Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(liomi @ 2014 05 11, 13:15)
Lobis, man, yra vardas ir daiktas, bet sie du eina salia vienas kito.

drinks_cheers.gif
Pasirodykit su savo lobiais bigsmile.gif Esu tikra, kad daug gerio turit wub.gif
Atsakyti
Batai visi tikras lobis ,smagu dar ir tai ,kad uz puikia kaina 4u.gif
Atsakyti
kazka esu radus biggrin.gif

pastarasis radinys Nina Ricci vintaginiai marskinukai, kitoj temoj rodziau. As vis tebeieskau Chanel lobiu, savo Sventojo Gralio laugh.gif, kurio, turbut, niekada nerasiu laugh.gif
Jusu lobiai puikus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 11 gegužės 2014 - 17:18
na, parodau naujausia, apleidau sia tema visai.

Veliuras wub.gif zinau, tai gali buti lb tacky, bet sis kostiumelis - man tobulas.

Itariu, 1980- 1990, is etiketes, ir sijono modelis trapecija, ne pencil - nene, as tik palenkiau ir pasiaurinau, greit, del foto, nes tokio modelio sijona padarysiu. Originalus - ilgesnis, platejantys, is ko sprendziu, kad tai lobis.

as nepyksiu kam nepatiks ir niekad del tokiu dalyku nepykstu biggrin.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
kaklas su marskiniu tipo kalnieriuku, jokiu zymiu devejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 12, 15:04)

man labai patiko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 12, 16:04)

Veliuras  wub.gif  zinau, tai gali buti lb tacky, bet sis kostiumelis - man tobulas.

Paauglystėj turėjau labai panašios spalvos ir tokios medžiagos bliuzona, toks tankus tankus buvo, neišpasakyto švelnumo. Et, geri prisiminimai ax.gif

Sijonukas išsisėdės labai g.gif
Atsakyti
Leksa, Mosso - aciu hi.gif

Galvojate, Mosso, kad issisedes?... kolkas, nera zymiu jokiu, gal, padetu pamusalas ar pasijonis?

labai tiksliai pastebejote - tankus tankus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 gegužės 2014 - 17:59

Veliuras  wub.gif  zinau, tai gali buti lb tacky, bet sis kostiumelis - man tobulas.

Itariu, 1980- 1990, is etiketes, ir sijono modelis trapecija, ne pencil - nene, as tik palenkiau ir pasiaurinau, greit, del foto, nes tokio modelio sijona padarysiu. Originalus - ilgesnis, platejantys, is ko sprendziu, kad tai lobis.

as nepyksiu kam nepatiks ir niekad del tokiu dalyku nepykstu  biggrin.gif 
<...>
Papildyta:
kaklas su marskiniu tipo kalnieriuku, jokiu zymiu devejimo  4u.gif

Žalia žalia žalia... wub.gif klostės gražiai krenta bigsmile.gif
ne į temą, bet kedukai irgi labai faini cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 11, 16:15)
As vis tebeieskau Chanel lobiu, savo Sventojo Gralio laugh.gif, kurio, turbut, niekada nerasiu laugh.gif
Jusu lobiai puikus!

As irgi Chanel ieskau. Bent tapke kokia, kad rasciau. laugh.gif Bet nusiteikusi tikrai optimistiskai. Kazin kuri pirmiau ras? g.gif biggrin.gif

O kostiumelis labai smagus. Labai tinka Jums ir dar spalva kokia!
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 05 12, 19:13)
As irgi Chanel ieskau. Bent tapke kokia, kad rasciau. laugh.gif  Bet nusiteikusi tikrai optimistiskai. Kazin kuri pirmiau ras?  g.gif  biggrin.gif

O kostiumelis labai smagus. Labai tinka Jums ir dar spalva kokia!

bent koki nerineli laugh.gif As, jau nzn net ar rasiu, bet esu prisiekus, kad kai/jei busiu lb turtinga, nunesiu pati i SH nauja Chanel rankine biggrin.gif

Nei zvyno, nei uodegos, Gainsbourg - ieskokim toliau drinks_cheers.gif biggrin.gif

--------

Aciu, merginos, uz komplimentus zaliems reikalams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 12, 06:04)
Itariu, 1980- 1990, is etiketes, ir sijono modelis trapecija, ne pencil - nene, as

Butent nesa i 80-90, labai siaip sau, nepykit smile.gif
Atsakyti
Veliuras 

Labai jau į Juicy couture kolekcijos drabužius panašus.
Atsakyti