QUOTE(rasų lanka @ 2014 02 05, 10:08)
Labas.
Mano mamytė turėjo kaulų mts. Gal reiktų nebedaryti mankštos bent jau laikinai , kol pasidarysi tyrimus - iš kur to skausmo priežastis. Nes jeigu tai iš ligelės pusės (tikrai to nelinkiu) - kad nepakenkti sau. Būtinai reiktų pasikonsultuoti su gydytoju.
Rasa, o kokie konkrečiai simptomai buvo?
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2014 02 05, 11:35)
labas rytas
ga kas gaetu atsakyti
.vyrui krauja padare daug visokiu nukrypimu i apacia.tebesilaiko mazakraujyste.limfocitu mazai/ir dar tas ENG 43.Ar galetu dar kraujas neatsistatyti nuo svitinimo.po paskutinio gavos svitinimo praejo trys savaites.Dar kepenu fermentus dare.bet atsakymo snd neturim.Vel kariaujam su apetito praradimu.bet Megace seimos gydytoja neisrase.motyvuodama kad gal geriau dar palaukti.gal naturaliai atsistatys
Tikrai dar mažai laiko praėjo. man atsistatinėti pradėjo gal po kokio pusmečio. Jei kepenų fermentai bus sukilę, tegu geria Jadvygos arvatą Nr, 5, ilgai ir nuobodžiai, mėnesiais, man atstatė
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2014 02 05, 11:41)
o koks ENG buvo pradžioj ir vėliau, reikėtų vertint dinamiką. Aš kai gydžiausi tai vedžiau kalendorių, kai padaro kraują užsirašydavau pagr. lekocitai, eritrocitai, hemaglobinas, trombocitai (na dabar gi galima visad atsikuopijuot arba elektroninėj kortelėj pažiūrėt) ir ENG. Ir tada matydavau, kaip palaipsniui taisosi ar nesitaiso, ar blogėja rodikliai, pvz. nustačius ligą ENG buvo 61, vėliau vis mažėjo po truputį kol patapo norma
Taip, reikia daryti tokį dienoraštį ir stebėti dinamiką
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2014 02 05, 11:58)
Nežinau visų diagnozių, gal yra galvos smegenų navikų turėjusių?
Sesei recidyvas, prieš 4 metus operuotas galvos smegenų navikas- 2 laipsnio piktybiškumo astrocitoma. Kitą savaitę operuoja
, galima laukti, bet didėjimas nieko gero neduoda. Paaštrėjo epilepsija, atsiradusi po operacijos ir tt. Tik galiu įsivaizduoti kaip ji jaučiasi, vėl viskas iš pradžių.
Paršyk Gražuoliukui, paieškok jos posto, jai ta pati diagnozė ir antra operacija po nesėkmingos pirmosios