QUOTE(sayonara @ 2014 01 14, 16:12)
negali paneigti, kad nuotrauka dviprasmiška. o dvikojai paprastai turi tokių temų fobiją, tarsi diskusijos pranašautų nelaimę. man tai foto kaip foto patiktų labiau kitaip apdirbta ir be "perlų"
nes dabar tai kažkaip jie plastmasiškai ir atrodo. bet papsakok, ką pati rodei, apart to, kad vaikis įsipainioja į grandinėlę, kodėl dainą parinkai būtent tokią, t.y. kodėl dramatizavai?
Norėjau pakeisti į virvę tuos perliukus, bet jau niekaip to nebeįamžinau tai kas natūraliai jau gavosi, palangė jo žaidimo vieta, jis dažnai tampo grandinėlę nuo romanečių, dedasi ant kaklo, ant veido kabina... bariam dėl to,bet jei tai vyksta prie mūsų kažkaip kitaip į tai pažiūrim... vakar taip viskas staiga vyko... kad tik du kadrai ir buvo,grandinė ant nosies pasikabinusi ir jau staiga ant kaklo... dramatizavau vien dėl to,kad vis Mamontovo dainos skambėjo ausyse, reikėjo iliustruoti dainą namų darbams... norėjosi man dramos,o ne SEL dainos aš žiūriu į tave pasaulį pro atvirą langą....
QUOTE(Dincelis @ 2014 01 14, 16:14)
Nu ne, gal dar puslapio nekursiu
O kodėl rašau - rašau, nes noriu Afrei pasakyti komplimenta. Patinka darbas, toks kitoniškas, lyg iš užsenietiškų serijos būtų, be jokių rožinių atspalvių... tebunie ten kažkur chaosas, kad tai vaikas... kažkas dar kažką įsivaizduoja - aš matau kitaip! Jei žaliuzių burbuliukus būtų galima pakeisti kuo kitu, teliktų įsirėminti.
Gerai,pasistengsiu perliukus pakeisti į virvę
dabar pakabinsiu virvę ir lauksiu to momento
Malonu girdėti
perdarysiu ir išsiųsiu Tau asmeniškai
Papildyta:
Say, pasiūlyk kokį matai apdirbimą? dar gal realizuočiau