vj, pas mus darbe tai nerealus įkarštis,jau ruošiuos namo neštis ryt darbo, naktim pasėdėt, nes reik spėt daug iki maržos. O dar tas vaikas serga, reik spėt ir pas gydytoją po darbo, bet nieko, šiandien buvom, jau gerėja, dar tris dienas antibiotikai.
QUOTE(Aga @ 2014 07 14, 19:14)
vj, pas mus darbe tai nerealus įkarštis,jau ruošiuos namo neštis ryt darbo, naktim pasėdėt, nes reik spėt daug iki maržos. O dar tas vaikas serga, reik spėt ir pas gydytoją po darbo, bet nieko, šiandien buvom, jau gerėja, dar tris dienas antibiotikai.
Na jo, sunku, kai vaikas serga. Sunku susiderinti su darbu.
visa laimė, kad auklė - teta tobula, palieku labai ramiai sergantį, svetimam vargu ar ramiai sėdėčiau...
Aga, sveikatos Jokubeliui
Ačiū, jau šiandien paskutinė diena antibotikų savaitę atvargom.
Labas,
FB nespėju nei skaityt, nei rašyt. Tikiuosi, kad čia dar ne visos išmirę gal tik pačiom su savimi nesinori bendraut
Man čia toks klausimas parūpo: Ar dar yra bendraamžių naktį miegančių su sauskelnėm?
FB nespėju nei skaityt, nei rašyt. Tikiuosi, kad čia dar ne visos išmirę gal tik pačiom su savimi nesinori bendraut
Man čia toks klausimas parūpo: Ar dar yra bendraamžių naktį miegančių su sauskelnėm?
Tikrai, žinok, čia tyla
Maniškis jau metai laiko be sauskelnių tiek dieną, tiek naktį Jau net ir pamiršus apie jas, tai bandysiu prisimint nuo liepos mėnesio iš naujo Nuo pirmo dydžio
Saviškį naktim atpratinau prieš kokius 4-5 mėn.
Sveikos, mamytės,
noriu perduoti kvietimą dalyvauti įdomioje Sveikatos apsaugos ministerijos apklausoje apie ligonines/klinikas, kuriose gimdėte savo stebuklėlius:
ivertinkime ligonine
sėkmės
noriu perduoti kvietimą dalyvauti įdomioje Sveikatos apsaugos ministerijos apklausoje apie ligonines/klinikas, kuriose gimdėte savo stebuklėlius:
ivertinkime ligonine
sėkmės
QUOTE(tante_ @ 2015 02 04, 23:26)
Tikrai, žinok, čia tyla
Maniškis jau metai laiko be sauskelnių tiek dieną, tiek naktį Jau net ir pamiršus apie jas, tai bandysiu prisimint nuo liepos mėnesio iš naujo Nuo pirmo dydžio
Smagu Jums su Aga
Aš manau, kad jau galutinai sauskelnėm "prisidžiaugiau", todėl taip ilgai tempiam. Nežinau kaip atpratinti naktį nesiusiot Ir iš vakaro neprigeria ir ant puodo padaro, bet beveik kiekvieną rytą sauskelnės pridarytos
Daina, dar nemažai miegančių naktį su sauskelnėm. Kažkada diskutavo FB apie tai.
nemanau, kad labai verta čia pergyvent, ypač, jei iš po nakties pampis pilnas
viskas su laiku
nemanau, kad labai verta čia pergyvent, ypač, jei iš po nakties pampis pilnas
viskas su laiku
QUOTE(Daina @ 2015 02 04, 14:19)
Labas,
Manasis dar miega naktimis su sauskelnėmis.