QUOTE(As Monika @ 2014 02 17, 17:21)
bet kai zmogus serga, jis ta jaucia..
Kai serga - taip, bet kai serga vėžiu - nebūtinai. Paskutiniuosius trejus metus aš jau nešiojau tą zarazą, tai nepasakyčiau kad taip baisiai jaučiaus. Ir dabar po gydymo: kol dar neplito, jaučiaus blogiau, nes geivelėjaus nuo chemoterapijos, kai po truputėlį atsigaut pradėjau, ėmė ir išplito. Dabar jau žinau, kokie simptomai gali rodyti jo buvimą/grįžimą, bet to žodžiais nenupasakosi, ir tai daugiau individualu. Be to tie simptomai iš vienos pusės vos ne kasdieniški, iš kitos pusės turi specifinį pobūdį. Kaip sena pažįstama sako, gali būti ir kraujagyslių susiaurėjimai ar spazmai.
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 02 17, 16:44)
Dėl to, kad neįteisinta, mažai tyrimų, neįrodyta nei teigiamo, nei neigiamo poveikio, anot jos. Ir brangiai kainuoja. Nusileido tik tiek,kad po kepenų biopsijos ir MRT atsakymų bus konsiliumas ir apsvarstys. Jaučiu kad aš ją šiandien sunervinau. Bet aš paskambinau Dr. Striogai, tai jis liepė ateiti pas jį ir pasitarti, plius ten kraujo tyrimai reikalingi ir paimti kraują iki chemijos, tai reiks susitarti prieš nešant kraują krešėjimui (čia biopsijai reikia), tai jis sakė pareikalaut, kad jį pakviestųį konsiliumą. Jaučiu aš prisivaidinsiu ten su savo reikalavimais