos bet kada, tik aš sakau, kada jie gali būti tiksliausi.
Agne_ja, keista kad Ventoliną skyrė tik du kartus dienoje. Jis nebus juk veiksmingas, Ventolinas negydo, jis tik kokiom 4 valandom praplečia bronchus, todėl turi būti skiriamas bent keturis kartus dienoje
aišku, sūnus žiedadulkėm alergiškas, tai tikrai iki to pasidarysim tyrimus
bet tai 4 kart dienoje, čia pirmomis dienomis, paskui mažinama