QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 05, 21:05)
Nuraminai, kad ne mano vienos.... o tai truputi liudnuma apemus buvo, galvojau gal mano vienos cia tokia netikus fotke
Mano foto irgi nepratesta
Iks, aciu uz sveikinimus As dejau koliaza i flickr, ar cia ne apie tai?
QUOTE(sbo @ 2014 02 05, 21:22)
As dejau koliaza i flickr, ar cia ne apie tai?
ČIA neįdėjai arba aš visai apakau
man neina ikelti nuotraukos i grupe nukopinu ir peitinu, bet rezultate foto nerodo kas cia galetu buti?
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 05, 21:38)
man neina ikelti nuotraukos i grupe nukopinu ir peitinu, bet rezultate foto nerodo kas cia galetu buti?
Gal užmiršai iš abiejų pusių įrėminti laužtiniais skliaustais?
[nukopintas adresas]
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 20:25)
Kol kas neatsiskaitę (primenu, terminas baigiasi rytoj 23 val. 59 min. 59 sek. ; tad laiko dar yra!!! ):
Vedda (paskutiniu metu lyg ir nesimato jos SM )
Vedda (paskutiniu metu lyg ir nesimato jos SM )
esu,bet neturiu ka paskyti
tiesiog su pavydu ziuriu i puikius pratesimus ... pati turiu grazia foto, bet ...lenksiu zemai galva pries jos autore...siai dienai jokiu minciu... ir manau,kad ne i savo trukiny sokau...net fotoaparato i rankas imti nenoriu...zebro siknos dryzis ir tiek
As trumpai tik parasysiu, kad apie zaidima nepamirsau ir nuotrauka bus!
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 22:46)
Gal užmiršai iš abiejų pusių įrėminti laužtiniais skliaustais?
[nukopintas adresas]
[nukopintas adresas]
jeigu juos dedu, tai tik juos ir rodo, skliaustus
QUOTE(Zirzė @ 2014 02 05, 22:04)
jeigu juos dedu, tai tik juos ir rodo, skliaustus
Įdėjau už Tave, jei nieko prieš , man viskas pavyko
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 23:13)
Įdėjau už Tave, jei nieko prieš , man viskas pavyko
zinoma nieko pries, jau norejau prasyti,kad ikeltum uz mane tik man va idomu, kodel taip
QUOTE(Jurzole @ 2014 02 05, 01:04)
Buvau pasizadejusi parodyti paskutines keliones nuotrauku - metas teseti ta pazada Atrinkti nuotraukas sisyk buvo kaip niekad sunku, deliojau-perdeliojau ta rinkini n kartu, kaip kokia kortu kalade Net ir po griezciausios atrankos nuotrauku gal kiek daugoka, bet kazkur gi reikia nubrezti riba ir pagaliau uzsiimti kitais reikalais Zodziu, jei kam idomu - uzsukit pasiziureti Komentarai ir kritika, kaip visada, laukiami.
Tailandas - Laosas - Kambodza
Tailandas - Laosas - Kambodza
Užburianti šviesa, spalvos, tokia skaidri lengvumo ir gėrio nuoaika spinduliuoja
QUOTE(Vedda @ 2014 02 05, 21:53)
esu,bet neturiu ka paskyti
tiesiog su pavydu ziuriu i puikius pratesimus ... pati turiu grazia foto, bet ...lenksiu zemai galva pries jos autore...siai dienai jokiu minciu... ir manau,kad ne i savo trukiny sokau...net fotoaparato i rankas imti nenoriu...zebro siknos dryzis ir tiek
Gal Tu sau pati per aukštai keli kartelę? Traukinys tai tas, jis visų Kiekvienas laisvas judėti pagal savo svorio ir pasiruošimo kategoriją. Nes tai irgi judėjimas. Ir judėjimas į priekį. Nereik norėt lygiuotis į daugiau tos druskos jau ragavusius, reikia lygiuotis į save, ir jei jau bandyt ką pranokti, tai tik save. Niekas taip nestabdo kaip nepasitikėjimas, kompleksai (nesvetimi ir man, tad žinau, ką sakau ). Jie - toji chrestomatinė sukiužusi gelda Man va labai patiko, kai vos atsiskaičiusi ND sudalyvavai savaitės žaidime. Juk labai neskaudėjo, taip? Suprask, Vedda, aš tikrai nemoralizuoju ir nemokau kaip gyventi. Man tik norisi, kad paliktum tą zebrų rezervatą ir Kerbedžio balsu sušuktum "Sustok, traukiny" Na ok, į parolimpinį gal ir nespėsi jau, bet fotiką, tikiuos, dar paimsi, nes kaip suvenyras lentynoje jis nieko vertas
QUOTE(Veronika~ @ 2014 02 05, 22:04)
As trumpai tik parasysiu, kad apie zaidima nepamirsau ir nuotrauka bus!
Jėga!