QUOTE(Jurzole @ 2014 02 12, 11:45)
Labai aciu visoms, pakomentavusioms mano keliones foto
Iks, tau ypatingai aciu uz tokius gausius ir issamius komentarus
Pastabos labai taiklios ir vertingos. Jauciau ir pati, kad kazko stinga vienoj ar kitoj man lyg ir patinkancioj ir del to atrinktoj i albuma foto, tik nezinojau, ko
Visada smarkiai abejoju, ka galima Flickr rodyti is tu kelioniniu foto - absoliuti dauguma ju vertingos kaip keliones dokumentas ar aplankytos salies atspindys, o ne savaime kaip foto. Ir del to, kad akis vis dar neislavinta, ir del to, kad prioritetas vis delto kelione, o ne fotografavimas - truksta laiko, truksta salygu susikaupti, pagalvoti, surasti geriausia rakursa... nors tai ne pasiteisinimas, zinoma
say, ir tau aciu uz uzskaityta (?) namu darba
Jurzole, esu įsitikinusi, kad fotografija neturėtų apnuodyti mėgavimosi kelione. Tad teisintis neturi niekam, nei sau, nei kitiems. Dokumentinis liudijimas. prisiminimas irgi gerai, tarp jų pasitaikantys mažiau dokumentiniai ir apeliuojantys į kažką daugiau kadrai - dovana Tau, priimk ją ir džiaukis. P.S. Man Tavo albumą buvo tikrai įdomu pasklaidyti, juolab, kad tose teritorijose nelabai daug vilčių turiu kada nors atsirasti pati, ačiū, kad neakivaizdžiai "pavedžiojai" ir aprodei