QUOTE(Edmė @ 2014 01 21, 19:40)
Laikykis
O kuo pasireiškė? Jei gerai atsimenu, anksčiau rašei, kad kaulus pradėjo skaudėti, lyg tai kojų? ar kažką sumaišiau. Čia daugiau sąnarių liga? O koks gydymas? Tik geriami vaistai?
Mano vienai pažįstamai, jau buvo senjoriško amžiaus, tamoksifenas iššaukė baisius kojų sąnarių skausmus. Tada jai pakeitė vaistus, ir viskas praėjo. Gal tau vėlyva gydymo pasekmė?
O kuo pasireiškė? Jei gerai atsimenu, anksčiau rašei, kad kaulus pradėjo skaudėti, lyg tai kojų? ar kažką sumaišiau. Čia daugiau sąnarių liga? O koks gydymas? Tik geriami vaistai?
Mano vienai pažįstamai, jau buvo senjoriško amžiaus, tamoksifenas iššaukė baisius kojų sąnarių skausmus. Tada jai pakeitė vaistus, ir viskas praėjo. Gal tau vėlyva gydymo pasekmė?
Pasireiske tuo, kad nuo rugpjucoi(apytiksliai) pradejo tinti ciurnos sanaris, labai skaudeti rieso ir alkuniu sanariai. Veliau atliko man scintigragija, nieko nerado. Skausmai tesesi. Pradejom ieskot priezasciu. Reumatologe diagnozavo artropatijos pradzia.
Ar tai tikrai gydymo pasekmes, ar nauja autoimunine liga-niekas to nezino ir niekas neatsakys. Paskyre gydyma tabletemis(Su visu ilgu salutiniu poveikiu sarasu )
Bet reikia gydytis. Vaiksciot ilgai negaliu, skuada sanari iki asaru. Kartais juokas ima per asaras: uzsiuti sijona dukrytei uzeme nedaug laiko, o atstatyti skaudanti ir nejudanti nykscio sanari uztruko daug ilgiau...
Pjaustyti ilgai sudetinga, kartais islaikyti rankose sunkesni puoda irgi neiseina
Visoms geros dienos!