Merginos, kokie nerealus visu pratesimai, saunuoles
O as vis laukiu kada mano foto prates..... vis dar viliuosi kad suspes
Jurzole, be galo be krasto pavydziu Tau! Saunios foto
QUOTE(Miraval @ 2014 02 05, 19:31)
uždususi bet vis dar nevėluodama nešu ir aš...
sunku buvo...
Miraval + ... (jei neklystu, tai vietoj daugtaškio Ka?)
sunku buvo...
Miraval + ... (jei neklystu, tai vietoj daugtaškio Ka?)
kaip gerai ziurisi koliazas patinka
Kristalines.
QUOTE(Ka @ 2014 02 05, 20:20)
Kristalines.
tai kartu fs turėjot ir apsirikau...
Zirze - dėkui
Aš ir uždususi , tik į namus grįžusi. Tad kol kas apsiribosiu tik pasidžiaugimu dėl skolininkų antplūdžio
Sea girl, va neatsimenu, kas Tavuškę pratęsti turėjo, einu pasitikrinti, tikiuos, kad bent išsiunčiau kam nors
Sea girl, va neatsimenu, kas Tavuškę pratęsti turėjo, einu pasitikrinti, tikiuos, kad bent išsiunčiau kam nors
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 19:53)
Joo patikrink Nes toks jausmas, kad jau visu pratese o mano ne........
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 05, 19:57)
Joo patikrink Nes toks jausmas, kad jau visu pratese o mano ne........
Žinok, tikrinau su gerokai virpančia širdimi, nes beveik visus porininkus atsimenu, o čia - nors tu ką Bet viskas ok, nepražioplinau, gal dar sulauksim. Tikrai ne Tavo vienos nepratęsė. Mano irgi Ir dar gal 5 ar kiek ten, dabar neturiu po ranka sąrašo ir labai noriu valgyti
P.S. Rekomenduoju naująjį "Legendų" numerį, yra nemenkas straipsnis apie V.Luckų su foto, o ir apskritai tas žurnalas pakankamai įdomus būdavo (dar neskaičiau šito)
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 20:02)
Tikrai ne Tavo vienos nepratęsė. Mano irgi Ir dar gal 5 ar kiek ten, dabar neturiu po ranka sąrašo ir labai noriu valgyti
Nuraminai, kad ne mano vienos.... o tai truputi liudnuma apemus buvo, galvojau gal mano vienos cia tokia netikus fotke
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 05, 20:05)
Nuraminai, kad ne mano vienos.... o tai truputi liudnuma apemus buvo, galvojau mano vienos cia tokia netikus fotke
Mano foto tai tikrai netikus, paskui gailėjaus, bet pratęsti kažkaip įmanoma, tik gal neįdomu. Mane jau antrą parą vis užpuola žagsulys, įsivaizduoju, ką porininkė galvoja apie mano foto ir jos autorių
Kol kas neatsiskaitę (primenu, terminas baigiasi rytoj 23 val. 59 min. 59 sek. ; tad laiko dar yra!!! ):
Vedda (paskutiniu metu lyg ir nesimato jos SM )
gizzy (guodėsi, kad turi lygiai 0 minčių )
Veronika~ (lyg pakankamai seniai buvo užsiminusi, kad stringa su idėjomis)
Maaaaagggiieeee (nemiega nei dieną, nei naktį ir susipykusi su technika )
R.i.R. (NeMa) (išsiregistravusi iš SM, bet gal neužsibraukusi skolos )
Foggy (jau turėjo adaptuotis po atostogų )
Būtybė (irgi seniai matyta ar girdėta )
Nežinau, ar visos savo pratęsimus sudėjot į specialią flickr temą. Tad jei ką pamiršau, nepykit
Papild.: tikrai ne visos atsiskaičiusios įkėlė savo foto į tą temą. Skaičius nesutampa Iš atminties galiu pasakyti, kad SBO užmiršo tai padaryti (beje, sveikinu susilaukus dukrytės ), Idda ... ir dar kažko trūksta tikrai ... arba aš eilinį kartą susipykusi su matematika
Vedda (paskutiniu metu lyg ir nesimato jos SM )
gizzy (guodėsi, kad turi lygiai 0 minčių )
Veronika~ (lyg pakankamai seniai buvo užsiminusi, kad stringa su idėjomis)
Maaaaagggiieeee (nemiega nei dieną, nei naktį ir susipykusi su technika )
Foggy (jau turėjo adaptuotis po atostogų )
Būtybė (irgi seniai matyta ar girdėta )
Nežinau, ar visos savo pratęsimus sudėjot į specialią flickr temą. Tad jei ką pamiršau, nepykit
Papild.: tikrai ne visos atsiskaičiusios įkėlė savo foto į tą temą. Skaičius nesutampa Iš atminties galiu pasakyti, kad SBO užmiršo tai padaryti (beje, sveikinu susilaukus dukrytės ), Idda ... ir dar kažko trūksta tikrai ... arba aš eilinį kartą susipykusi su matematika
QUOTE(Iks @ 2014 02 05, 20:25)
Amaya. ji dabar
Aš irgi dar laukiu savo foto pratęsimo, nuotrauka gal ir ne fantastiška, bet yra už ko užsikabint
QUOTE(Delicious @ 2014 02 05, 20:44)
Amaya. ji dabar
Aš irgi dar laukiu savo foto pratęsimo, nuotrauka gal ir ne fantastiška, bet yra už ko užsikabint
Ooo, tada vilčių daugiau nei galvojau Tiesą pasakius, neturiu jokio atsarginio plano, jei atsitiktų taip, kad kas nors liktų be tęsinio. Iš vienos pusės esu pasižadėjusi nė vieno nepersekioti ir ant kulnų nelipti, iš kitos - gaila būtų ir nuskriaustųjų, kas jiems iš tos hipertolerancijos... Bet gal to atsarginio plano nė neprireiks, gal dar ne metas pulti į paniką ; jei ką, skelbsim pradžiamokslių referendumą ar ką nors panašaus