QUOTE(Edmė @ 2014 01 24, 19:45)
Mergaitės, kurioms buvo gydytas krūties v. atsiliepkit. Ar buvo jums darytas markeris prieš operaciją ir pabaigus gydymą (chemiją ir spindulinį). Kaip jis keitėsi po gydymo, ar sumažėjo ir kiek? Tilpo į normos ribas?
Edme, as markeriams pati nuolat mokamai priduodavau krauja kol mane stebejo del fibroadenomos.
3 men iki man nustatant vezio diagnoze markeriai buvo geri. Niekad nebuvo pakiles, ne vienas is 3 daromu.
Ir viso gydymo eigoje (jau 6 metai) markeris pradzioje buvo daromas kas 3 men, veliau kas pusmeti - jokiu nuklydimu. Jis man visikai neinformatyvus.
QUOTE(nida44 @ 2014 02 04, 11:58)
Galuojuosi su nugaros skausmais. Ir nesuprantu, ar tai kokios osteoporozės pradžia, ar kas iš kitos - mūsiškės srities.
nida44, as su savo skausmais jau visiems daktarams ikyrejau. Neurologe patare pradeti nuo scintigrafijos. Jei ten svaru, tada ieskot kitu priezasciu. Taip ir padariau. Osteoporoze irgi galima, nes gydymas tikrai veike kaulus...
QUOTE(arune @ 2014 02 04, 19:04)
Mergaitės, kaip dažnai jums daro tyrimus, kai po gydymo praėję trys metai? Aš šiandien buvau, darė mamogramą, rentgeną (viskas gerai), o sekantis vizitas - po metų
. Man baugu taip - vis tik 3 st., HER +++, dar G3 ir buvęs recidyvas. Baisu, kai nėr su kuo pakalbėt "ta tema" ištisus metus. Žinoma, daktarė sakė, kad jei kas būtų ne taip metų bėgy - skambint ir atvykt.
arune, man darydavo pirmus pora metu kas 3 menesius markerius, kas pusmeti echoskopija ir mamograma, rentgena karta metuose.
Veliau kasmet mamograma, echoskopija, markeriai, rentgenas, ginekologo apziura 2 kart metuose.
Pernai del kaulu skausmu buvau pas onkologa 3 kartus. Po scintigrafijos paskyre vizita po 3 men, nes kazkas kaukoleje nevisai svaru, tai stebejimui.
QUOTE(Edmė @ 2014 02 04, 19:29)
Ačiū atsakiusioms. Buvau šiand. pas fitoterapeutą. Parašė kokius papildus naudoti imunitetui, antioksidantus ir kt..
Gal pasidalink KA Tau paskyre...