QUOTE(Remedy @ 2014 02 10, 18:56)
Willow, tik nepasiduokit be kovos! Ir tikrai mažiau skaitykit statistikas. Aš kol neskaičiau galiu drąsiai sakyti kad jaučiausi 100 kartų geriau. Juk prisiskaitai ir pradedi taikyti sau, tai ten skauda, ten maudžia ir t.t kiekvienas mes unikalus ir kiekvienam viskas skirtingai. Aš dar tik pradedu kovą, pridaviau kraujus, biopsijas ,lauksiu atsakymų (dar kartą) bet daugiau jau neskaitau kas gali būt ir kaip gali baigtis, ai,svarbu šiandien gerai, o rytojus dar toli. Vadovaujuos posakiu kurį kažkur nuskaičiau, gal net ir čia, kad "Aš šiandien šypsausi. Paverksiu rytoj".
Tuo labiau, kad dauguma tu statistiku greiciausiai isvestos is 10 ar daugiau metu senumo duomenu, kai gydymas dar buvo kitoks.
As dabar sau sakau, kad turiu daryti tai, kas man priklauso-klausyti, ka sako mano daktarai, vykdyti viska, kas paskirta, tausoti save, kad atlaikyciau visas chemijas ir-tiketi. O statistikos, prognozes ir kiti panasus dalykai-ne mano reikalas. Statistikos zinojimas tikrai neprisides prie mano sveikimo, tai kam kvarsinti sau galva.
Remedy, smagu del jusu optimizmo, jis tikrai pades jums sveikti. Sekmes!