Įkraunama...
Įkraunama...

--=Balandinukų namučiai=--

Vukuti sad.gif 4u.gif Kas čia mūsiškėms, jau ne pirmas atvejis...
Atsakyti
Vukuti, laikykis, būk stipri ir lauksim gerų naujienų smile.gif

Maniškis prasirgo, bet jau geriau atrodo vakar buvo, šiandien dar miega, tikiuos jau neblogės...
Bet kaip smagu, pradėjo nerealiai kartot žodžius, ne visus, bet daugumą ką pasakai, ką kalbi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu 4u.gif Liudna, bet nieko cia nepadarysi, deja jau taip buna...

Aga, kaip smagu, kai kartoja zodzius thumbup.gif Is viso nuo mazens taviskis stebina savo gabumais mirksiukas.gif
Pas mus su kalba ne kas...keleta zodziu ir viskas, daugiau tik savo leliukiska vartoja, bei rodo savo susidomejima arba nustebima su balse o, taria ivairiom o variacijom smile.gif
Atsakyti
Vukuti, oi jis gabus tik ant pasiutimo, reakcijos, logikos ir panašiai smile.gif Su kalba nėra jau toks gabus, aš jo amžiaus kalbėjau neblogai jau.
Atsakyti
Vukučiui 4u.gif

Pas mus su dantukais ramuma, trūksta antrų krūminių, bet neskubam - palauksim biggrin.gif
O va dėl kalbos jau pradedu nervintis, bet aplinkiniai ramina, kad nėr ko stresuot, kai atsiriš kalba tai neužčiaupsi (mat mūsų dičkis ištisai liežuviu mala) doh.gif Greta gal kokia 15 žodžių moka, jungia tik du "čia aš" arba "aš čia". Sava kalba tai ji nemažai balbatuoja, bet niekas jos nesupranta unsure.gif
Atsakyti
Mes dabar labai smaginames, kai J asmenis/linksnius mokosi smile.gif Pvz. anksciau sakydavo "lialia mato" (t.y. ant savęs trečiu asmeniu), o dabar pasako "mato... matai... maTAU!" ir taip džiaugiasi, kad pataikė smile.gif Arba visiškai aiškiai "mamOS podelis", "senelIO apaliatas" (aparatas spaudimui matuoti). Apskritai tai mes tik kalbam ir kalbam šiom dienom smile.gif Ištisai dialogas.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2014 02 10, 19:55)
Mes dabar labai smaginames, kai J asmenis/linksnius mokosi smile.gif Pvz. anksciau sakydavo "lialia mato" (t.y. ant savęs trečiu asmeniu), o dabar pasako "mato... matai... maTAU!" ir taip džiaugiasi, kad pataikė smile.gif Arba visiškai aiškiai "mamOS podelis", "senelIO apaliatas" (aparatas spaudimui matuoti). Apskritai tai mes tik kalbam ir kalbam šiom dienom smile.gif Ištisai dialogas.

O, dar vienas aparatų mėgėjas smile.gif Pas mus visi įdomūs nežinomi dalykai vadinami aparatais smile.gif O dialogai yra jėga, jei tik jie prasidėjo, tai toliau kalbėjimo procesas lėks kosminiu greičiu
Atsakyti
Nu klausykit, kokie jusu vaikai gabus thumbup.gif , maniskis tik "mama" "tete" ir "fui" sako doh.gif Reik darzelin vest greiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 02 12, 16:50)
Nu klausykit, kokie jusu vaikai gabus  thumbup.gif , maniskis tik "mama" "tete" ir "fui" sako doh.gif Reik darzelin vest greiciau  ax.gif

mano atmintis mane apleido, ar nauja nare turim?
Atsakyti
QUOTE(noli moli @ 2014 02 12, 19:39)
mano atmintis mane apleido, ar nauja nare turim?

As kazkaip dazniau geguzinuku temoj buvau, turejau geguze gimdyt, bet atsitiko taip, kad gimem balandi doh.gif Tai ir uzsuku retkarciais pas jus paziuret, kaip balandinukai gyvena ax.gif
Atsakyti
Zarute, labai gražus sūnaus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 02 13, 12:57)
Zarute, labai gražus sūnaus vardas thumbup.gif

Aciu, o as taip spyriojausi siam vardui, kai sauki mazybiniu vardu, Pijukai, tai man vis atrodo, kad ji pijoku vadins doh.gif
Atsakyti