Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 44

QUOTE(safyre @ 2014 01 31, 16:30)
pasidomesiu, dekui.  kaina, jei ir nekompensuojama, prieinama. bet prie isvardintu vezio rusiu, kam jis tinkamas, sarkoma nera pamineta  g.gif

Reikia klaust chemoterapeuto. Epirubicinas taip nealina širdies, kadangi paskui sekė metai herceptino, tai doxorubicinas buvo atmestas būtent dėl to.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 01 30, 21:36)
butent  doxorubicina mamai ir leido. sprendziant is kilusiu pasaliniu poveikiu, sakyciau, kad pernese gana lengvai.

Mano mamytei šią chemiją lašino nuo praeitų metų balandžio iki gruodžio. Tai ir buvo paskutinė chemija, kurią ji gavo. verysad.gif Širdelė jautė stiprų šalutinį poveikį bei buvo veiksminga, nes buvo pagerėjimas. Jei būtų netaikę, tai būtum pirkę patys.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2014 01 31, 17:42)
Reikia klaust chemoterapeuto. Epirubicinas taip nealina širdies, kadangi paskui sekė metai herceptino, tai doxorubicinas buvo atmestas būtent dėl to.

Manęs chemoterapeutas apie epirubiciną neinformavo. O pačiai, kad paklausti, tai reikia žinoti apie ką klausti. Dabar jau žinau smile.gif. Doxorubiciną gavau 2010 m. 6 kartus, 2013 m. 2 kartus (tai ir buvo jau norma, išskaičiuota , atsižvelgiant į svorį, aiškino kaip, bet neatsimenu). Po jo seka herceptinas, kuris irgi kenkia širdžiai. Dėl tų 2 kartų klausiau, kodėl būten šis vaistas, ar negalima pakeisti kitu, nes abejojau jo efektyvumu, kadangi liga atsinaujino. Chemoterapeutė atsakė, kad tai vienas efektyviausių vaistų gydant krūties v., JAV jis taip pat išlieka pagrindiniu vaistu gydant šios rūšies v.
Tai va, ir pasitikėk savo gydytoju, o pasitikėjimas šiame reikale labai labai svarbus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2014 01 31, 20:17)
Chemoterapeutė atsakė, kad tai vienas efektyviausių vaistų gydant krūties v., JAV jis taip pat išlieka pagrindiniu vaistu gydant šios rūšies v.

Aš galvojau, kad jie bemaž vienodi abu. Tik vienas turi didesnių šalutinių širdžiai, kitas ne. Manau kiekvienas gydytojas žino ką daro, ir daro geriausiai.

Nors čia, kaip <vaistininkas> pasakytų, per žmogų ant dviračio pravažiuoja plentvolė, o jam rūpi ar marškiniai nesusilamdėsmile.gif

Atsakyti
Labas mergaites. Noriu ir as su jumis pabendrauti, jus tokios protingos,ir daug patyrusios thumbup.gif
Mane kankina nezinia, o pasikalbet nezinu su kuo, tai nutariau tai padaryti su Jumis.

Trumpa mano istorija: Pernai vasario menesi man pasalino inksta, 3 stadija,bet neisplites,kiti tie skaiciukai nuliukai,aciu Dievui.
Jokio gydymo netaike.Kas 3 menesiai tikrinaus, dariausi KT ir MGR, viskas buvo normos ribose, o va si karta kai padare KT rado laisvo skyscio pilve. Pasiunte pas ginekologe,paeme markeri, persviete plaucius. Laukiu atsakymo ir taip neramu ..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija69 @ 2014 01 31, 21:22)
Labas mergaites. Noriu ir as su jumis pabendrauti, jus tokios protingos,ir daug patyrusios  thumbup.gif
Mane kankina nezinia, o pasikalbet nezinu su kuo, tai nutariau tai padaryti su Jumis.

Trumpa mano istorija: Pernai vasario menesi man pasalino inksta, 3 stadija,bet neisplites,kiti tie skaiciukai nuliukai,aciu Dievui.
Jokio gydymo netaike.Kas 3 menesiai tikrinaus, dariausi KT ir MGR, viskas buvo normos ribose, o va si karta kai padare KT rado laisvo skyscio pilve. Pasiunte pas ginekologe,paeme markeri, persviete plaucius. Laukiu atsakymo ir taip neramu ..... verysad.gif

Mano broliui irgi panašiai su inkstais. Tik jam 1 stadija, inksto nešalino ,Buvo ilgas ir komplikuotas gijimas po operacijos. Reik operuoti ir kitą, nes tumoras yra ir ant kito. Kaip tau buvo pastebėtas inksto navikas? T.y. kokie buvo pirminiai požymiai.
Atsakyti
Man uzejo stiprus akmenliges priepuolis, ir darant echoskopija daktare pamate darini ant inksto. Vasario 5d. isoperavo tulzies pusle, po to dar padare KT ir issiunte i Vilniu, o vasario 21d.iseme inksta VOI. unsure.gif

O kaip tavo brolis pastebejo.? As absoluciai jokiu pozymiu nejauciau.
Atsakyti
Jam pastoviai mausdavo šoną. Kankino venų trombozė. Buvo mama VOUI po operacijos, jam pasidarė labai negerai. Pasiūliau nuvažiuoti į Grybo g. esančią kliniką (nes jis gyvena Klaipėdoj), ten apžiūrėję pasakė, kad reik važiuoti į onkologinį. Taip ir prasidėjo jo keliai. Dabar paliktas stebėsenai. Atliko tą genetinį testą. Laukia rezultatų ir eis pas Česą.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 02 01, 12:08)
Jam pastoviai mausdavo šoną. Kankino venų trombozė. Buvo mama VOUI po operacijos, jam pasidarė labai negerai. Pasiūliau nuvažiuoti į Grybo g. esančią kliniką (nes jis gyvena Klaipėdoj), ten apžiūrėję pasakė, kad reik važiuoti į onkologinį. Taip ir prasidėjo jo keliai. Dabar paliktas stebėsenai. Atliko tą genetinį testą. Laukia rezultatų ir eis pas Česą.

O kodel atliko genetini testa? Serga dar kas nors giminej? Ir man reiktu pasidaryt ji,nes mano mamyte sirgo kruties veziu.
Atsakyti
Sakyčiau, labai įdomu:

http://www.cancernet...amp;ts=31012014
Atsakyti
QUOTE(Dija69 @ 2014 02 01, 15:19)
O kodel atliko genetini testa? Serga dar kas nors giminej? Ir man reiktu pasidaryt ji,nes mano mamyte sirgo kruties veziu.

Taip, sirgo mama kiaušidžių vėžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 01 vasario 2014 - 16:08
Gal galėtumėt dar kartą parašyti Ruolios telefoną. Ir kur ten jį rasti reikia -Santariškių poliklinikoje? Ar įmanoma neužsiregistravus iš anksto nueiti ir priims?Ar reikia siuntimo ar be siuntimo? Mokama? Ir kiek? Nerandu info. Ačiū.
Atsakyti