Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 44

QUOTE(Deganti @ 2014 01 30, 22:53)
asmeniškai aš esu galbūt kitaip nusiteikus, nes niekad neturėjau grupės. 

Gerai, jei esi ne viena šeimoje ir turi vyrą, kuris, tau susirgus, atlaikys visas namų kertes. O jei viena? O jei turi ne tik vaduotis iš ligos, bet ir duonos užsidirbt? Mano atveju, iki ligos turėjau nemažą verslą, kurį teko iš pražių stipriai susimažint, o vėliau uždaryt visai, nes nesiderino su sveikata, nebepatempiau jau, o į savo vietą pastačius žmogų - viskas griūt pradėjo finansine prasme. Po gydymo nutariau ieškotis darbo pagal specialybę, ir ką - jokių prošvaiščių. Dirbu šiuo metu ne pagal specialybę puse etato už nuostabų ( biggrin.gif ) 600 Lt atlyginimą. Manote, gerai jaučiuosi? g.gif Todėl grupės gaunami 570 Lt man yra išsigelbėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 31 sausio 2014 - 08:57
Gerai, kai sveikata leidžia dirbti. Vyro darbas reikalaujantis ir nemažai fizinių pastangų, ilgos darbo valandos. Po kiekvienos chemijos jaučiamas didesnis nusilpimas, po geros savaitės pradeda gerėti. Gal pradžia tokia. Atsistatys pasveikus, apie darbus negalvoja. Nors neramu, nes artėja 4 mėn terminas nedarbingumo, o toliau lyg komisijos ir tt. Kai galėsim išleisti mūsų mažąją į daržiuką aš grįšiu darban tikiuosi pilnu pajėgumu, kad finansinė padėtis atsistatytų...

Minėjot, kad kenkia širdžiai, vyrui pirmoji buvo ta stiprioji chemija Dohorubicinas. Prasidėjo tachikardija ir tt, echoskopija pakitimų nerodo. Bet gali būti dėl jos poveikis taip supratau. Dabar jau lašinimai metotreksatą, vinkristiną, kasdien geria merkaptopuriną.
Dėl finansinės gydymo pusės labai tikiuosi, kad nebus kokių ribojimų, nors gydymas beproto brangus g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .baigesi ir musu ramybe.siandien vyras krauju atsikosejo.nieko gero.isleke i santariskes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 01 31, 12:27)
Labas rytas 4u.gif .baigesi ir musu ramybe.siandien vyras krauju atsikosejo.nieko gero.isleke i santariskes verysad.gif

Ida ,dar negalvok apie blogiausia,gal dar nera taip blogai...Laikkykites :*
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 01 31, 12:27)

Ida, ramiai. Man taip yra buvę 2 žiemas iš eilės. Pabrėžiu - ŽIEMAS. Aš labai puikiai suprantu jūsų būseną, aš irgi lėkiau lygiai taip pat pas gydytoją, o ji ir liepė nedelsiant atvykti, kai telefonu pranešiau, kas yra. Man darė rentgeną, KT,- mts nematė. Sekančią žiemą tas pats, dar sekančią taip pat. Todėl daktarytė sako, kad trapios kraujagyslės (žiemą atšąlus orams). Tiesą sakant, man paranoja šiuo klausimu išlikus, bijau ir pakosėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 31 sausio 2014 - 12:03
mergaites aciu uz rupesti 4u.gif .jau skambino is santariskiu.taip gali buti sake gydytojas.kad krauja pamatyt net akinius uzsidejo blush2.gif .nu zinokit ir mums paranoja su tuo krauju.Atsiprasau uz balamuta.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 01 31, 12:06)
mergaites aciu uz rupesti 4u.gif .jau skambino is santariskiu.taip gali buti sake gydytojas.kad krauja pamatyt net akinius uzsidejo  blush2.gif .nu zinokit ir mums paranoja su tuo krauju.Atsiprasau uz balamuta.

nu va kaip gerai, kad nerimas be reikalo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 01 31, 13:06)
mergaites aciu uz rupesti 4u.gif .jau skambino is santariskiu.taip gali buti sake gydytojas.kad krauja pamatyt net akinius uzsidejo  blush2.gif .nu zinokit ir mums paranoja su tuo krauju.Atsiprasau uz balamuta.

Na ir gerai, tikėkimės, kad bėda praeis pro šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 01 31, 10:45)

Minėjot, kad kenkia širdžiai, vyrui pirmoji buvo ta stiprioji chemija Dohorubicinas. Prasidėjo tachikardija ir tt, echoskopija pakitimų nerodo.

Dexorubicino šalutinis poveikis yra tachikardija. Ir ji dar labai labai ilgai laikosi baigus gydymą, ne metus ir ne du, o daug ilgiau.
Ida, šaltas oras lauke, namuose sausas oras, kraujagyslių sienelė išplonėjus r t.t. Mūsų atveju padėjo drėkintuvas ir drėgmės matavimas namuose.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 01 31, 00:22)
Ne ne as niekad to zodzio neisdrysiu pasakyti ,kad pasveikau...

Gyveni sau toliau.

O reikėtų.

Negi jūs nenorite gyventi? Tiesiog gyventi. Būti. Toliau?

QUOTE(NERA @ 2014 01 31, 15:22)
Dexorubicino šalutinis poveikis yra tachikardija.

Doxorubiciną galima keisti epirubicinu. Gal jis jau kompensuojamas tapo? Jei ne, tai vienam suleidimui kainuoja apie 600 litų, bent prieš porą metų tiek kainavo. Kaina priklauso nuo svorio, kokio kiekio reikia.
Tik ne visi chemoterapeutai apie tokią galimybę informuoja.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2014 01 31, 13:51)
Doxorubiciną galima keisti epirubicinu. Gal jis jau kompensuojamas tapo? Jei ne, tai vienam suleidimui kainuoja apie 600 litų, bent prieš porą metų tiek kainavo. Kaina priklauso nuo svorio, kokio kiekio reikia.
Tik ne visi chemoterapeutai apie tokią galimybę informuoja.

pasidomesiu, dekui. kaina, jei ir nekompensuojama, prieinama. bet prie isvardintu vezio rusiu, kam jis tinkamas, sarkoma nera pamineta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 31 sausio 2014 - 14:33
QUOTE(ida1 @ 2014 01 31, 12:06)

gali būti, kad nuo trūkinėjančių perdžiūvusių nosiaryklės kapiliarų pasišalino ne pro nosį.
Atsakyti