Na ka, atnesu ir as koliaza.. Rezultatu neesu patenkinta, bet labai nenorejau likti skoloj
Iks + gizzy
Gavau as si karta net 3 nuotraukas, visos patiko, is pradziu labai apsidziaugiau, pagalvojau, kad bus is ko rinktis ir tikrai nebus sunku sugalvoti pratesima Bet kai pradejau rimciau apie tai galvoti, pradejau labai metytis nuo vienos nuotraukos prie kitos, neapsispresdama kuria pratesti Ideju is pradziu lyg ir buvo, bet su igyvendinti nesiseke..
QUOTE(gizzy @ 2014 02 05, 22:53)
Na ka, atnesu ir as koliaza.. Rezultatu neesu patenkinta, bet labai nenorejau likti skoloj
... + gizzy
http://farm8.staticf...2aa805fb6_z.jpg
Gavau as si karta net 3 nuotraukas, visos patiko, is pradziu labai apsidziaugiau, pagalvojau, kad bus is ko rinktis ir tikrai nebus sunku sugalvoti pratesima Bet kai pradejau rimciau apie tai galvoti, pradejau labai metytis nuo vienos nuotraukos prie kitos, neapsispresdama kuria pratesti Ideju is pradziu lyg ir buvo, bet su igyvendinti nesiseke..
... + gizzy
http://farm8.staticf...2aa805fb6_z.jpg
Sulaukiau savo valandos
Gizzy, tai MŪSŲ duetas
Atleisk, jei supainiojau Tave su ta gausa ir apskritai foto. Aš rimtai vėliau gailėjausi jas parinkusi.
Ir po Tavo pasisakymo, kad minčių NULIS kažkaip buvau nusiteikusi, kad pratęsimo nebus. Ir pikta nebuvo. Bet užtat kaip dabar džiaugiuosi. Ir nežinau, gal nesu objektyvi iš to džiaugsmo, bet laikinu visaip kaip O gandras tasai šiaip jau į Mielagėnų bažnyčią traukė, ji ten, už posūkio
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 23:59)
Sulaukiau savo valandos
Gizzy, tai MŪSŲ duetas
Atleisk, jei supainiojau Tave su ta gausa ir apskritai foto. Aš rimtai vėliau gailėjausi jas parinkusi.
Ir po Tavo pasisakymo, kad minčių NULIS kažkaip buvau nusiteikusi, kad pratęsimo nebus. Ir pikta nebuvo. Bet užtat kaip dabar džiaugiuosi. Ir nežinau, gal nesu objektyvi iš to džiaugsmo, bet laikinu visaip kaip O gandras tasai šiaip jau į Mielagėnų bažnyčią traukė, ji ten, už posūkio
Gizzy, tai MŪSŲ duetas
Oi tikrai nebuciau pagalvojus, kad tai tavo foto Viskas gerai, nera ko gailetis Kaip man smagu, kad tu taip dziaugiesi Nors net minties neturejau, kad nepratesiu, tik vis dar tempiau ir tikejausi kazka geriau padaryt
QUOTE(gizzy @ 2014 02 05, 23:05)
Oi tikrai nebuciau pagalvojus, kad tai tavo foto
...tai kad ten mano "parašas" pakankamai aiškiai užkoduotas: ar žvelgsi į dangaus ir kelio sankirtą, ar pakreipus galvą pažiūrėsi į lapiją abipus kelio, visur X narciziškai puikuojasi
...
Po Gizzy apsireiškimo ir Veronikos~ garbės žodžio teliko 5 klaustukai (jei Vedda tikrai kapituliuoja, tai tik 4 viso labo). Ne taip jau ir prastai, sakyčiau , nes dalyvių buvo tikrai daug, visa svajonių komanda
Atbegu ir as labai smarkiai uzdusus
Rezultato tikejausi geresnio, bet jau nieko nepavyko daugiau isspausti, kai darbus pasilieki paskutinei dienai, tai taip ir gaunasi
Kas nuotraukos autore numanau, bet garsiai nespeliosiu, bijau suklysti
. + Foggy
Vienintele, labai patiko tavo pratesimas
nezinau kodel, bet jau seniai galvojau, kad tu gavai mano nuotrauka pratesti
Rezultato tikejausi geresnio, bet jau nieko nepavyko daugiau isspausti, kai darbus pasilieki paskutinei dienai, tai taip ir gaunasi
Kas nuotraukos autore numanau, bet garsiai nespeliosiu, bijau suklysti
. + Foggy
Vienintele, labai patiko tavo pratesimas
nezinau kodel, bet jau seniai galvojau, kad tu gavai mano nuotrauka pratesti
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 23:48)
garbės žodžio teliko 5 klaustukai (jei Vedda tikrai kapituliuoja, tai tik 4 viso labo). Ne taip jau ir prastai, sakyčiau
Bet vistiek nefaina jeigu lieka nepratestu foto....
sayonara + Foggy
tikėjausi bent vienos tokios interpretacijos
Foggy, ar teisingas buvo Tavo spėjimas?
Sea girl, sėdėk ramiai
Jei liks nepratęstų, ką nors sugalvosim
Sea girl, sėdėk ramiai
Jei liks nepratęstų, ką nors sugalvosim
QUOTE(Iks @ 2014 02 06, 09:36)
Nebesisedi.... jau gult einu... Geros dienos visoms ir ismiegojus tikiuosi rasti pratesima savajai foto
Foggy, man patinka
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 06, 09:38)
Nebesisedi.... jau gult einu... Geros dienos visoms ir ismiegojus tikiuosi rasti pratesima savajai foto
Foggy, man patinka
Foggy, man patinka
Labanakt. Beveik garantuoju, kad TU rasi
dėl nepratęstų foto- visada atsirasdavo, kas norėtų dar kartelį pabandyt, ir dabar gal atsiras, kas norėtų antrąkart startuot parolompinėse:)
Labas rytas:)
QUOTE(mamagute @ 2014 02 06, 09:46)
dėl nepratęstų foto- visada atsirasdavo, kas norėtų dar kartelį pabandyt, ir dabar gal atsiras, kas norėtų antrąkart startuot parolompinėse:)
Va ir aš, kaip Ka, turiu dešiniąją ranką
PAROLIMPINIS POTVARKIS
Kreipiuos į dar neatsiskaičiusias. Jei jau prispaudė bėdos - ką padarysi, nurykit tą karčią piliulę ir mes nurysime už kompaniją Bet LABAI PRAŠAU, kas tikrai mato ir jau žino, kad NEBEGALĖS PRATĘSTI net čerez nemogu, PRANEŠKITE apie tai g-a-r-s-i-a-i
Vedda - ?
Maggie - ?
RIR - ?
Būtybė - ?
Veronika~ - ?
Laukiu Jūsų su darbais arba atsistatydinimo pareiškimais. Bizūnas seife, tad drąsiai