QUOTE(willow @ 2014 02 10, 16:17)
Iki šios dienos yra daug ko panašaus. Deja, po šiandien dienos tyrimų situacija visai kitokia. Rašo, jog lieka 2-3 metai. Maksimum. O tai suvokt sunku. šiandien klausiau E. Stakionio - ar verta kankintis su ta chemoterapija... Gal tie metai būtų kokybiškesni, nes jaučiuos ne taip jau prastai.... Sakė visada verta... o man nežinau kaip atrodo. Priešš aną gydymą buvau tvvirtai nusiteikusi. Dabar knibžda abejonės. O kaip V.Česas, gal kas turite tel.Nr.? Bandysiu internete ieškot.
ojoj, gydytis būtina tikrai būtina, čia ne tas žodis, kad verta, čia tiesiog būtina, juk ką ten pasiskaitėt, tai tik statistika, kiekvienas mes kitoks, jei staiga va griebsitės tos chemijos, bus ir rezultatas, jei gydytojai Jūsų nenurašo, nenurašykit pati savęs, kažkada man mama kai jau buvo labai sunku, tiesiog labai baisu vienu momentu buvo, reikėjo eit švytintis, o aš klaustrofobikė, sakiau ir gal nereikia, bijau, bet mama pasakė, apsidairyk senučiukai eina gydosi nenuleidžia rankų, o tu... taip ir Jūs nenurašykit savęs. Taip čią minutę labai baisu, apie tai dažnai susimąstau, nežinau kokia pačios reakcija būtų, bet tikiu, kad šalia Jūsų daug palaikančių žmonių ir mylinčių, ir tikrai verta pasistengti dar kartą.