QUOTE(gotte @ 2014 01 28, 12:51)
Tai taip, juostos nemesiu lauk, ryškinsiu ketvirtadienį ją. Bet galvoju gal įmanoma dar ją "pribaigti", gaila, apie 10 kadrų dar liko. Tai užtai naiviai galvoju, kad kažkas man ims ir pasakys - vot tamsoj atsidarai, paklibini tas užuolaidikes ir veiks vėl
kažką tipo tokio
aš irgi žiūrinėju juostinukus, nes įtariu Zenitui bus atia jau...anas man paskutiniu metu tarnavo kaip "vaikų užkalbėtojas", kai visai jau fotkintis modelis nenori, duodu senuką ir dar keletą kadrų tikrai galiu išspausti, bent jau portretinių. Tai man įtariu mažieji klientai bus pribaigę, kad ir koks neužmušamas jis atrodo. Va batareiką pakeičiau, neveikia matuoklis...nu žodž...man rodz jam ragai bus jau
jei zinai, kad juostoj yra like apie 10 kadru, juk gali pabaigti isidejus i kita fotika (ziurek, dar ir Zenitas atsigaus juosta isemus), isfotkink tuos, kurie jau eksponuoti su uzdarytu objektyvu, o tada jau likusius - normaliai.
uziskertancios uzuolaideles - tipiska Zenito problema, reiktu nesti tvarkyt, bet tu lyg UK, speju, pigiau bus kita zenita is LT parsisiusti.