QUOTE(gotte @ 2014 02 13, 19:14)
Ačiū visoms pakomentavusioms
nenori isigyti kita juostinuka? as irgi vargau su zenitu, man sunku buvo fokusuoti, kol galiausiai isigijau kita (taipogi manual; turiu dar canon af, bet ji naudoju siaip,
ne menams hehe - gaunasi zyyymiai dazniau) ir labai dziaugiausi. jie nera brangus, o fotkinimas ne tai, kad palengveja, tiesiog negrybauja ir nedaro sposu (zenitai megsta pajuokauti), ko pasekoje fotkinimas yra tikras malonumas. vien paciam nusistayt viska sunku, o kai dar fokusas prastas (as manau, kad zenitas su tuo turi problemele), tai tikrai toks fotkinimas tampa issukiu.
p.s. tau gerai sekasi su juosta, tokios jausmingos, gyvos foto - visai kitoks stilius negu su juosta. ir man tie
tik vaikai labai skaniai susiziurejo. tau juosta tinka. tik nevark su zenitu, trust me.
QUOTE(Delicious @ 2014 02 14, 09:08)
Atsiprašau, jei kartojuosi
nieko tokio, gera prisimint, nors ir ne viena cia ko gero kelis metus ji followina
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 13, 09:56)
nebandei manualo ieskoti nete? siaip ir pas mane nebuvo jokio, tai man SM padejo labai
kartais per meetus su vyno taure pas mane, merginos paaskindavo ir parodydavo. siaip as iki siol (oo, praejo jau keli metai) nezinau nieko apie ta skaneri, va tik nuskenuot jau moku ir tiek ziniu, bet kiekvienam yra visokie settingai, pvz nuimti dulkes, arba kiekviena foto skenuoti paciam pazymint, koki atspalvi nori gauti (melsva, gelsva ir t.t). koki skeneri isiijai? pagalvojau, kad laikas ir man paieskoti anualo. pas mane kazkoks epson lyg ir.
ir dar - nezinau kaip jus, nu bet as taaaip nemegstu skenuot - nemazai laiko suryja, toks ilgas procesas, plius skaneri siaip laikau spintoj, issitraukiu tik tada, kai reik, tai irgi procesa suletina
nes tingiu.
jetau kaip seniai nefotkinau
kaip nuotaikelos?
meilos dziena sian gi