klebonija, nesiunčiau niekur, nes nenoriu nieko keisti, tiesiog manau normalu pergyvent, kad reiks palikti vaiką ir nematyti visą dieną, ar vienur ar kitur, 8 val teks dirbti visvien
Vukuti, tyliai sveikinu, super Ale, kiek jau turės balandinukai brolių/sesių
Atėjau paskaityti o kokios naujienos vukuti sveikinimai nuoširdžiausi, kad lengvai nėštumas praeitų
Vukuti
Vukuti, sveikinu
vukuti
Papildyta:
Perskaiciau viska, seniai buvau neskaicius... Vakar buvau tokiam psichologes seminare, tai Agai atskysiu, kaip ten ir sake, "Kodel taip brangini ta problema, del kurios naktim nemiegi? Ar ji tau labai reikalinga?" jeigu nereikalinga, tai spresk
(aisku, visada visokiu pasiteisinimu randam, bet gal daugiau veiksmu ir viskas issispres)
Papildyta:
Perskaiciau viska, seniai buvau neskaicius... Vakar buvau tokiam psichologes seminare, tai Agai atskysiu, kaip ten ir sake, "Kodel taip brangini ta problema, del kurios naktim nemiegi? Ar ji tau labai reikalinga?" jeigu nereikalinga, tai spresk
(aisku, visada visokiu pasiteisinimu randam, bet gal daugiau veiksmu ir viskas issispres)
_
Labai labai Pritariu, tik reikia surasti savyje jėgų spręsti ir keisti tai, kas nepatinka, bet tai yra taaaaaaaaaaipl nelengva...
Vukuti, dziaugiuosi labai ir sveikinu, visos laikysime špygas
QUOTE(Tiske @ 2014 01 15, 19:48)
vukuti
Papildyta:
Papildyta:
Labai labai Pritariu, tik reikia surasti savyje jėgų spręsti ir keisti tai, kas nepatinka, bet tai yra taaaaaaaaaaipl nelengva...
Vukuti, dziaugiuosi labai ir sveikinu, visos laikysime špygas
Vukuti, jau tuoj tuoj epideminį lygį pasieks tokios naujienos! :-) Mane tai džiugina, juk esu linkus pasigaut :D
Ot visai ir nebūtinai. Pvz mano mama dirbo buhaltere iš namų. Ir dar daugybė buhalterių taip dirba, darbdaviams tai dažnai būna labai didelis pliusas. O yra ir daugiau tokių darbų. Juk tu pati žinai.
Nors va ir parašei, kad nieko nenori keisti. Tai nesuprantu ko jaudiniesi? Jei nenori keisti, vadinasi tau taip patinka ;-)
Tekstų psicho-analizė - mano arkliukas, prašom nepykti ir neįsižeisti.
Oj kokia gera citata! Iš kitos pusės, kažkas ekstremaliais sportais užsiima, o kažkas kitaip mėgsta pasikraut :-)
QUOTE(Aga @ 2014 01 15, 14:25)
klebonija, nesiunčiau niekur, nes nenoriu nieko keisti, tiesiog manau normalu pergyvent, kad reiks palikti vaiką ir nematyti visą dieną, ar vienur ar kitur, 8 val teks dirbti visvien :)
Ot visai ir nebūtinai. Pvz mano mama dirbo buhaltere iš namų. Ir dar daugybė buhalterių taip dirba, darbdaviams tai dažnai būna labai didelis pliusas. O yra ir daugiau tokių darbų. Juk tu pati žinai.
Nors va ir parašei, kad nieko nenori keisti. Tai nesuprantu ko jaudiniesi? Jei nenori keisti, vadinasi tau taip patinka ;-)
Tekstų psicho-analizė - mano arkliukas, prašom nepykti ir neįsižeisti.
QUOTE(Tiske @ 2014 01 15, 19:48)
Vakar buvau tokiam psichologes seminare, tai Agai atskysiu, kaip ten ir sake, "Kodel taip brangini ta problema, del kurios naktim nemiegi? Ar ji tau labai reikalinga?" jeigu nereikalinga, tai spresk ;)
(aisku, visada visokiu pasiteisinimu randam, bet gal daugiau veiksmu ir viskas issispres) ;)
(aisku, visada visokiu pasiteisinimu randam, bet gal daugiau veiksmu ir viskas issispres) ;)
Oj kokia gera citata! Iš kitos pusės, kažkas ekstremaliais sportais užsiima, o kažkas kitaip mėgsta pasikraut :-)
Vukuti, sveikinu super duper tai ka, tu oficialioji desimtoji? kaip smagu )
Sianakt pas mus miegojo drauge su 4 men.mergyte zinot ka? as nzn ka su tokiu vaiku daryti..plius ji sveria 9 kg:) tai man kazkoks kosmosas..atsikele ir guguoja, prizadino braske kitam kambaryje..ech..kazkaip reiks pratintis prie nauju pokyciu idomu net paciai sau
Drauge sako,bet mes juk netriuksmavom(teisinosi, nors nera ko), ji net nesuverke..taip..bet mes pratusios miegoti mirtinoje tyloje:)) ach
braske pas baba, o mama vel suda mala:)
Sianakt pas mus miegojo drauge su 4 men.mergyte zinot ka? as nzn ka su tokiu vaiku daryti..plius ji sveria 9 kg:) tai man kazkoks kosmosas..atsikele ir guguoja, prizadino braske kitam kambaryje..ech..kazkaip reiks pratintis prie nauju pokyciu idomu net paciai sau
Drauge sako,bet mes juk netriuksmavom(teisinosi, nors nera ko), ji net nesuverke..taip..bet mes pratusios miegoti mirtinoje tyloje:)) ach
braske pas baba, o mama vel suda mala:)
Labos
Labai labai aciu visoms uz sveikinimus ir linkejimus!
Nu su tokiu palaikymu tai tikrai viskas turi buti ciki
Tai labai jau prasom, tokiu virusu mielai pasidalinsiu
Sakot jau desimtoji? Kazkaip nesuskaiciuoju tiek, gal dar ne visos sm prisidave?... Ai, koks skirtumas koks skaicius, svarbu, kad musu jau daug Idomu, kaip pildosi tas saraselis, kai raseme, kada kas planuoja As buvau uzpildziusi, kad po 2-3 metu
Labai labai aciu visoms uz sveikinimus ir linkejimus!
Nu su tokiu palaikymu tai tikrai viskas turi buti ciki
QUOTE(klebonija @ 2014 01 16, 11:43)
Vukuti, jau tuoj tuoj epideminį lygį pasieks tokios naujienos! :-) Mane tai džiugina, juk esu linkus pasigaut
Tai labai jau prasom, tokiu virusu mielai pasidalinsiu
Sakot jau desimtoji? Kazkaip nesuskaiciuoju tiek, gal dar ne visos sm prisidave?... Ai, koks skirtumas koks skaicius, svarbu, kad musu jau daug Idomu, kaip pildosi tas saraselis, kai raseme, kada kas planuoja As buvau uzpildziusi, kad po 2-3 metu
Sveikinimai Vukučiui
Aga, jei ne patį darbą nori keisti, tai visuomet galima kalbėtis ir tartis dėl darbo laiko.
Pradėk anksčiau, namo anksčiau pargrįši ir savo vaikelį ilgiau matysi
QUOTE(Aga @ 2014 01 15, 15:25)
klebonija, nesiunčiau niekur, nes nenoriu nieko keisti, tiesiog manau normalu pergyvent, kad reiks palikti vaiką ir nematyti visą dieną, ar vienur ar kitur, 8 val teks dirbti visvien
Aga, jei ne patį darbą nori keisti, tai visuomet galima kalbėtis ir tartis dėl darbo laiko.
Pradėk anksčiau, namo anksčiau pargrįši ir savo vaikelį ilgiau matysi
vabalauskiene, deja ne, kad ir kaip norėčiau, nes nuo mano darbo priklauso kitų darbas.
QUOTE(Aga @ 2014 01 16, 17:57)
vabalauskiene, deja ne, kad ir kaip norėčiau, nes nuo mano darbo priklauso kitų darbas.
O tai koks tavo darbas? Kokia specifika?
Man taip pat buvo neramu, kaip reiks suspėti. Bet viskas natūraliai susidėliojo. Būna ir darbe pavakaroti reikia, ypač dabar, sausį, nes metų pradžia, ataskaitos, biudžetai ir t.t. ir į komandiruotes važiuoti, bet kažkaip viskas stojo į vėžes ir atrodo, kad taip ir buvo ir turi būti.