QUOTE(safyre @ 2014 01 10, 12:53)
o kaip kaunietes pas jus vyksta isankstinis tyrimu paskyrimas? jus pasijauciate blogiau, apsilankote pas gydytoja ir apsilankymo metu jums paskiria nauja tyrimu data? ar tai telefonu suderinate?
Tyrimų datą paskiria, kai apsilankau pas gydytoją. Bet tie tyrimai greitai nebūna. Kai pati užsičiuopiau guzelį, tai pas gydytoją užsiregistravau 2013. 04.15, paskyrė echoskopą 5.21, mamogramą padarė 5.28, 6.4 paėmė stulpelinę biopsiją. 6.14 padarė krūtinės ląstos KT, šį tyrimą taip pat paskyrė, kai lankiausi 4.15. Vienu žodžiu, atsakymas lygiai po 8 savaičių po apsilankymo pas gydytoją, kad yra v... ir reikia operacijos. Manau, kad per daug užtempė su tais visias tyrimais. Tokiais atvejais turėtų ekstra tyrimus daryti. Nesuprantu aš tų eilių, kažkoks išpūstas reikalas. Kai nueinu paskirtu laiku, tai eilių tikrai nebūna.
Man tos 8 savaitės laukimo, pakol padarė tyrimus, buvo košmaras (aš pirmą kartą buvau operuota 2010, ir praėjau visą gydymą). Dabar tą patį praėjau antrą kartą. Todėl linkiu stiprybės ir sėkmės tai, kuri jaučia tą patį.