Surašau kam įdomu: imunitetui RM-10, antioksidantas evelor, detoksikacijai grynas vandui
ir pektinai (pagal tą jo sąrašiuką -kepti obuoliai, morkos arba...), propolis, stresui (kada reikia ) herbastres ir iki 2 valg. šaukštų medaus, traumelio tepalu tepti krūtį, jei jautri, dilgčioja. kursas 6 mėn. :21 d. vartoti, 7 d. pertrauka, paskui vėl 21 d. ir vėl 7 d. pertrauka.
kadangi gaunu biologinę terapiją, tai jokių žolinių arbatų nepriskyrė, kadangi jos mažintų vaisto poveikį.
nida, o tau padarė kaulų scintigrafiją?
Dėl sekimo eigos, tai man buvo 1 k. metuose mamograma, 1 k. metuose echoskopas krūtų ir vidaus organų, 1 k metuose rentgenas, kaulų scintigrafija po 2 metų. Markerį padarydavo, tai, kai išsiprašydavau, atseit neinformatyvus. Nors pati darydavausi užsavo pinigus kas tris mėn. Mano atveju, tai jis, ko gero, informatyvus. Tik nežinau koks buvo prieš pirmą operaciją, niekas nepadarė, o pati nesugalvojau.
To ENG savo bendro kraujo tyrimuose nerandu. Bet praeitą sav. buvau pas šeimos gydytoją, tai padarė tą ENG atskirai, tik dar atsakymo nežinau, reikia nuvažiuoti. Kažin, jei imant kraują, sutrūko kraujagyslė, ranka pamėlo, tai kraujagyslei jau viskas, ji jau nebegera. Man imant kraują, seselė pasakė, kad sutrūko, bet ndaėjo paklausti pas ją šito. Dabar kai ranka pajuodo, tai klausimas iškilo.