Vukuti Kas čia mūsiškėms, jau ne pirmas atvejis...
Vukuti, laikykis, būk stipri ir lauksim gerų naujienų
Maniškis prasirgo, bet jau geriau atrodo vakar buvo, šiandien dar miega, tikiuos jau neblogės...
Bet kaip smagu, pradėjo nerealiai kartot žodžius, ne visus, bet daugumą ką pasakai, ką kalbi
Maniškis prasirgo, bet jau geriau atrodo vakar buvo, šiandien dar miega, tikiuos jau neblogės...
Bet kaip smagu, pradėjo nerealiai kartot žodžius, ne visus, bet daugumą ką pasakai, ką kalbi
Aciu Liudna, bet nieko cia nepadarysi, deja jau taip buna...
Aga, kaip smagu, kai kartoja zodzius Is viso nuo mazens taviskis stebina savo gabumais
Pas mus su kalba ne kas...keleta zodziu ir viskas, daugiau tik savo leliukiska vartoja, bei rodo savo susidomejima arba nustebima su balse o, taria ivairiom o variacijom
Aga, kaip smagu, kai kartoja zodzius Is viso nuo mazens taviskis stebina savo gabumais
Pas mus su kalba ne kas...keleta zodziu ir viskas, daugiau tik savo leliukiska vartoja, bei rodo savo susidomejima arba nustebima su balse o, taria ivairiom o variacijom
Vukuti, oi jis gabus tik ant pasiutimo, reakcijos, logikos ir panašiai Su kalba nėra jau toks gabus, aš jo amžiaus kalbėjau neblogai jau.
Vukučiui
Pas mus su dantukais ramuma, trūksta antrų krūminių, bet neskubam - palauksim
O va dėl kalbos jau pradedu nervintis, bet aplinkiniai ramina, kad nėr ko stresuot, kai atsiriš kalba tai neužčiaupsi (mat mūsų dičkis ištisai liežuviu mala) Greta gal kokia 15 žodžių moka, jungia tik du "čia aš" arba "aš čia". Sava kalba tai ji nemažai balbatuoja, bet niekas jos nesupranta
Pas mus su dantukais ramuma, trūksta antrų krūminių, bet neskubam - palauksim
O va dėl kalbos jau pradedu nervintis, bet aplinkiniai ramina, kad nėr ko stresuot, kai atsiriš kalba tai neužčiaupsi (mat mūsų dičkis ištisai liežuviu mala) Greta gal kokia 15 žodžių moka, jungia tik du "čia aš" arba "aš čia". Sava kalba tai ji nemažai balbatuoja, bet niekas jos nesupranta
Mes dabar labai smaginames, kai J asmenis/linksnius mokosi Pvz. anksciau sakydavo "lialia mato" (t.y. ant savęs trečiu asmeniu), o dabar pasako "mato... matai... maTAU!" ir taip džiaugiasi, kad pataikė Arba visiškai aiškiai "mamOS podelis", "senelIO apaliatas" (aparatas spaudimui matuoti). Apskritai tai mes tik kalbam ir kalbam šiom dienom Ištisai dialogas.
QUOTE(kismet @ 2014 02 10, 19:55)
Mes dabar labai smaginames, kai J asmenis/linksnius mokosi Pvz. anksciau sakydavo "lialia mato" (t.y. ant savęs trečiu asmeniu), o dabar pasako "mato... matai... maTAU!" ir taip džiaugiasi, kad pataikė Arba visiškai aiškiai "mamOS podelis", "senelIO apaliatas" (aparatas spaudimui matuoti). Apskritai tai mes tik kalbam ir kalbam šiom dienom Ištisai dialogas.
O, dar vienas aparatų mėgėjas Pas mus visi įdomūs nežinomi dalykai vadinami aparatais O dialogai yra jėga, jei tik jie prasidėjo, tai toliau kalbėjimo procesas lėks kosminiu greičiu
Nu klausykit, kokie jusu vaikai gabus , maniskis tik "mama" "tete" ir "fui" sako Reik darzelin vest greiciau
QUOTE(Zarute @ 2014 02 12, 16:50)
Nu klausykit, kokie jusu vaikai gabus , maniskis tik "mama" "tete" ir "fui" sako Reik darzelin vest greiciau
mano atmintis mane apleido, ar nauja nare turim?
QUOTE(noli moli @ 2014 02 12, 19:39)
mano atmintis mane apleido, ar nauja nare turim?
As kazkaip dazniau geguzinuku temoj buvau, turejau geguze gimdyt, bet atsitiko taip, kad gimem balandi Tai ir uzsuku retkarciais pas jus paziuret, kaip balandinukai gyvena
Zarute, labai gražus sūnaus vardas
QUOTE(Aga @ 2014 02 13, 12:57)
Zarute, labai gražus sūnaus vardas
Aciu, o as taip spyriojausi siam vardui, kai sauki mazybiniu vardu, Pijukai, tai man vis atrodo, kad ji pijoku vadins