QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 02 17, 10:12)
Tik dabar pamaciau ir skubu pakomentuoti
Netikiu Kiek sveriat dabar? Dar pabadausit... Mano vienos drauges kolega darbe badavo - sake staigiai issaiskino nes stogas zmogui pradejo vaziuoti. Paciai vienai be prieziuros jokiu budu negalima badauti.
Gal siek tiek padrikai parasiau, bet pavargus po chemijos, tai mintys ne i ta puse deliojasi
Papildyta:
O pas sita ko? Ji ka - chemoterapeute?
Netikiu Kiek sveriat dabar? Dar pabadausit... Mano vienos drauges kolega darbe badavo - sake staigiai issaiskino nes stogas zmogui pradejo vaziuoti. Paciai vienai be prieziuros jokiu budu negalima badauti.
Gal siek tiek padrikai parasiau, bet pavargus po chemijos, tai mintys ne i ta puse deliojasi
Papildyta:
O pas sita ko? Ji ka - chemoterapeute?
Ačiū už nuomonę. Šiaip man Svetos K. komentaras sustatė šiek tiek viską į savo vietą dėl to J.Petraičio mitybos. Tik ten ne badavimas, o baltyminė dieta su riebaliukais, žiauriai ribojant angliavandenius. Prieš kokia 10 metų laikiausi tokios populiarios Atkinso dietos (dabartinėm akim žiūrint nebūtinai ir reikėjo ), tai per pora mėn numečiau 10 kg ir buvau baisiai patenkinta. kai po pusmečio priaugau 15kg vėl ėmiausi jos, tai po poros ar trijų savaičių išmėtė visą kūną furunkulais ir daugiau jos nebesilaikiau . Dabar sverius "pakankamai" , svoris ir toliau auga, nuo pirmadienio dingo apetitas ir pradėjau rytais viduriuoti, tai jau trijų kg neturiu. bet savaitgalį pailsejau ir vienas jau sugrįžo O dar sako, kai turi mts, tai dingsta apetitas, ir krenta svoris
Pas Bloznelytę neisiu, ja netikiu, teko iš pirmų lūpų išgirsti tokią info, kad mėgsta ligonius, kai jau yra kaip ir nepasitvirtinusi diagnozė, bet dar nepateikta ligoniui, tada ji imasi ir "išgydo".
Šiandien besišypsanti, kuri jau chemija, ar dar daug liko?
kalbėjau su J.Rutkauskiene dėl DLV. Skeptiškai ir ne chemoterapijos metu. NBet viską spręs konsiliumas po biopsijos.
o kepenų biopsija labai skausminga? Su narkoze, be? Po jos galėsiu vairuoti? ar reikia kad kas nors šalia būtų? Ai, visi kepenų tyrimai iš kraujo 'perfect"