QUOTE(Deganti @ 2014 01 22, 16:01)
na tai kol kas atoslūgis, gal ir visai po mėnesio ten nieko neberas
zemec, dėl limfomos atsakymo laukiau trys savaites, tik man ėmė ne kaulų čiulpus, o limfmazgį išoperavo. Taigi apsišarvuokit kantrybę
Pasiimiau kraujo tyrimą, kaip ir nieko atrodo, du kažkokie neaiškūs rodikliai tik pasikreipę, vidutinis eritrocitų tūris
vienu punktu ir kitas, ir su eritrocitu dydžiu susijęs. Vienu žodžiu eritrocitai kažkokie pakitę šykart, pažiūrėsim ką hematologas pasakys. ENG - 10, cukrus telpa į normas, kalis, natris ir skydliaukės harmonai tilpo į normas, kaip ir nemirštu dar, nors toks tinginys, jei kas leistų miegočiau parom
Mano eritrocitai irgi kreivi šleivi. Tavo ENG geras, nežinau, ar tiesa, bet sako jis parodo, ar yra navikas ir vos ne - kiek liko gyventi. Padidėjimas negerai. Norma - 3-20, kai kada 2-30.
Bendravau su vienu gydytoju, kuris serga kraujo liga, išgyrė Santariškių hematologinį kaip pasaulinio lygio gydyklą. Sakė, su onkologija viską lemia greiti ir tikslūs visų grandžių sprendimai. Patarė kuo daugiau domėtis ir tapti pačiam kone daktaru tam, kad žinotum, kas vyksta ir visko išreikalauti, išplėšti su dantimis, nes pilna abejingų, pochu...... gydytojų. jis jau anrtą lartįą serga, tik ligos skirtingos, matė gydytojų,. kuriems jis norėjo duoti antausį, o jie žinojo, kad jis irgi medikas, ir net kai kurie buvo pažįstami.
Aš taip pat miegu kaip išprotėjusi, visą laiką noriu miego, bet čia, man atrodo, meškos sindromas, nes prasidėjo tikroji žiema.