QUOTE(Deganti @ 2014 01 14, 10:48)
Angele, o Jus įspėjo apie namie tykančius "pavojus"? Kraujo liga sergant labai svarbu pirma higiena, mano laikais net juokas toks buvo, kad vedėjas eidavo tikrint ar visi po rytinio dušo, toliau maistas - tik apdorotas, jokių žalių produktų, trečia vaikų ligos, jei įmanoma, gal neveskit tuo periodu į darželį, nes dažnas scenarijus, vaikui sloga - ligoniui jau ir antibiotikų prireikia, man pačiai taip yra buvę laikiausi visas chemijas kuo puikiausiai, po paskutinės mažoji susirgo net nelabai ten kažkas, truputį peršalo, o man teko krautis tašę ir varyt į skyrių, guldė iškart, nes kraujo rodikliai nukritę buvo iki pat minimumo, antibiotikai į veną.
Šiaip tai labai linkiu, kad išleistų namo, namų sienos, vaikų klegesys gydo ne blogiau nei naujausi vaistai, taip ir bus pamatysi
Ačiū, taip perspėjo. Su diagnoze sužinojom viską. Aibė klausimų aišku, kaip saugot nuo vaikų... Tas mane neramina labiausiai. Bet neverta užkraut kažkam, padidinta higiena kol kas daugiau nesumąstau.Šiaip tai labai linkiu, kad išleistų namo, namų sienos, vaikų klegesys gydo ne blogiau nei naujausi vaistai, taip ir bus pamatysi
Namų dezinfekavimas, valymas ir tt. Turim kvarco lempą, ją kažkiek naudojam.
Gelis rankų dezinfekcijai.
Į darželį neleisti teoriškai galiu, nes iki rugsėjo su mažaja namie. Bet kažin kaip vyrui visą dieną klegesys, jei savijauta blogesnė, irzlumas, o čia dar ramybės nėra Be to vaikams patinka daržely Ir man dabar vieną mažąją kažkam palikt valandžiukei papraščiau nei visus tris.
Ačiū už priminimus. Dėl maisto labai saugosi. Meniu koreguojasi pagal tyrimus.