Įkraunama...
Įkraunama...

--=Balandinukų namučiai=--

QUOTE(Zarute @ 2014 02 14, 15:05)
Aciu, o as taip spyriojausi siam vardui, kai sauki mazybiniu vardu, Pijukai, tai man vis atrodo, kad ji pijoku vadins doh.gif

ai kai nori, tai bet kokį vardą iškraipo smile.gif Šiaip man renkant vard labai aktualu kaip skamba mažybinė forma, kai kurie tokie gražūs, bet mažybine nesamonė gaunas, jei išvis gaunas.
Atsakyti
Sveikos...ziuriu temute net klesti blush2.gif
Gal pasipasakokit, kas kaip pavasario laukiat, kokias dovanas maziesiems ruosiat, ar svente darot ir panasiai...
Atsakyti
Ką čia lauksi, už trijų savaičių darban smile.gif
Atsakyti
Aga kaip keistai nuskambėjo... nu bet rimtai, aš jau net nepamenu to laiko, to jausmo kai nuo ryto iki vakaro su vaiku namie smile.gif
Atsakyti
Tikrai reikia pagyvinti temukę smile.gif Kaip smagu kad šiandien uzderėjo dar du balandinuku broliukai smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
tikras temutes pagyvejimas cool.gif tongue.gif
QUOTE(katyte pelyte @ 2014 02 25, 22:09)
Tikrai reikia pagyvinti temukę  smile.gif  Kaip smagu kad šiandien uzderėjo dar du balandinuku broliukai  smile.gif

oho, kokios smagios naujienos wub.gif sveikinimai tiems musu balandinukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2014 02 25, 23:09)
Tikrai reikia pagyvinti temukę  smile.gif  Kaip smagu kad šiandien uzderėjo dar du balandinuku broliukai  smile.gif

Sveikinimai su tokiu pagausejimu!!!!! Aukit sveiki ir stiprus!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Temos pagyvinimui prisiduodu čia biggrin.gif

Laikas lekia nežmoniškai greitai, tačiau iki gimtadienio man atrodo dar žiauriai toli blush2.gif
R jau tvirtas lopšelinukas, nors pats jauniausias visame darželyje. Priprato lengvai: vieną rytą suverkė, o paskui kelias dienas tik lūpą patempė keliom minutėm ir viskas. Šiaip labai savarankiškas ir viską daro su riksmu "aš patyyyyy" . Augina paskutinį iltinį - rankos burnoje ir piktas kaip šeškas. Dar vis naudojam sauskelnes, bet norėčiau jau užsiimti šituo reikalu - bet neprisiruošiu blush2.gif Kadangi aš dirbu iki 18 val. - tai mažuosius iš darželio pasiima, parveda ir pabūna , kol parsirandu - auklytė ( 17 metų draugų mergaitė). o šiaip - ir kojom patrypia , ir sesę už plaukų patampo, pašimuša. Gerklę turi gerą - tai kartais žviegia siaubingai. Šiaip kalbamės, myluojamės, juokiamės wub.gif
Atsakyti
Ir mes siandien pirma diena darzelyje buvom. Pasiliko be problemu, bet po keliu valandu pamate, kad ner manes ir i asaras. Aukletoja nuramint negalejo, teko lekt darzan. Tik atejau ir apsiramino, visur mane kartu vedziojo, kaip tik i lauka vaikai ejo, tai teko kartu pabut. Paziurejau, koks aukletojos darbas, pamaniau, as tai isproteciau. 7 vaikai, vienas i viena puse eina, kitas i kita lauko gala bega, trecia verkia nori mamos, kita verkia nori i vidu eit, maniskis i dar kita kampa nuejo ir zaide vienas. Aukletoja viena, vaikai issibarste kas kur, na kazkoks chaosas. doh.gif
Atsakyti
Zarute, tai tik 7 buvo, o lopšiukuose grupėj 16 būna, didesnių 20, jei kas neserga ir neateina smile.gif Aišku retai būna, kad visi būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 03 07, 16:14)
Zarute, tai tik 7 buvo, o lopšiukuose grupėj 16 būna, didesnių 20, jei kas neserga ir neateina smile.gif Aišku retai būna, kad visi būtų smile.gif

O va mes tai isvis nezinioj su darzeliais biggrin.gif bet jei papuls Matas, tai man vis is galvos neiseina tai, kad pvz lauke visur begioja ir jam viskas dzin, tai kaip aukletojos su juo susitvarkys biggrin.gif stebesiu situacija per langa biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai saviškį nusivedžiau pas brolienę, manasis ėjo keliais po purvynus ir pievas, o grupės vaikai už rankučių ėjo takeliais, tai kažkaip suvaldo. Nors man irgi atrodo, kaip su maniškiu bus, jis bėga kur akys mato doh.gif
Atsakyti