Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 44

Remedy, mintis sudėstys laikas. Kuo daugiau laiko praeis, tuo mintys aiškesnės. Žmonės dažnai nemoka bendrauti, o ypač tokiais atvejais. Nežino ką sakyti, tai jau geriau nieko nesakytų. Rekia nekreipti dėmesio ir su tais, su kuriais nepatinka bendrauti, nebendrauti. Chemijos nereikia bijoti - kiekvienas ją perneša skirtingai, pakol negavai, negali nuspėti kaip tau bus. Jeigu vienam taip būna, tai nereiškia, kad ir tau taip bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 01 27, 21:23)
Labas merginos, aš jau rami, nors ir pribloškė daktaras su stadija šiandien, ir dar tokiu tonu pasakė kad nors imk, užsiklok chrizantemom ir lauk. Nepatinka man jis. Bet po pasimatymo su juo įgavau kažkokios nematomos stiprybės kažkokį pasipriešinimą, kad aš tau žaltį parodysiu! biggrin.gif
Kažkuriose temose atsimenu buvo kalba apie kanapes. Ar galit kas nors trumpai priminti kodėl merginos jų ieškojo, kaip vartoti, koks poveikis ir t.t  Būčiau labai dėkinga  4u.gif  p.s google jau bandžiau, nieko konkretaus.

kanapės tik pagalba, kai jau viskas išbandyta, mano nuomone, arba palengvinti chemijos sukeliamus negerumus 4u.gif

Nuoširdžiai, susirinkit visus tyrimus ir eikit kito gydytojo ieškot arba važiuokit į Lietuvą, jei yra galimybės čia gydytis. Su onko liga pirmiausia ir svarbiausia - tiksli diagnozė ir gydymo planas, tada gydymas, o po jo visos kitos alternatyvos, tada jau kanapės ir kitos žolės žolytės.

Nežinau kokiu pagreičiu gali plisti vėžys jūsų atveju, bet ilgai nelaukčiau ir viską daryčiau kuo greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2014 01 27, 22:02)
Chemijos nereikia bijoti - kiekvienas ją perneša skirtingai, pakol negavai, negali nuspėti kaip tau bus. Jeigu vienam taip būna, tai nereiškia, kad ir tau  taip bus.  4u.gif

Asmeniškai man chemija buvo išsigelbėjimas, nes prieš diagnozę aš jau gyvenau ant leidžiamo ketanovo, nuo skausmo nemiegodavau, su pirma chemija - kaip ranka nuėmė, daugiau nei vienos tablėtės neprireikė skausmui malšinti. Na kartais būdavo silpna, bet tai jau po kokios penktos gal, bet užtat gyva jau dešimtmetį, kiekvienąkart kapsint, nekeikiau likimo, bet galvojau: Ačiū Dievui, kad yra tie vaistai 4u.gif
Atsakyti
Deganti, aš laukiu išrašų su tyrimais iš ligoninės ir šią savaitę vykstu Lietuvon smile.gif

Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 01 27, 21:41)
Deganti, aš laukiu išrašų su tyrimais iš ligoninės ir šią savaitę vykstu Lietuvon  smile.gif

Ir kad viską paspartinti , jau dabar registruokitės pas gydytoją Lietuvoje mirksiukas.gif Bent jau man, padėjo žinojimas,plano turėjimas.
O dėl gydytojo-pasakymas matau jus sukrėtė, bet tuo pačiu ir "užkūrė" kovai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 01 27, 21:23)
Labas merginos, aš jau rami, nors ir pribloškė daktaras su stadija šiandien, ir dar tokiu tonu pasakė kad nors imk, užsiklok chrizantemom ir lauk. Nepatinka man jis. Bet po pasimatymo su juo įgavau kažkokios nematomos stiprybės kažkokį pasipriešinimą, kad aš tau žaltį parodysiu! biggrin.gif

Nepatinka, tai ir keisk daktarą, Remedy. Nuo gero kontakto su daktaru daug kas priklauso. Aplamai važiuočiau į Lt (bet tu tą ir darysi). Man viena daktarė (odos ligų), matyt nieko neraukianti onkologijoje, drįso man mestelti: "... jei dar kitais metais gyvensi - ateik" blink.gif bigsmile.gif . Blyn, priblokšta buvau. Tuo jautriu laikotarpiu tik pravirkau išėjus iš kabineto, bet po to mintyse aš ją pasiunčiau tooooli. Grįžau nusiverkusi namo, papasakojau mamai, o ji (šaunuolė biggrin.gif ), - niekada gyvenime nesikeikusi - taip riebiai pakeikė tą gyd., o ant rytojaus, man nieko nesakius, nuėjo pas skyriaus vedėją ir apskundė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 28, 09:24)
Ir kad viską paspartinti , jau dabar registruokitės pas gydytoją Lietuvoje mirksiukas.gif Bent jau man, padėjo žinojimas,plano turėjimas.
O dėl gydytojo-pasakymas matau jus sukrėtė, bet tuo pačiu ir "užkūrė" kovai thumbup.gif

drinks_cheers.gif Uzsiregistruoti reikia dabar, galima ir internetu, ir tai eile gali buti tik po menesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 28, 10:44)
drinks_cheers.gif Uzsiregistruoti reikia dabar, galima ir internetu, ir tai eile gali buti tik po menesio doh.gif

Dar butinai reikia pasitarti su seimos gydytoju LT.Mano atveju ,jos deka ,kaip pamenu pirmadieni buvo skambinta paciam gydytojui,o jau ta pacia savaite-penktadieni jau vaziavau i Kauna konsultacijai,o po savaitgalio ,pirmaideni jau buvo guldoma ir operuojama.Ir viska sseimos gydytojos deka,ji viska sutare anksciau.
Butinai reikia pasitarti,ne jei menesi laukti,labai jau daug...juk kiekviena diena musu atveju -priesas 4u.gif
Atsakyti
skorpe555, kada jums MRT?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 01 28, 14:17)
skorpe555, kada jums  MRT?

vasario 27 diena 4u.gif ,o laikas taip letai bega....atrodo greiciau ateitu ta diena,prasidetu kazkoks gydymas,vyktu veiksmas...o dabar tik lauki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 01 28, 14:55)
vasario 27 diena  4u.gif ,o laikas taip letai bega....atrodo greiciau ateitu ta diena,prasidetu kazkoks gydymas,vyktu veiksmas...o dabar tik lauki  verysad.gif

Man matyt jau smegenys susisuko, nes atrodė, kad jau turėtų jums daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 01 28, 13:55)
vasario 27 diena  4u.gif ,o laikas taip letai bega....atrodo greiciau ateitu ta diena,prasidetu kazkoks gydymas,vyktu veiksmas...o dabar tik lauki  verysad.gif

Skorpe555 tai jjūs nepradėjote dar gydymo, ar aš kažką praleidau. ax.gif

Mano dokai jau paruošti, bet šiandien aš visai be jėgų ir skausmuose. Kažką ne to užvalgiau tai šiandien pilve baisiau už anatolijų. Kalu kmynų arbatą ir išgėriau tabletę tramadolio. Nebegalėjau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 01 28, 16:57)
Skorpe555 tai jjūs nepradėjote dar gydymo, ar aš kažką praleidau. ax.gif 

Mano dokai jau paruošti, bet šiandien aš visai be jėgų ir skausmuose. Kažką ne to užvalgiau tai šiandien pilve baisiau už anatolijų. Kalu kmynų arbatą ir išgėriau tabletę tramadolio. Nebegalėjau daugiau.

Matai man iskarto po metu vel atsinaujino,tik jis labai dar neiziurimas,todel paliko laukti tris menesius, tai butent vasari vel ziures
Atsakyti