QUOTE(Angele @ 2014 02 18, 15:51)
Sena pažįstama, stiprybės jums, tėčiui daug sveikatos. kaip jau rašė gal galima tyrimus darytis pad save arba gultis į ligoninę.
Aciu
Rupuzkes neguldo i ligonine, tipo, vietos neturi
Bandem tos vietos issireikalauti per vedeja, tai buvo dar blogiau: vieta vis tiek neatsirado, o chemikai paskui ant tevo atsigriebe, ignoravo visa diena, neleido chemijos
QUOTE(dvyne9 @ 2014 02 18, 16:00)
Aš ne simptoms turėjau omeny, bet visą eigą, kurią aprašėte. Jei aš ko nepraleidau, tai panašius simptomus jausdavote dar vaikystėje. Jie tai pradingsta, tai atsiranda. Ir panašu, kad susiję su tam tikra įtampa( arba aš neteisingai supratau) Dabar galejo išprovokuoti mažylio gimimas ir auginimas. Jei Jums būtų piktas auglys smegenyse, taip nebūtų. Jis būtų progresavęs, o su juo kartu ir simptomai, nebūtų taip, kad yra, po to keletą metų nėra, po to-vel...Net jei tai būtų santykinai nepiktas auglys, augantis lėtai, ir tai kazin ar tokia eiga būtų. Na, o kad nusprendėte pasitikrinti, labai šaunu, bus aiškiau.
Pasirasau po kiekvienu zodziu
Nereikia kiekvienam galvos suskaudejimui Friskes liga pavyzdziu laikyti.
QUOTE(As Monika @ 2014 02 18, 16:09)
Na man vaikysteje viskas prasidejo, bet po paumejimu nepraeidavo, darosi vis blogiau, tik kad galvos skausmas tai uzeidavo, tai praeidavo, bet tas realybes sumazejimo jausmas nepraeina, tai ir atrodo, kad kazkas galvoje uzspausta. Ir dabar savaite skauda galva, kaip su plyta buciau gavus jausmas, ir blogiau jauciuosi, tai lyg kazkoks paumejimas dabar vyksta, is lovos keltis nesinori nes viskas siubuoja aplink.
O ir simptomai besikartojantys i vegetodistonija panasus.
Issireguliuoja vegetatyvine nervu sistema, stai ir siubuoja grindys, galva plysta.
O kiek mazyliui laiko? Gal laikas ji nujunkyti? Arba neduoti mp, kol pleciancius gersit?