Vukuti, jau tuoj tuoj epideminį lygį pasieks tokios naujienos! :-) Mane tai džiugina, juk esu linkus pasigaut :D
QUOTE(Aga @ 2014 01 15, 14:25)
klebonija, nesiunčiau niekur, nes nenoriu nieko keisti, tiesiog manau normalu pergyvent, kad reiks palikti vaiką ir nematyti visą dieną, ar vienur ar kitur, 8 val teks dirbti visvien :)
Ot visai ir nebūtinai. Pvz mano mama dirbo buhaltere iš namų. Ir dar daugybė buhalterių taip dirba, darbdaviams tai dažnai būna labai didelis pliusas. O yra ir daugiau tokių darbų. Juk tu pati žinai.
Nors va ir parašei, kad nieko nenori keisti. Tai nesuprantu ko jaudiniesi? Jei nenori keisti, vadinasi tau taip patinka ;-)
Tekstų psicho-analizė - mano arkliukas, prašom nepykti ir neįsižeisti.
QUOTE(Tiske @ 2014 01 15, 19:48)
Vakar buvau tokiam psichologes seminare, tai Agai atskysiu, kaip ten ir sake, "Kodel taip brangini ta problema, del kurios naktim nemiegi? Ar ji tau labai reikalinga?" jeigu nereikalinga, tai spresk ;)
(aisku, visada visokiu pasiteisinimu randam, bet gal daugiau veiksmu ir viskas issispres) ;)
Oj kokia gera citata! Iš kitos pusės, kažkas ekstremaliais sportais užsiima, o kažkas kitaip mėgsta pasikraut :-)