QUOTE(Darkas @ 2014 01 27, 18:39)
o čia tau su centriniu tašku taip grybauja? kartais nebus įjungti visi taškai ir AI-Servo?
nemanau
bet pacheckinsiu namie.
pliusai jeigu taip butu - jokiu problemu su taisymais, nai nai.
minusai - tik pasijausciau ne tik totali blondine, bet jau tikrai ne laiku tokie nepastabumai butu
visgi ne nuo pusmecio fotografuoju.
is tikruju tai ne. pirma buvo Sigmos, bet jos ziauriai grybavo, todel po menesio iskeiciau i canon (negalejau laukti kol jie sius i Vokietija kalibravimui kuris uztruktu visa vasara), nes brolio vestuves buvo, paprase fotkint
(cia buvo mano pirmos ir paskutines vestuves for the record) Sigma man labiau patiko, nors is esmes didelio skirtumo nemaciau, juk ja naudojau tik nepilna menesiuka. bet "paturejus" canon, flickre tikrai atskiriu, kur canon 50mm 1.4 o kur sigma.. matosi jau normaliai.
tai zodziu - ka man daryt? vyrai, ir ne tik, h
ielp
Papildyta:
dar apie dirbtine sviesa - jis fokusuoja 3 valandas, galiausiai numetu si reikala, nes nesufokusuoja. pastebejau, kad ta spats vyksta kai daug sviesos (dirbtines), kai visos lempos ijungtos bla bla, ir fotografuoju su blykste - jis visai nenori fokusuot arba ta daro itin letai. kodel taip yra? ar cia normalu..? nors kiek skaiciau mano modelis neturetu buti letas, kaip tik greitesnis..
(body 60d)