Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 44

QUOTE(Remedy @ 2014 01 23, 14:48)
Dėl diagnozės,aš pati nieko dorai nežinau. Įlėkiau,išklausiau nuosprendį ir išlekiau.. šiandien einu pas šeimos gydytoja, bandysiu gauti išrašus,nuotraukas, ką pavyks žodžiu.
Mano mama tik slaugytoja bet ji vaikščiojantis google, daug žino apie ligas ir vaistus, nes jų to mokino plius patirtis,o čia..

Tai jus nenusiminkit tada 4u.gif Atvaziuokit i Lietuva ir pasikartokit tyrimus, duos Dievas-gal to v.. ir nebus, gal uzsienio daktarai pagal google is lempos diagnoze nustate 4u.gif

Tevui po chemijos kraujui atstatyti buvo suleistas Neupogen. Siandien vel dare pakartotinai kraujo tyrima, pasidziauge, kad reaguoja i ta vaista, vel suleido Neupogen, bet skyre ir antibiotikus. Klausimas: ar cia iprasta tokiu atveju po chemijos, kai zusta baltieji kraujo kuneliai del apsisaugojimo skirti antibiotikus ar cia kraujo tyrime jau pamate kazkokia infekcija? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 23 sausio 2014 - 14:24
Deganti 4u.gif .del folines rugsties ji visiem gerai kam kazkas blogai su eritrocitais.tiesiog ji padeda is maisto geriau isisavinti gelezi.ir prie mazakraujystes skiria ja. nida44 as tikiu.kad jie moksliskai daug pasiekia.tyria.vaistus bando.tik va gydymo lygis neaisku.vis tiek tai ne vokieciai.ar skandinavai.aisku gal ir nuo klinikos priklauso.tik gal emigrantui tai sudetingiau padaryt. blink.gif Remedy mama slaugytoja 4u.gif .tai puse asmeninio gydytojo jau turit.manau gera mintis grizt Lietuvon....
Atsakyti
Išsiaiškinau dėl mieguistumo.

Dėl šalčių ore sumažėja deguonies, tirštėja kraujas, todėl maudžia galvą, kamuoja nuovargis, silpnumas, norisi miego, padidėja insulto pavojus. Paskystinti kraują.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 23, 15:07)

Tevui po chemijos kraujui atstatyti buvo suleistas Neupogen. Siandien vel dare pakartotinai kraujo tyrima, pasidziauge, kad reaguoja i ta vaista, vel suleido Neupogen, bet skyre ir antibiotikus. Klausimas: ar cia iprasta tokiu atveju po chemijos, kai zusta baltieji kraujo kuneliai del apsisaugojimo skirti antibiotikus ar cia kraujo tyrime jau pamate kazkokia infekcija? g.gif

Tikrai neskiria šalia Neupogeno antibiotikų. Gal leukocitų nulis, bet ir tai tokiu atveju izoliuoja ir kelia juos dirbtinai. Keista. Šiaip iš lempos antibiotikus g.gif gal plaučiuose ką išgirdo? Žodžiu: Neupogenas sau, antibiotikai sau.

Remedy, kai aš po diagnozės nustatymo norėjau vaziuoti kur nors gydytis man buvo rekomenduota likti čia, o jeigu noriu kur nors važiuoti tai JAV arba Rusija. Likau. Kol kas gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 01 23, 16:44)
Tikrai neskiria šalia Neupogeno antibiotikų. Gal leukocitų nulis, bet ir tai tokiu atveju izoliuoja ir kelia juos dirbtinai. Keista. Šiaip iš lempos antibiotikus  g.gif  gal plaučiuose ką išgirdo? Žodžiu: Neupogenas sau, antibiotikai sau.

Aciu 4u.gif Taip ir galvojau, kad tevas pasigavo salia ir zaraza kazkokia doh.gif Ir stiprius antibiotikus israse-Ciprinoli doh.gif Jis daugiau prie zarnyno bedu skiriamas, zinau, nes keliskart vartojau nuo salmoneliozes ir dar kazkokios pilvo zarazos, nepamenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 01 23, 14:44)
Tikrai neskiria šalia Neupogeno antibiotikų. Gal leukocitų nulis, bet ir tai tokiu atveju izoliuoja ir kelia juos dirbtinai. Keista. Šiaip iš lempos antibiotikus  g.gif  gal plaučiuose ką išgirdo? Žodžiu: Neupogenas sau, antibiotikai sau.

Remedy, kai aš po diagnozės nustatymo norėjau vaziuoti kur nors gydytis man buvo rekomenduota likti čia, o jeigu noriu kur nors važiuoti tai JAV arba Rusija. Likau. Kol kas gyvenu  mirksiukas.gif

Ačiū šiandien besišypsanti 4u.gif kaip ir nutarėm kad mausiu tėvynėn, nes nei vienas iš pažįstamų dar nepasakė kad darau klaidą važiuodama smile.gif Tėtis net apsiverkė, kai pasakiau kad vyksiu Lietuvon, sakė kad iš laimės ax.gif ech tie vyrai..
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 01 23, 11:42)
Labas rytas mielosios  4u.gif
Aš čia su pora klausimų. Vakar gydytojas pasakė kad mano auglys neoperuojamas nes įsiskverbęs giliau, bet kodėl jis nepasiųlė išimti visą gimdą? Kitas klausimas,kaip manot ar geriau grįžti į Lietuvą gydymui. Nes gal Lietuvos gydytojaiir šaltesni ir mėgsta būti patepti, bet tikrai ligų negooglina ir daug geriau išmano savo darbą. Turiu pora savaičių apsisprendimui, nes jei pradėsiu gydymą čia tai teks ir čia ir pabaigt.

Edme, skorpe555, dina1 ačiū už palaikymą.

Romantike laikykis 4u.gif
Visoms ir visiems gražaus mažojo penktadienio !

Važiuok ir nieko nelaukus varyk tiesiai pas Rudaitį ar Intaitę. Tep netepk, bet čia yra onkolgai ir manau, kad onkologijos asai.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 23, 22:12)
Važiuok ir nieko nelaukus varyk tiesiai pas Rudaitį ar Intaitę. Tep netepk, bet čia yra onkolgai ir manau, kad onkologijos asai.

Rudaitį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 23, 21:12)

aš Česą rekomenduoju, superinis zmogutis.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 01 23, 20:12)

Kaune ar Vilniuj? ax.gif

Tepsim kiek reikės, pinigai uždirbami, kad tik sveikatos būtų smile.gif

Buvau pas šeimos gydytoją, jis nieko neturi iš ligoninės, lėksiu ryt atgal įligoninę, sakė turi atiduot viską ir jei mano daktaras Lietuvoje norėtų, persiųstų netgi biopsijos mėginį. Prašė pranešt pas ką gydysiuos, jei onkologai norėtų keistis info.
Klausiau kodėl manęs neoperuoja, sakė priklauso nuo auglio, kur ir kaip, ir ant galo pridūrė kad čia dažniausiai gydymas prasideda nuo chemo ir švitinimų. Beje, labai nusistebėjo kodėl bėgu iš čia. Sakiau, kad bus lengviau tarp artimųjų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 23, 14:07)

Antibiotikai ir neupogen nesusiję schmoll.gif
Remedy, visus diSkus , išrašus, CT, MRT susirinkit viską, kas tik buvo daryta. Visko prireiks. Siūlyčiau ir jūsų omkologo mailą ir telefono nr. užsirašyti, bent mūų atveju gydytojai bendrauja.
Atsakyti
Labas visoms ir visiems 4u.gif

Man popierius atiduos gal tik trečiadienį, nenoriu tiek laukti bet neturiu kito pasirinkimo.

Aš šiandien kažkokia savigaila užsiimu.. reik susiimt, bet ai, gal rytoj.. verysad.gif

Gražaus penktadienio visiems!
Atsakyti