Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 44

QUOTE(safyre @ 2014 01 10, 12:53)
o kaip kaunietes pas jus vyksta isankstinis tyrimu paskyrimas? jus pasijauciate blogiau, apsilankote pas gydytoja ir apsilankymo metu jums paskiria nauja tyrimu data? ar tai telefonu suderinate?

Tyrimų datą paskiria, kai apsilankau pas gydytoją. Bet tie tyrimai greitai nebūna. Kai pati užsičiuopiau guzelį, tai pas gydytoją užsiregistravau 2013. 04.15, paskyrė echoskopą 5.21, mamogramą padarė 5.28, 6.4 paėmė stulpelinę biopsiją. 6.14 padarė krūtinės ląstos KT, šį tyrimą taip pat paskyrė, kai lankiausi 4.15. Vienu žodžiu, atsakymas lygiai po 8 savaičių po apsilankymo pas gydytoją, kad yra v... ir reikia operacijos. Manau, kad per daug užtempė su tais visias tyrimais. Tokiais atvejais turėtų ekstra tyrimus daryti. Nesuprantu aš tų eilių, kažkoks išpūstas reikalas. Kai nueinu paskirtu laiku, tai eilių tikrai nebūna.
Man tos 8 savaitės laukimo, pakol padarė tyrimus, buvo košmaras (aš pirmą kartą buvau operuota 2010, ir praėjau visą gydymą). Dabar tą patį praėjau antrą kartą. Todėl linkiu stiprybės ir sėkmės tai, kuri jaučia tą patį.
Atsakyti
Man ir šiandien kažkaip lengviau. Vėl įgavau vilties. Mama pamažu taisosi. Gal ir tos bangos veikė, kad jai taip buvo taip negera. Perpylė kraują, pakeitė antibiotikus. Pirmadienį ir antradienį darys magnetinį rezonansą, tai bus aišku.
Atsakyti
Labas vakaras. Mano mamyte vakar paliko mus sad.gif

Laikykites kiti ir kovokite su sia ligele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2014 01 10, 18:54)

Laikykites kiti ir kovokite su sia ligele.  4u.gif

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2014 01 10, 18:54)

uzmigo.... verysad.gif uzuojauta.nu negaliu kaip liudna ir baisu.Stiprybes seimai...
Atsakyti
Taip safyre ,mes sutariame telefonu del datos.Taip visada vyksta.Mum del uzregistravimo labai toli vaziuoti.Todel vaziuojame tik ,atlikti tyrima .
As begalo dziaugiuosi savo gydytoju,jei kas blogai man ,jis pats man duoda zinia. 4u.gif

ASARA... uzuojauta begaline...stiprybes jusu seimai verysad.gif
Atsakyti
sad.gif visoms mamytems amzina atilsi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2014 01 10, 17:54)

Priimkite nuoširdžiausią užuojautą ... Nors puikiai suprantu, kad žodžiai šiuo metu nieko nereiškia.
Atsakyti

Vargšyte, užuojauta tau, našlaite.

Jau baisu skaityti čia darosi.
Atsakyti

verysad.gif Stiprybės Jūsų šeimai ir didelė užuojauta.
Atsakyti
Dekui visom. Daktarai stebejosi, kad daug vietu buvo mts, o mano mamyte iki paskutinio ikvepimo buvo be skausmu ir sveiko proto.
Atsakyti
Paskaičius temą kartais randu patarimų, patirties, bet ir tuo pačiu tiek nerimo... Nepratus prie netekčių, baisu...

QUOTE(Mergelė @ 2014 01 09, 22:26)
Smagu girdėti, kad yra nors ir mažas grūdelis link gerumo pusės. Tuoj viskas pradės tvarkytis. Gal čia jam buvo tik stiprus šalutinis chemijos poveikis. Stiprėkit abu. 4u.gif
Ačiū, kol kas geryn. Ramiau matant, kad jau ne tik iki wc, bet ir pasisverti nuėjo. Kad pasivaikščiojo koridorium 10 minučių, nes pastarosios dienos buvo sunkios dėl skausmų ir jėgų neturėjimo.
Bet vis tik chemiją dar atidėjo iki pirmadienio. Ryt KT darys pilvo organų. Žiūrės kas kelia žarnyno bėdas, bei inkstą kuris nepatinka.

Užuojauta...
Atsakyti