Vasarele[B], duodu Taip

Labas
kaiip ir sutarėm su Iks rodau savo antrąjį parolimpinių pratęsimą
turiu du variantus, spalvota ir JB

.... ir viktorija09

.... ir viktorija09

QUOTE(mamagute @ 2014 02 23, 23:12)
Užskaitysim už pirmąjį TAIP

QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 24, 01:49)
Ačiū

Lauksim trečio...
Viktorija09, aciu uz savanoryste dar karta. Dziugu, kad planas igyvendinamas. Dviratis - Delicious
lauksiu ir Tavo adreso (AZ) 
Vasarele, taip

Vasarele, taip
Viktorija, kaip smagu sulaukti savo foto pratęsimo
Man j/b variantas akiai mielesnis
Džiugu, kad ryžaisi sudalyvauti ir antrą kartą parolimpinėse

Parolimpinis koliažas.
Ne.Ma + erikamaja

Pamačius nuotrauką ir pasitarus su svarbiausiu modeliu, buvo nuspręsta, kad antra nuotrauka turi būti apie fėjas apsigyvenusias apleistuose sraigių nameliuose:) Koliažo gal ir nepavyko sulipdyt taip kaip norėjosi , bet turim puikių nuotraukų su mažaja, fantastiškai praleistą laiką kartu, planuojant, svarstant, kokios ir kaip atrodo fėjos gyvenančios tuose nameliuose.
Ne.Ma + erikamaja

Pamačius nuotrauką ir pasitarus su svarbiausiu modeliu, buvo nuspręsta, kad antra nuotrauka turi būti apie fėjas apsigyvenusias apleistuose sraigių nameliuose:) Koliažo gal ir nepavyko sulipdyt taip kaip norėjosi , bet turim puikių nuotraukų su mažaja, fantastiškai praleistą laiką kartu, planuojant, svarstant, kokios ir kaip atrodo fėjos gyvenančios tuose nameliuose.

Kazkokia piktoji feja is neapolio nujojo mano zinute 
Kartoju: Erikamaja, pradedu VEL tiket, kad fejos egzistuoja
Aciu Jums abiems! Laukiu az su adresu

Kartoju: Erikamaja, pradedu VEL tiket, kad fejos egzistuoja

QUOTE(viktorija09 @ 2014 02 24, 09:36)
Labas

man spalvota

QUOTE(erikamaja @ 2014 02 24, 10:46)
Parolimpinis koliažas.
koks grozis,tikrai wow

Gal ne visai į tema, bet..gal žinot su kokia programa galima padaryti paprastą nuotraukų koliažą
vaikui reikia į mokyklą padaryti su keliomis nuotraukomis, bet nesigaunu, bandžiau, bet kažkas netaip
gal kokia paprastutė programėlė yra, kad būsų suprantama, nes aš nelabai su fotografija susidraugavusi
iš anksto dėkui

vaikui reikia į mokyklą padaryti su keliomis nuotraukomis, bet nesigaunu, bandžiau, bet kažkas netaip

gal kokia paprastutė programėlė yra, kad būsų suprantama, nes aš nelabai su fotografija susidraugavusi

iš anksto dėkui