Įkraunama...
Įkraunama...

--=Balandinukų namučiai=--

QUOTE(Zarute @ 2014 01 30, 16:42)
O kuris dantukas kalasi? Negi jau antrus kruminius turit? g.gif

paskutinis krūminis 20-tas jau matosi thumbup.gif Pirmuose krūminiuose dviejuose jau skylės...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2014 01 30, 18:42)
paskutinis krūminis 20-tas  jau matosi thumbup.gif  Pirmuose krūminiuose dviejuose jau skylės...

Eina sau, pas mus apatiniai iltiniai dar niekaip neprasikala doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar šaltis ir žvarba dar nepabodo? Mes jau labai laukiam pavasario wub.gif
Musiškė jau visai neblogai apsipranta lopšelyje, lankome nuo gruodžio vidurio. Tai per pusantro mėnesio sirgo savaite sloga ir kosuliu. Manau visai neblogai, nes ligų labiausiai ir bijojau. Šiaip eina noriai nes labai reikia "Lialių".
Nerėčiau paklausti kaip jums sekasi atsisveikinti su "tiūtėm" kas buvo susidraugave, nes mums tai labai sunkiai, dar labai reikalingas daiktas ir užmiegant ir šiaip supykus g.gif
Atsakyti
Mes pries tris menesius atsikratem to gerio, nedaviau viena vakara soskes ir tiek. Nakti pazyze, diena lyg dar ieskojo, bet niekur "ant akiu" nepasitaike, vis demesi nukreipdavau, ir viskas, daugiau neprireike. Dabar kai suranda kokia uzsimetuse soskyte, nesupranta ka su ja daryt, ta plastmase pakramto ir numeta i sona thumbup.gif
Atsakyti
Mes atpratinom lygiai metukų, tai labai lengvai, bet jam svarbiau už ją buvo (.), tai tūtės galėjo ir nebūt.
Atsakyti
Biski pagyvinsiu temuke. Vakar pasverem peliuką - vualia, lygiai 10 kg!
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Vukutis @ 2014 01 20, 13:45)
Grizkit sveiki ir pailseje  mirksiukas.gif  4u.gif

Pagaliau grįžom iš sanatorijos. Tikrai nepailsėjus, bet ačiū D, sveiki jau. Teko ten ir kažkokią infekciją pasigauti. Praviduriavo kelias dienas vaikas, ir aš vieną dieną. Fui, koks baisus reikalas. O poilsio trūko man net labai, nes tas jų grafikas, vis leki ir leki. Mažius pora dienų pats vaikščiojo, o po to jau pavargo pats eiti, tai teko vis nešioti. Nuo nešiojimo vieną naktį taip nugarą įsiskaudo, kad likau be miego. Vėliau jau vežimaitį daugiau naudojau, tai buvo lengviau.
Sanatorija su mažu vaiku tikrai neskirta poilsiui biggrin.gif

QUOTE(kajoka @ 2014 01 31, 12:26)
Nerėčiau paklausti kaip jums sekasi atsisveikinti su "tiūtėm" kas buvo susidraugave, nes mums tai labai sunkiai, dar labai reikalingas daiktas ir užmiegant ir šiaip supykus  g.gif

Tūtė ir mūsų dar vis draugas, bet jau duodu tik miegant...

Sausio 26 d. išdygo paskutinis 20-as dantukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 08 vasario 2014 - 08:09
QUOTE(leja06 @ 2014 02 08, 09:07)
Sausio 26 d. išdygo paskutinis 20-as dantukas  thumbup.gif

Oho, sveikinu su šio etapo pabaiga smile.gif Maniškiui tik dabar "dyginėja" paskutinis iltinis (t.y. liks dar keturi krūminiai), įtariu, kad dėl to šiąnakt mes visai be miego, kas dešimt-dvidešimt minučių kėlėsi ir skundėsi, reikalavo ko nors... Jau seniai tokios košmariškos nakties nepamenu. Gerai, kad didžiąją dalį atvejų vyras jį ramino, nes aš su 38 sav. pilvu jau sunkiai iš lovos beišsiverčiu, tik per atstumą kalbinu, kai mamą šaukia...
Papildyta:
QUOTE(leja06 @ 2014 02 08, 09:07)

Ir aš jau duodu tik miegant ir TIK nakties miegą smile.gif Labai džiaugiuosi šiuo pasiekimu, nes paskutinius du mėnesius dieną beveik nepaleisdavo iš burnos. O dabar dienomis mūsų soskiukas "išeina į darbą" kartu su tėčiu. Kažkaip gan ramiai priėmė tokį paaiškinimą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Vis dar uzsale balandinukai biggrin.gif
QUOTE(katyte pelyte @ 2014 02 07, 22:42)
Biski pagyvinsiu temuke. Vakar pasverem peliuką - vualia, lygiai 10 kg!

Valio! Sveikinimai tokia proga 4u.gif

QUOTE(leja06 @ 2014 02 08, 08:07)
Sveiki,
Pagaliau grįžom iš sanatorijos. Tikrai nepailsėjus, bet ačiū D, sveiki jau. Teko ten ir kažkokią infekciją pasigauti. Praviduriavo kelias dienas vaikas, ir aš vieną dieną. Fui, koks baisus reikalas. O poilsio trūko man net labai, nes tas jų grafikas, vis leki ir leki. Mažius pora dienų pats vaikščiojo, o po to jau pavargo pats eiti, tai teko vis nešioti. Nuo nešiojimo vieną naktį taip nugarą įsiskaudo, kad likau be miego. Vėliau jau vežimaitį daugiau naudojau, tai buvo lengviau.
Sanatorija su mažu vaiku tikrai neskirta poilsiui  biggrin.gif

Sausio 26 d. išdygo paskutinis 20-as dantukas  thumbup.gif

smile.gif Na taip, su mazu vaiku (ypac sirguliuojanciu...) poilsio nedaug nedaug...
Bet smagu, kad sveiki pargrizot 4u.gif
Taip pat sveikinimai uzauginus jau visus dantukus! 4u.gif
QUOTE(kismet @ 2014 02 09, 11:37)
Oho, sveikinu su šio etapo pabaiga smile.gif Maniškiui tik dabar "dyginėja" paskutinis iltinis (t.y. liks dar keturi krūminiai), įtariu, kad dėl to šiąnakt mes visai be miego, kas dešimt-dvidešimt minučių kėlėsi ir skundėsi, reikalavo ko nors... Jau seniai tokios košmariškos nakties nepamenu. Gerai, kad didžiąją dalį atvejų vyras jį ramino, nes aš su 38 sav. pilvu jau sunkiai iš lovos beišsiverčiu, tik per atstumą kalbinu, kai mamą šaukia...
Papildyta:
Ir aš jau duodu tik miegant ir TIK nakties miegą smile.gif Labai džiaugiuosi šiuo pasiekimu, nes paskutinius du mėnesius dieną beveik nepaleisdavo iš burnos. O dabar dienomis mūsų soskiukas "išeina į darbą" kartu su tėčiu. Kažkaip gan ramiai priėmė tokį paaiškinimą.

Ech, jau finiso tiesioji wub.gif smagu, lauksim naujieneliu wub.gif
Kaip idomiai del soskiuko sugalvojot bigsmile.gif
O dantuku dygimas ziaurus reikalas, Matukas irgi jau paskutiniuosius kruminukus auginasi, tai oi kaip sunkiai, ir virusai matyt del to kabinasi, dabar gerklyte, temperatura vis uzkyla...
Kadangi pasiskelbiau naujienas per foruma, tai dabar teks pasisakyti, kad nebus mums dar broliuko ar sesytes...pabego zirniukas...deja, nelemta buvo sikart...

Atsakyti
QUOTE(Vukutis @ 2014 02 09, 16:22)

Kadangi pasiskelbiau naujienas per foruma, tai dabar teks pasisakyti, kad nebus mums dar broliuko ar sesytes...pabego zirniukas...deja, nelemta buvo sikart...

verysad.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Kaip liūdna Vukuti verysad.gif
Atsakyti
Vukuti, labai užjaučiu.... console.gif
Atsakyti